Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 vp çok atarlı duruyor ondan korkuyorum ben, kennyi çok iyi görmedim bugün oda var. fnatic alırsa zaten direk envy girerim şu durumda alma şansı yok envynin fnatici. vp konusunda tereddütüm var adamlar rus konu para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Lectre said: vp çok atarlı duruyor ondan korkuyorum ben, kennyi çok iyi görmedim bugün oda var. fnatic alırsa zaten direk envy girerim şu durumda alma şansı yok envynin fnatici. vp konusunda tereddütüm var adamlar rus konu para. bu nasıl bir cumle hiç bişey anlaşılmıyor. adamlar da rus değil polak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 >best player in the world Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Fnatic VP karşısında kazanırsa, finalde envye veririm içim rahat bir şekilde çünkü fnaticin durumunu iyi görmüyorum. VP rus değil mi? bütün hayatım bir yalan mıydı? sizin düşüncelerinizi merak ettim. Envy vs VP ne olur? Envy vs Fnatic ne olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 abi benim anlamadığım niye cbble kutuların bazıları 100 lirayken bazıları 300 hatta 700 lira o da dragon lore diğeri de dragon lore yani ne fark var ki o değil de yarın valve çıkıp YENİ OPERASYON YAPTIK CBBLE COLLECTION GERİ GELDİ, O NADASA BIRAKTIĞINIZ KUTULARIN HEPSİNİN DEĞERİ BİR BÜYÜK BAŞ BUNDAN BÖYLE de diyebilir yani :p bir de arka sayfadaki donanımhaber linkinde adam 1,5 senede tradeleye tradeleye 120.000 lira yaptım demiş lelwut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 şu durumda alma şansı yok envy'nin fnatici demek fnatic'e basıcam demek öyle anlaşılıyor anlatım bozukluğu sorusu olarak öss'de cıkar dsafas envy-vp envy envy-fnatic fnatic olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 eskiler tükeniyor çünkü. aynı kutu ama farklı listing, eskiler az sayıda olucna doğal olarak fiyatı fazla oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 applev0dka said: şu durumda alma şansı yok envy'nin fnatici demek fnatic'e basıcam demek öyle anlaşılıyor anlatım bozukluğu sorusu olarak öss'de cıkar dsafas envy-vp envy envy-fnatic fnatic olur doğru diyorsun aslında ben yanlış yazmışım ahah. dursun orada editlemiyorum ibret olsun. teşekkür ederim tipler için, bir gazla knife'ı attım envye cancellanmıyorda, emin olmak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 koyduğun silahı geri alma yok, sadece takım değiştirebilirsin. ki oranlar değişip duruyor bu maça göre envy %42-43 falandı. vp fnatici yenmeye başlayınca 53e kadar çıtkı oran. acele etmeden bu maçın sonuna kadar bekle, sonra dediğme göre basarsın. fnatic cumbek yaparsa yine 47-53 civarına gelecektir oranlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 tamamdır eyv ^^ 0.18 floatlı knifeı koydum bide çizik yoktu ft üzerinde neden koyuyorsam ahah şimdi kazansam bile gelicek duvarlara sürtülmüş bir knife :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 o çok malca bişey ya. ben de cıkartmalı falan silah koydum keske onlar gelse geri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 poolda toplanıyor ya adamların takip etmesi imkansız :) hayır stickerları saysa çok iyi olur, bendede bi redline var ak stickerlar silahtan çok ediyor meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 kurwalar fanatikleri 2-0layacak mı yoksa la ahuhuea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 poolda toplamadan o silahları mac sonuna kadar reserve edip sahibine verse, kaybederse poola atsa cok mu zor ki yapması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 lectre gitti o bıçak sen unut onu :P hayatta cesaret edemem bıçağa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 verdiğin aynı itemı sana geri vermesi imkansız milyon tane bot var hepsinde limitli item sayısı, o bottaki o itemı sana rezerve etmesi lazım o da sistemi öldürür, kazanacan mı kaybeden mi kazansan geri ne zaman alacan vs çok bilinmeyen var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 IS THIS REAL LIFE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 final nv-vp lütfen, sıkıldım fnatic görmekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 yanlışlıka 20 dolar basmıştım fnatic'e, yalan oldum galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Claiborne said: IS THIS REAL LIFE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 söyle bir şey var ki; takımlar artık daha iyi T side oynuyor sanırım. hep daha yüksek round sayıları görüyoruz CT side maplerde ilk yarılarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 cobble hype gerçek oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 vp cobble dropları için verdi mapi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 bi pause ile mapi aldilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 gelsin cobble kutuları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar