Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
cs:go hill diye bi steam grubuna üyeyim, gün içinde 1-2 kere organizasyon düzenliyorlar, bedava skinler dağıtıyorlar. bi siteye girip code yazmak gerekiyormuş falan ama pek güvenemdim girmedim hiç. bi de bet olayları var. yapan deneyen var mı?
Mesaj tarihi:
inşallah can yakan hukuki sonuçlar çıkar...
çocuklara kumara oynatan siteler için de ve bu suistimale karşı kontrol mekanizması sunmaktan aciz Steam için de.
Mesaj tarihi:
kafası azcık calısan adam o sitelere girip jackpot falan kasmaz abi zaten. %80 scam kokan bi hareket,neymiş pot başına %3 - %5 site alıyomuşta kalanı dağıtıyomus bizde yedik mk,ilk cıktıgı zamanda tonla skin vardı 50-60$ atıp bi denesemmi dedim de,yok abi bildiğin scam.
3-5 streamerla yalandan kazandırıyolar heriflere reklam yapıyolar kaç senedirde öyle heralde son zamanlarda takip etmiyorum.

gidip normal lounge da bet oyna %50 şansın var 1 takımdan biri kazancak en rahatı o,illa kumar tribi yaşamak istiyosan al sana %50 kumar
Mesaj tarihi:
http://steamcommunity.com/market/listings/730/Cologne%202016%20Train%20Souvenir%20Package
şundan dusmus 30 sn falan yayını açmıştım. tutayım mı elimde satayım mı? fiyatları yükseliyor mu bunların
  • Yeni Oluştur...