Sam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 http://blogs-images.forbes.com/insertcoin/files/2015/07/fallout-shelter4.jpg horacegoesskiing said: moderatör shelter a ayrı başlık aç. buradan devam edelim lütfen fallout shelter mesajlarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 tartışmanın başını bilmiyorum da bi yerden sonra kendi kendini oyunuyo oyun. tailde bakamamıştım. ölmüş gitmiştir alayı diyordum. baktım gül gibi yaşayıp gidiyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 kendi kendini oynamiyo, kapattiginda kaynak harcama toplama isi duruyo. sadece zamanli seyler devam ediyo, hamilelik, egitim filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 bu odalari alt alta koyunca yan yanadaki gibi bir bonus gelmiyor heralde di mi? sirf sekil oluyor. ilk gun notuda gelmis %87 b+ vermis vault-tec, 7 gun tamamlaninca lunch box veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 special lar nasıl artıyor lvl atladıkça ne geliyor bilen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Odaları var hepsinin traininge gönderiyorsun adamları. Level neye yarıyo hala anlamış Değilim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 hp artiyor iste level alinca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Peki birşey daha sorayım 2tane 3charismalı living rooma attım ürümüyor bunlar. İlla ben mi diyeyim sevişin diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 soyadlari ayni mı? zoom yapinca konusuyorlar ordan akraba falan oldugu anlasiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 ilk gün vaulttaki bütün hatunları Fox'la çiftleştirdim. Ertesi gün bir girdim bebek spamı yüzünden su yiyecek gg oldu, düzeltene kadar canım çıktı ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Lopeth said: ilk gün vaulttaki bütün hatunları Fox'la çiftleştirdim. Ertesi gün bir girdim bebek spamı yüzünden su yiyecek gg oldu, düzeltene kadar canım çıktı ahah post apokaliptik ciftlesirken bir daha dusunun diyorsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 lunchbox gorevleri kapak gorevlerinden daha kolay sanki bazisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 dana22 said: Lopeth said: ilk gün vaulttaki bütün hatunları Fox'la çiftleştirdim. Ertesi gün bir girdim bebek spamı yüzünden su yiyecek gg oldu, düzeltene kadar canım çıktı ahah post apokaliptik ciftlesirken bir daha dusunun diyorsun.. post apokaliptik ciftlesirken bir daha dusunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 ben 2 haftadır açöadım ne hale geldi kimbilir vault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 hmm oyunda soylemiyor ama bu hamilelik tam 3 saat suruyor, cocugun speciallari da random degil aileye gore geliyor, tum statlari 2 olan adamlari uretmemek lazim training odalari gelmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 gelse gelse 3 geliyo en fazla, farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 hmm o sakatmış. ben karizması 2-3 olan adama bütün vaultun kızlarını elden geçirtiyodum hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Bu bir mobil oyun değil mi? Bilgisayar oyunları bölümünde ne işi var konunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Hype Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 He yav sadece hype. Ama pek çok mobil oyundan çok daha güzel. Tek sorun benim için oyun ilk gün başladı ve bitti. Lan ilk lunchboxtan +5 endurancelı legendary power armor çıktı. Sonraki lunchboxlardan birinden gauss rifle çıktı. Başka bir lunchboxtan 5 luck 4 endurancelı bi abla çıkmıştı. İlk gün toplamda 4 ya da 5 tane lunchbox açtım. Endgame gear ve ortalama üstü bir karakterim oldu. 3'er tane stim ve radaway verdim yolladım... Hala gidiyor. İlk günden bitti lan oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Yav abla 2k'ya yakın caps topladı. Büsssürü lazer pistol falan buldu. Nereye kadar gitcek çok merak ediyorum. Şimdi baktım. Hala 2 stimpacki 2'de radawayi duruyor. 1850 caps toplamış. 11 item toplamış ki aralarında laser pistol falan var. WTF??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 bu arada androide cikmis gencler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Konuyu şikayet ettim, umarım ait olduğu bölüme taşınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 tasinmassa zaten sen gider 254 adet mobile oyun konusu acar hakliligini gozler onune serersin. rahatsiz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar