Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 gelene bak. bizi bulur boyle boostlanmış tipler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tridz Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Nekro said: gelene bak. bizi bulur boyle boostlanmış tipler :( geçen supreme geldi 12 yıllık steam hesabı 1000 saat civarı oyun süresi 3 kill aldı bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 http://steamcommunity.com/profiles/76561198188855678 adamın profili de bu real money trade yapıyor diye report edin pls belki banlanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=dY3ltGjUBUo Sinir oluyordum zaten şu adama. Twitchden de banlanmış galiba eeueheu. https://www.twitch.tv/phantoml0rd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 baya bir sıkıntı oldu bu aralar, faze clanı aynı zamanda bet sitesi sahibi çıktı falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=88oXvWaczoY 10m youtube abonesi olan adam bile girmiş bu işlere. Şimdi dava falan açıklacakmış haklarında scam yüzünden. 10m aboneden kazandığı para yetmiyo mu ki abi beyinsiz mi bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 http://steamcommunity.com/groups/paticikcsgo böyle bi grup kurmuşuz zamanında üye olun daha rahat adam bulunulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b0nventre Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 silver hesapları 4 anahtar karşılıgında mg1 çıkartabilirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 5 aydır falan oynamıyorum. başlasam mı tekrar nasıl ortam. dmg iken bırakmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tridz Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=RSQNiMGyWqU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 kafalarda bitmiş insanların bazı şeyler fnatic'in sanırım söylentiler doğru git/geller olacak gibi gözüküyor ayrıca toparlanmazlarsa bu sk gaming ortalığı kimseye bırakacak gibi gözükmüyor ama ben bir g2 sıçraması bekliyorum. onun dışında vp'ye helal olsun sezon başında çok bitik bir görüntü çizerken bu turnuvayı hak ettiler. adamların yaş ortalaması 27 olan bir takımdan böyle bir performans fevkalade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 g2 sıçramasını yaptı zaten, yetemediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tridz Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Güzel bir deathmatch sunucusu açtım 128Tick Spawnprotection kapalı 1 saat aralıklarla Dust2, Inferno ve Mirage açılıyor.16 kişilik. 185.86.152.67:27016 Varsa öneriler yazabilirsiniz. GOTV li maç sunucumuz da var ihtiyacı olan önceden haber verirse ayarlarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 csgolounge tr'yi banlamış rip. https://www.reddit.com/r/GlobalOffensive/comments/4vossx/csgl_update_without_link_text_inside/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 banlasalar ne olacak zaten kapanacak valven ihtarname gönderdi bunlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 gn2 de çoluk çocukla match olmaktan bıktım ya. Kaybettiğimiz maçlarda yine 10 kişinin arasında en yüksek skorlu olmak bişey ifade etmiyor mu rank açısından ? hep mi gevşekler bana denk gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tridz Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 sdeceokuyangenç said: gn2 de çoluk çocukla match olmaktan bıktım ya. Kaybettiğimiz maçlarda yine 10 kişinin arasında en yüksek skorlu olmak bişey ifade etmiyor mu rank açısından ? hep mi gevşekler bana denk gelir Kaybettiğin zaman hep eksiye düşersin ha en çok adamı sen vurduysan diğerlerinden daha az düşersin belki :) Rank düşüp 1 maç kaybedip 1 maç da kazanarak tekrar rank çıktığım oldu. Yani az da olsa birşey ifade ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 sdeceokuyangenç said: gn2 de çoluk çocukla match olmaktan bıktım ya. Kaybettiğimiz maçlarda yine 10 kişinin arasında en yüksek skorlu olmak bişey ifade etmiyor mu rank açısından ? hep mi gevşekler bana denk gelir id ne ? ekliim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Tridz said: Güzel bir deathmatch sunucusu açtım 128Tick Spawnprotection kapalı 1 saat aralıklarla Dust2, Inferno ve Mirage açılıyor.16 kişilik. 185.86.152.67:27016 Varsa öneriler yazabilirsiniz. GOTV li maç sunucumuz da var ihtiyacı olan önceden haber verirse ayarlarız hile koruması nasıl? bişi indirmem gerekiyor mu? sxe injected gibi? stat tutuyor musunuz? dm'de herkes tek mi yoksa team based mı steam gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tridz Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 KillJoy said: Tridz said: Güzel bir deathmatch sunucusu açtım 128Tick Spawnprotection kapalı 1 saat aralıklarla Dust2, Inferno ve Mirage açılıyor.16 kişilik. 185.86.152.67:27016 Varsa öneriler yazabilirsiniz. GOTV li maç sunucumuz da var ihtiyacı olan önceden haber verirse ayarlarız hile koruması nasıl? bişi indirmem gerekiyor mu? sxe injected gibi? stat tutuyor musunuz? dm'de herkes tek mi yoksa team based mı steam gibi Steam sunucusu zaten Valve Anti-Cheat kurulu bütün sunucular gibi. Ekstra birşey indirmene gerek yok. Takım yok herkes birbirine karşı. Stat henüz eklemedim ama çok basit kill-death sayan top15 listesi çıkaran bir şey yüklemeyi düşünüyorum. Chati ve ekranı olabildğince temiz tutmaya çalışıyorum. Sesli konuşma da kapalı şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 tamam stat koy, paticek stat kasarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 DM serverine gelin abi, iki kapışalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 KillJoy said: sdeceokuyangenç said: gn2 de çoluk çocukla match olmaktan bıktım ya. Kaybettiğimiz maçlarda yine 10 kişinin arasında en yüksek skorlu olmak bişey ifade etmiyor mu rank açısından ? hep mi gevşekler bana denk gelir id ne ? ekliim Bogi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 killjoy'la mm giricez magic mouse ile oynucam kısacası decoy'luk yapıcam ligler düşük bi de smurfleyen ya da düşük ligde olanlar gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 volvo ranks blyad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar