Bone Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 türk cs oyuncuları: - abi niye cache açtınız - ben cache bilmiyorum - cache açtınız kaybetçez - niye dust2 açmazsınız ki - böyle fantazilere niye gerek duruyorsunuz - cache ne ya ne saçma harita > dust 2 açılır 16-0 kaybedilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 biz geçen cobble oynadık, ezildik ama eğlendik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 son 10 oyunun 7si falan cache geldi bana da mmde bikkinlik geldi haritadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 kendi haritanı seç ne oynamak istiyorsan? cache i alma aralarına. eskiden cache temizdi hileci pek olmazdı ama popi olmaya başladıktan sonra hileciler dadandı. office oynayın hile yok rus nadir türk nadir. daha çok isveçli ve alman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 o zaman da hep dust 2 geliyor. onu da kaldirirsam 10 dk beklerim mac icin artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 alakası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 dust 2 kapalı bende officalda oynuyorsam. mirage, inferno, cache şu üçü çat diye geliyor dust 2 den uzak durmak laızm. nerde amele oraya geliyor çünkü. overpass öğrenmeye çalışıyorum şu aralar sonrasında cbble var. yeter zaten herhalde. train, nuke de oynanıyoır sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 CS'de şu tip oyuncular çok fazla. adam global elite de o yüzden hs atmaya alışmış ve refleksleri çok mu iyi, yoksa cheater mı anlaman çok zor. her 3 oyunumda 1 böyle bir oyuncuya denk geliyorum. overwatch'de karşıma çıksa insufficient diyip geçiyorum çünkü adamın smurf mü olduğunu felan görme şansın da yok. https://www.youtube.com/watch?v=gBgXiHa8eNc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 cache'i de artık haxxorlar bastı denmiş de abi dust2yi geçtim infernodakinin yarısı kadar haxxor yoktur cachede :p inferno zaten wallhackers paradise, overwatchda hemen her gelen inferno vacationa gidiyor ehuehe ben marjinalim diyorsanız da gogo office veya mirage yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 marjinallikle ne alakası var o haritaların heh. bu gidişle nuke ve aztec oynayan hipsterdıra kadar gider iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 train iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 train'in yeni halini ben de cok seviyorum. Çok eğlenceli harita. Diğer haritalara nazaran biraz daha fazla farkındalık istiyor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 global hesabımla 2 aydır maç atmıyordum, çift keleşe düşmüş ya asfasdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 şuan global filan olmayın zaten... şuan gelen globaller yeni hesapları ayrı kenara koyuyorum cheater onlar zaten... eski hesap olupta global olanlar hepsi pro ya... mesela takımım harbi Global takım olunca karşıtaraf hepsi cheater da olsa Bariz uber Cheat yapmadıkları sürece dayanamıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 sende cheat olduğu için dengeleniyordur işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 mavi ekran yemekten kantır oynayamamak (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Beyler noob olduğumdan soruyorum yargılamayın. Grafik ayarlarınız nedir. Bi çözünürlülük mevzuu var ama ben gerçekten etkilimi bilemedim. Onun dışında millet 240 fps 360 fps fln diye konuşuyo ama 60 fps'nin üstü bi faydası var mı? Fare dpi sense olayları nedir bi el atın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 accept tuşu çıkarsa 4:3 1024x768, çıkmazsa 1920x1080. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 çift keleşte, supreme gibi oynayan dolu baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 mg1 eski lem dolu basta yadirgadim yerimi sonra baktim herkes dusmus benimle ayni levelda adamlarla oynadikca problem yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 eski lemler daha öncesinde mg1 idi zaten. bir şey değişmemiş oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 4-5 kişi kullanabileceğimiz bi ts serverı var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 oyunun boku çıkmış ya sabahın 5i bu kadar bariz wh aim kullanan adamlar olamaz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 dün bi tane geldiydi karşıma hem türktü, anında ow ban yemiş asds. http://steamcommunity.com/id/dcnnck/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 sabahın 5i ya adam 90 dereceden fazla bir açıdan bana awp ile flick attı.. mirage oynuyoruz aynı adam ben balkon altındayım(ct) t olarak rampadan utanmadan gelip o balkonun ince tahtalarına sıkıyor.. anlamadım yani bu aralar çok fazla var. Acaba faceit oynayan varmı oralaramı geçsek ne yapsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar