Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout Shelter

Sam

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
Norak said:

30 tane stimpack verip yolluyorum ben 15 tanede radaway :p 24 saat icin.

dunden bu yana 2 legendary silah (lincoln repeater ve vengeance gatling) 1 de kostum cikti gorevden gelen kutulardan, adamlarda 2-3 mavi rare buldular plasma, lazer silahi vs. baya iyi olmaya basladi :D

vengeance

rusty silahlardan falan kurtulunca raider radroach falan problem olmuyor gibi 1-2 stimpack yetiyor 4 kisilik odada.

deathclaw icin radyo yaparsaniz gelme ihtimali artar demisler cha 2 ile radyo cok anlamli degil o yuzden baya sonra yapicam onu.

Ben max 25 stimpak verebiliyorum, update mi geldi acaba?
Sosyal ağlarda paylaş

Auril said:

8 tane full stat eleman gönderdim level alsınlar diye
20 saattir dışardalar daha item yok işe yarar

ama sadece 2-3 stimpack falan kullanmışlar

1 aya dönerler artık herhalde :D

2. günün şafağında doğuya bak. 2. gün civarında bayağı zorlaşıyor gittikleri yerler.

Yani ne kadar ileri giderlerse o kadar iyi droplar ve zor düşmanlar çıkıyor karşılarına.
Sosyal ağlarda paylaş

Gluskap said:

25/25 verebiliyorum ben de en fazla. Legendary karakteri yolluyorum (level 50) çer çöp bulup geliyor.

Paketlerinde indirim var ama almanın mantığı yok çünkü oyun boş bayağı. Hiç deathclaw gelmedi bana bu arada.

süresi var onun. 60 saat kalınca dışarıda national guard outposta geliyor. ordan legendary çıkma şansı var
Sosyal ağlarda paylaş

70 küsürden itibaren beni hergün ziyaret ediyor mübarekler
şu an 90-92 falan pop

ilk başlarda vaultun yarısını alıyordu şerefsizler
şimdi kapıya full stat lvl50 2 yarma diktim 17-20 plasma- lazer rifle (focused galba) t bimnemkaç armorlu kapıda biri gidiyor
diğer ikisini hala 2 kat kovalıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

DA2019 said:

Gluskap said:

Paketlerinde indirim var ama almanın mantığı yok çünkü oyun boş bayağı. Hiç deathclaw gelmedi bana bu arada.

Bana kapıyı her açtığımda geliyorlar. :P

150 population. Sanırım belli bir sayıdan sonra geliyorlar.

tier 2 buildingleri yapınca gelmeye başladılar sanırım
bir de radyo adam çektiyse boş çıkmıyo yanında geliyorlar hep ( tier 2 açıksa- tier 1 de radyodan adam gelince bişey olmuyordu bende )
Sosyal ağlarda paylaş

evt 25 olcak o yanlıs yazmisim :P

deathclawlar 60 nufustan sonra geliyor dolayisi ile o noktaya gelmeden ilk 3 katin endurance yuksek, duzgun silahli adamlarla donatilmasi lazim.

bu arada lvl 50den sonra fullanan E ile lvl 50 olmadan once fullanan E arasinda 2x hp farki oluyor, mutlaka dusuk leveldayken fullayin onu.

disari gitmeyen sirf icerde calisan memurlar icin tum statlar gerekli degil aksine bosa vakit kaybi trainingde, herhangi bir etkisi yok. sadece L, E ve odada kullandigi stat neyse onu train edin.

three dog dahil 2-3 legendary adam bide 4-5 legendary silah + 1 power armor ve diger 2-3 elbise oldu benim toplamda simdilik, sirf gorevlerden ve haftalik gelen kutularla.

kutulari acmadan oyunun save'ini yedekleyin cop cikarsa hoop reload. 4/5 oranda cop cikiyor cunku anlamsizca. savein yerini yazmistim onceki sayfalarda bi yerde. cloud degil save burda.

3dog falanda gelince artik radyoyu falanda full kurdum ama paso pakistanli tipler geliyor tum vault zenci oldu, acicam kkk bayragini yakinda girise.
Sosyal ağlarda paylaş

bu elbiselere bir Armor Rating gelmesi lazim,

hadi normal elbiseleri gectimde "zirh" olanlarin hepsi E olmadan direk anlamsiz oluyor hele legendary item olunca, dunden beri 2 tane degisik power armor cikti bolca S ve P var ama E olmadan su islerinde calisan memur elbisesinden farki yok pek.

isciler icinde en iyi elbise formal dress L verdigi icin rush uretim vs yaparken hem geliriniz hem sansiniz artiyor
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
update gelmis:

What's New in Version 1.2

-Vault-Tec engineers have implemented some exciting new features!
New Vault-Tec network protocols are finally in place. Now you can save your Vault to the “cloud,” (no moisture condenser necessary!) or continue any Vault experiment on all of your devices.

-Some Dwellers are reporting strange, some would even say mysterious, sightings in Vaults around the Wasteland. Vault-Tec is offering a bottle cap reward for any positive identification!

-Faced all the challenges the “normal” Vault simulation can provide? Introducing Survival Mode! More danger, More glory. Make Vault-Tec proud!

-New Vault-Tec directive – Dwellers have been given authorization to scavenge equipment from dead Raiders. Gear up!

-Are you an experienced Overseer who has already undergone Vault operational training? Now you can skip the tutorial!

-In an effort to assist Overseers in running their Vaults more efficiently, Vault-Tec has added a statistics page to the Vault Dweller’s Survival Guide (VDSG).

-Support added for Russian-speaking Overseers.

-Continued general maintenance to the Vault simulation. Because when you speak, Vault-Tec listens!
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
update

What's New in Version 1.3

•Vault-Tec research has shown that four legged companions can have a profound impact on Vault happiness and productivity. Introducing Pets!
•Have a lazy or trouble causing dweller? Now you can evict dwellers and send them on their way.
•Bored with the same pickup lines and conversations? Dwellers have finally learned some new ways to impress other dwellers and the opposite sex.
•Overseers will love the new sell all options.
•Dweller management improvements and new objectives.
Sosyal ağlarda paylaş

• 8 ay sonra ...
pc'de yeni başlayabildim, quest'ler filan eğlenceli de işte çok uzun bekletme olayları var. 4 quantum kazanmak için 7 tane harcadım filan.
Norak said:

bu elbiselere bir Armor Rating gelmesi lazim,

hadi normal elbiseleri gectimde "zirh" olanlarin hepsi E olmadan direk anlamsiz oluyor hele legendary item olunca, dunden beri 2 tane degisik power armor cikti bolca S ve P var ama E olmadan su islerinde calisan memur elbisesinden farki yok pek.

isciler icinde en iyi elbise formal dress L verdigi icin rush uretim vs yaparken hem geliriniz hem sansiniz artiyor

evet şu bana da çok saçma geldi, hala koymamış olmaları üzücü.
Sosyal ağlarda paylaş

quantum'un istenmeyen daily ve questleri gecmek/hizlandirmak falan disinda bir olayi yok pek bende 90 tane birikti kullanmiyorum hic.

Onun disinda crafting ve junk sistemi geldiginden beridir zirh/silah toplama olaylari cok daha kolay rare unique falan hepsi toplaniyor rahatca.

5E veren power armor ve unique silahlar standart gear oldu gibi birsey bende isciler haric, quest olaylari icinde 6-8 kisilik bir grup var benim power armorlu agir silahli falan, gunde 2-3 yapiyorlar yetiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...