k1nJo Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 markeloff sıyırmış olabilir bu arada. acayip acayip ateş ediyor sağa sola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 markeloff 51 kill yaptı 30 tanesi falan entry frag sanırım mouz son 2 roundu 1v1 clutch ile aldı, efsane mac ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 şimdi de 1v2 aldı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 lan dizi izliyordum başlığı gördüm kapadım diziyi. adamlar koltuklardan kalkmaya başladılar fasdad şansımı ya çok takılıyor ama ya niye böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Adamlar resmen bo2 oynadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 yalnız böyle streamin abv ya. ne zaman bi adam clutcha kalsa hayvan gibi lag girdi hiçbir şey anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 sonunda geldi kutu.hemen satayım mı, bekleteyim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 twitchde 500k gotv'de 800k izleyen var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 benjani said: sonunda geldi kutu.hemen satayım mı, bekleteyim mi? open or no balls sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 iyi de clutch pozisyonuyla ne alakası var izleyici sayısının, bütün round tertemiz en heyecanlı yerinde lag başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 F3 e yazık oldu bu arada, hem nip maçı hem bu mac, baya iyi oynadılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 önceki turnuvalarda çok akıcı izleniyordu maçlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Biri Envyus ile meth afişi hazırlayabilir mi ya, ben hayatımda böyle hızlı bir çöküş görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Maçtan sonra Happy formasını doğrar mı acaba bu sefer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 elendiler muhtemelen yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 ya bu son operation da level kasınca bazı levellarda drop da geliyor ya o neye göre geliyor birde wildfire drop diyor ama kasasına göre herhangi bir seriden drop oluyor wildfire değil her zaman bunun bir açıklaması varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 her hafta 1 wildfire dropu geliyor level atlayınca, çarşamba günleri reset olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 NiP LG maçı nasıl manyak bir maç oluyor lan. Ya paso eco veya force yapan kazanıyor. Full buy yapıp kazanan olmadı daha sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Twitch den açık bıraktım yayını, drop chance devam ediyo mu öyle olunca =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Twitchte maç bitimlerinde yayın duruyor tekrar izlemek için sayfayı yenilemek gerekiyor başka bir ayarı yoksa. yani 1 maç izleyici kalabiliyorsun ama bidahakine refresh lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 fnatic-liquid baya zevkli gidiyor.16-16 şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 liquid yendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 maçı izlemedim ama şaşırmadım sonuca. elige-hiko-simple gibi 3 tane hayvan gibi iyi oyuncu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Abi şuna şaşırmamak için pro scene takip etmiyor olmak lazım bence. Şu şaşılacak bir şey değilse "Her şeyin olma ihtimali var sonuçta" gibi bir yaklaşım falan gerekiyor. Bugün fnatic'i Na'vi, LG falan bile yense şaşılacak bir şey olur. Zira adamlar son 3 ayda 5 map falan kaybetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 baya heyecanlıydı ya faceroll olmadı, 2. overtime'da aldılar. ben fnatic alır diyodum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar