Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 4.'de 7 gün oluyor haketmişin, 24 saatten sonra 1 hafta mm girmemen lazım garanti olsun istiyosan. 1 haftada bi önceki levela iniyor. 7 gün bandan sıfırlama 4 hafta sürer yani, haftaya eğer açıldığı an yine patlarsan yine 7 gün banlanırsın 24 saat seviyesinde olacağın için asd. bence çok güzel bi sistem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 10 günde leave çekmeyecek kadar akıllanmamışsın diye bakıyor oyun olaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Auril said: zaten 10 gün elimi sürmemişim 10 gün önce de 1 hafta yiycek kadar leave çekmemişimdir herhalde e tamam arka arkaya gelmiş işte niye şaşırıyorsun, gayet de normal bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 2 yıldır oynuyorum bunun çoğu silverda geçti. ne birini kickledim ne leave attım. daha ban görmedim. biraz sakin oynayın abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 yeri gelirse leave de atarım kicklerim de kicklenirim de 0-5 gerideyiz para yok ct yiz adamlar gidip rush atıyor hala karşıda da premade var hepsi 200 saatlik cillop yeni acc 0-16 alıcağıma leave çekerim daha iyi ama 7 gün ban olmayaydı iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 k1nJo said: Auril said: zaten 10 gün elimi sürmemişim 10 gün önce de 1 hafta yiycek kadar leave çekmemişimdir herhalde e tamam arka arkaya gelmiş işte niye şaşırıyorsun, gayet de normal bence. ben hepsinin cd si ayrı sanıyordum kick tk leave sanırım hepsinin cd si ortakmış neyse bir şey daha öğrenmiş olduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 0-5 geride olmak ; pistol kaybetmişsin otomatik 0-3 olmuş,sonra 1 tane buy round kaybetmişsin (ki herkesin basına gelebilir) sonra 0-4 olmuş. böyle kolay leave attığına göre silver olmalısın, o seviyede cok bomba çeken olmaz yeniden silah alacak paranız var 1 buy round daha vermişsiniz (ki global maçlarında bile insanlar buy round kaybeder, bilgine) 0-5 olmus, sonra eco yapacaksınız 0-6 olacak, sonra iyi bir buy round geçirirseniz 16-6 bile bitebilir. ama 0-5 oldu maç gitti, hadi teamkill yapalım, leave atalım, justsilverthings edit: sistemi eleştirmen cidden komik olduğundan yazdım, keske ezilip leave cekenlere 20 gün falan ban verseler kalite artar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 ya kimse konuşmuyor zaten herkes her round force buy öyle eco meco yok millet alıp rushıp geberiyor ilk 30 sn 1v5 - 2v5 falan kalıyoruz 16 round işkence çekip kanser olucağıma leave çekerim daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 oyundan çıkınca aldığın ceza keşke hep artsa hiç cd'ye girmese. en uyuz olduğum şey. elektrik internet falan gittiği durumlar olabilir evet ama bi çözümü olması lazım. en uyuz olduğum şey oyundan çıkan adamlar valla. ayrıca tek girmemek lazım hiçbi zaman oyuna. en az 4 kişi. ideali 5 tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 ben tek giriyorum genelde, biraz da ondan oluyor 4-5 kişi girsen neden leave çekesin ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 applev0dka said: ama 0-5 oldu maç gitti, hadi teamkill yapalım, leave atalım, justsilverthings evet abi şu kafada olmayın gerçekten ya. tam bir türk kafası şu. ben de bazen moral bozuyorum, özellikle main hesapla oynarken. hatta skordan bağımsız, kötü başlarsam stres yapıyorum kendi kendime. sırf o yüzden daha çok smurf hesaplarımla oynuyorum. yani sadece bende böyle oluyor da olabilir ama daha önce 50 kere ettiğim gibi yine tavsiye edeyim ben, daha rahat kafayla oynanıyor. zaten smurfler her zaman daha iyi ranklerde oluyor benim mainden sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Auril said: ben tek giriyorum genelde, biraz da ondan oluyor 4-5 kişi girsen neden leave çekesin ki ? ben de tek giriyorum hep. smurf aç sen. kaybetsen de umrunda olmuyor pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 birini kickleyince leave ettiğindeki gibi direk ban vermiyor yalnız, paso adam kicklemiş olmak lazım ben devamlı kicklerim, hatta yanımda biri varsa f2ye bas sen diyip mallık yapana vote açarım direk 3. 5. rounda bakmadan, bana ban gelmiyor lan artık napıyorsanız siz :p ragequitleyeceğinize adamları kickleyin onlar sinir olsun, ben geçen 7 win lose streakle rank düşmemiştim her maç 4v5 3v5le adamın biri nasıl sinir olduysa benim profili 12 sayfa motherfuckerla spamlamıştı, garibim kazakistanlılar ingilizce de bilmiyor sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Telefonun internetini kullancam çok kota yer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 ping çok olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 benjani said: ping çok olurmax 103 ve lag yok.tek sıkıntım çok kota yermi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 yemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 adamlar hack ile dm'ye giriyor ya, rank 3 olana kadar elinle kas bari. http://steamcommunity.com/profiles/76561198214504985 şikayet edin, belki banlanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 karamürselidelihamdi said: Telefonun internetini kullancam çok kota yer mi? 4.5 ile oynanir aslinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 asdasfsdhs faceit'te karşısına get_right ve friberg gelen tip maç sonu heyecanlanıp ss almış profil: https://steamcommunity.com/id/OfficialNicholaisoN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 hackle 14-16 :( asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 sadece ölünce yer söylemek için açıyordur belki bilmiyorum ama her türlü orço. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 benjani said: ping çok olur yakacikta arada sirada kullaniyorum, 70 civari pingim oluyor. lag, loss ve paket kaybi gormuyorum. interp ratio yu 2 den asagi indirmeyin ama 3g ile oynarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=sJopSTAieIk&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Robot404 1 ay önce said: You forgot about Russians Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar