Bone Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=Grn4vVpnokE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 bana ne izlettin boyle? omrumden bu dakikalari neden caldin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 çünkü mp7 atsana bana! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 dignitas vp maçı çok acayip ya. final maçı olsa şu oyunculardan birkaçı kalpten gitmşti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 ulan maç varmış diye açtım son hs geldi ayağa kalktılar maç bitti fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 güzel maç oldu, dignitas low girecektim ne güzel, pişman oldum girmedğime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 eski cod prosu mazarini vardı. karşıya geldi 1k kisi izliyor streamini eziom şu an çok kötüleşmiş la http://www.twitch.tv/mazarin1k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 tokatladım yolladım, oyundayken 9 friend invite gelmiş random asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 fakirliğin gözü kör olsun dedim rival 300 aldım. ayarları nasıl yapayım ? nası biliyorsan öyle yap demeyin çünkü bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 ya benim smurf ü deranklamam gerek düşük levelli oynamayak isteyen varmı ? yada benim gibi Derank isteyen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 rank ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Eagle Silverlarla bile oynarım silver a düşsem yeri var ya arkadaşlar nova acayip eğleniyoruz novalarla oynarken şu salak düzeyde onlarla oynayamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 heki kapat 3-4 maçını falan alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 haha olmuyor işte reflex ve içgüdüyle illa birini vuruyorum yenilsekte 1. oluyorum filan öyle oluncada düşmüyor rank. hiç vurmasam dolaşırsam haritada amel gibi ozamanda kickliyorlar tekim diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 allah kurtarsın kardeş derdin büyükmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 dreamhack grand final var navi vs lg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 botlara karşı dm felan atmak istediğimde achievement hunter vs chickens diye bişi açıyor. 3 bota karşı kapışıyorum. koca haritada bot aramakla uğraşıyorum. bunu nasıl kapatıyoruz, nasıl eski stile çeviriyoruz bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 https://www.reddit.com/r/GlobalOffensive/comments/42jnn4/huge_discrepancy_of_defuser_model_between_client/ https://www.youtube.com/watch?v=oyd1hn8fvn8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 valvein yetoluğu şaşırttı mı ? HAYIR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 modellemeleri baştan yaparlar panik yok :^) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 5 fpsyle oynarız artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 -farkli ekranlar goruyoruz -farkli zamanlarda karsilasiyoruz( bu da response u etkiliyor) -sıktigim yere gitmiyor, muhtemelen adam baska bir yerde ama ben de gozuken bu ben bunlari soyleyince agliyor oluyordum. bu oyunda cok ciddi problemler var. bu problemler aslinda eglenceli bi randomness yaratiyor gibi gozukuyor. isin kotu kismi da o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 adam sabit durmasa neyse de sabit durduğu için ekranlık bi durum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 awp oynarken adama vuruyorum, kill 2-3 saniye sonra geliyor. bu ne şimdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 loss ve choke değerlerine bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar