Darestan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 andropoza ilerliyor esh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 3 bucuk sene olmuş daha 900 e varamamışım. olmayınca olmuyor kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 O işin piri Kermit vardı bir tane. Güncelde full kermit blokları görmüşlüğüm var her başlığa girmiş ortalama üç kelimelik yorum/yanıt yazıp sonraki başlığa ilerlemiş. Hatta garip bir şekilde saniyeler içinde konuya hakim olmuş ilgili bir yanıt düşünmüş yazmış yollamış sonrakine devam etmiş. Merak ederdim o hızlara nasıl çıktığını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 darkwingduck said: 3 bucuk sene olmuş daha 900 e varamamışım. olmayınca olmuyor kardeş. nazar etme ne olur calis senin de olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Asfd enerjim yetmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Üstteki fotoda pantolonlarda da madalya vardı ama fotoşopmuş sanırım yeni uyandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 RamsesII said: Olm madalya olsa ne olacak çükün mü uzuyor uzamıyor mu? bırakıyorum ben, hakkınızı helal edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 benım sayacı durdurmuslar bildiğin. post kasmaktan eve ekmek getiremiyorum hala tık yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 elesso said: ben 10 senede almıştım 10kyı hehe, hatta bi ara garbage postları eklenmiştide o sayede almıştım. sonrasında kaldı o postlar.. Onuda yapamayanlar var, raad ol sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Yetlings. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 çok az kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 ben de 4800lerde sürtüyorum 6 aydır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 10K madalyası almak için sürekli bir tartışma ortamı yaratmalısın ki o sana cevap verecek sen ona. Tabi banlanma riskin var sinir yönetimini düzgün yapamazsan =) Benim bu mesaj atma hızımla falan herhalde 25 sene sonra alabiliyorum 10K madalyasını. Çok da dert değil ( aslında olsa fena olmaz ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 en kralı gif-pic-tube thread abancan ben öyle 5k yaptıydım fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 Benim olayım içerik üretemiyorum çok bi boktan da anlamadığım için genelde sadece okumakla yetiniyorum :) Bir de işte hazırcılık ne zaman başım sıkışsa bir konuda hemen "patiye soruyum hele" diyorum ki cidden işe de yarıyor çoğu zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 Newbs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar