:D
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Counter-Strike: Global Offensive
kafayı yicem abi çıkamıyorum şu Novadan resmen. sondaki adam Türk +500 pingle oynadı. Sondan bir önceki adam 10 round afk kaldı filan. Ben tekrar bırakayım bunu sinir küpü ediyor valla.
abi uğraşmayın official mm ile
girin faceit / esea bakın rahatınıza, 128 tick serverlarda cabası
ben giriyom arada esea, denk getirebilirsem tr serveri seçiyorum, 20 ping - 128 tick ile doruklarda oynuyorum resmen, farklı bi oyun gibi geliyo.
girin faceit / esea bakın rahatınıza, 128 tick serverlarda cabası
ben giriyom arada esea, denk getirebilirsem tr serveri seçiyorum, 20 ping - 128 tick ile doruklarda oynuyorum resmen, farklı bi oyun gibi geliyo.
abi kusura bakma da d2 spamleyip ağlamak.. bi bakıma hak ediyorsunuz yani.
d2:go lel
Toz2 comptan kalkmamış mıydı bi ara
turnuvalar için active mappooldan kalktı sadece
active duty grubunda olmadığından rank almıyorsun di mi d2 oynayınca. Bakalım yeni d2 yi çok merak ediyorum
mmde bir farkı yok diğer her şeyle aynı sadece proysa artık maçlarda oynayamıyosun
10 maç falan attım bugün. 8'i win. 2 tanesinde de %120 hax vardı. düşük liglerde saklamıyolar bile. tünelden çıkıyorum adam duvarı izliyo. çok ilginç
bazen en yakın arkadaşların bile hile yapıyor aylarca, sonra gevşek gevşek denemek için aldık kankaa napalım diyorlar.
banlanınnca ağlamaları yok mu bir de, nasıl oldu hata var kesın filan gibi sdfsg
Bunu yapan Samsun da ikamet eden bi kızdı di mi sdf. Öylesine eqlenmeq için açtık falan diyordu bi de xdddd.
Yok istanbullu 2 tane gay ya. Birisi metro turizm de calisiyo hatta
ne biçim arkadaş çevreniz var be : D
otobuste sperm spray olaylarindan sonra gayleri mi almaya baslamislar ise..
Alibeykoyde degnekcilik yapiyordu aciyip almislar ise dgsgdfd
hea, bunun bi arkadaşı da (gerçi hala arkadaşlar mı bilmiyorum) eğlencesine açtım ban yedim yoksa hileci değilim rankım lem falan diyodu. (silver3)
xantares hissediyor
https://clips.twitch.tv/WildTawdryLeopardMcaT
AUHAHUAHUAHAHHA KAHKAHA ATTIM
https://clips.twitch.tv/WildTawdryLeopardMcaT
AUHAHUAHUAHAHHA KAHKAHA ATTIM
I am feeling thank you :(
Öne çıkan mesajlar