Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout Shelter

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://blogs-images.forbes.com/insertcoin/files/2015/07/fallout-shelter4.jpg
horacegoesskiing said:

moderatör shelter a ayrı başlık aç.

buradan devam edelim lütfen fallout shelter mesajlarına.
Mesaj tarihi:
tartışmanın başını bilmiyorum da bi yerden sonra kendi kendini oyunuyo oyun. tailde bakamamıştım. ölmüş gitmiştir alayı diyordum. baktım gül gibi yaşayıp gidiyorlar...
Mesaj tarihi:
bu odalari alt alta koyunca yan yanadaki gibi bir bonus gelmiyor heralde di mi? sirf sekil oluyor.

ilk gun notuda gelmis %87 b+ vermis vault-tec, 7 gun tamamlaninca lunch box veriyor
Mesaj tarihi:
Lopeth said:

ilk gün vaulttaki bütün hatunları Fox'la çiftleştirdim. Ertesi gün bir girdim bebek spamı yüzünden su yiyecek gg oldu, düzeltene kadar canım çıktı

ahah

post apokaliptik ciftlesirken bir daha dusunun diyorsun..
Mesaj tarihi:
dana22 said:

Lopeth said:

ilk gün vaulttaki bütün hatunları Fox'la çiftleştirdim. Ertesi gün bir girdim bebek spamı yüzünden su yiyecek gg oldu, düzeltene kadar canım çıktı

ahah

post apokaliptik ciftlesirken bir daha dusunun diyorsun..

post apokaliptik ciftlesirken bir daha dusunun
Mesaj tarihi:
hmm oyunda soylemiyor ama bu hamilelik tam 3 saat suruyor, cocugun speciallari da random degil aileye gore geliyor, tum statlari 2 olan adamlari uretmemek lazim training odalari gelmeden.
Mesaj tarihi:
He yav sadece hype. Ama pek çok mobil oyundan çok daha güzel.

Tek sorun benim için oyun ilk gün başladı ve bitti. Lan ilk lunchboxtan +5 endurancelı legendary power armor çıktı. Sonraki lunchboxlardan birinden gauss rifle çıktı. Başka bir lunchboxtan 5 luck 4 endurancelı bi abla çıkmıştı. İlk gün toplamda 4 ya da 5 tane lunchbox açtım. Endgame gear ve ortalama üstü bir karakterim oldu. 3'er tane stim ve radaway verdim yolladım...

Hala gidiyor. İlk günden bitti lan oyun.
Mesaj tarihi:
Yav abla 2k'ya yakın caps topladı. Büsssürü lazer pistol falan buldu. Nereye kadar gitcek çok merak ediyorum.

Şimdi baktım. Hala 2 stimpacki 2'de radawayi duruyor. 1850 caps toplamış. 11 item toplamış ki aralarında laser pistol falan var. WTF???
  • Yeni Oluştur...