darkwingduck Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 3 bucuk sene olmuş daha 900 e varamamışım. olmayınca olmuyor kardeş.
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 O işin piri Kermit vardı bir tane. Güncelde full kermit blokları görmüşlüğüm var her başlığa girmiş ortalama üç kelimelik yorum/yanıt yazıp sonraki başlığa ilerlemiş. Hatta garip bir şekilde saniyeler içinde konuya hakim olmuş ilgili bir yanıt düşünmüş yazmış yollamış sonrakine devam etmiş. Merak ederdim o hızlara nasıl çıktığını.
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 darkwingduck said: 3 bucuk sene olmuş daha 900 e varamamışım. olmayınca olmuyor kardeş. nazar etme ne olur calis senin de olur..
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Üstteki fotoda pantolonlarda da madalya vardı ama fotoşopmuş sanırım yeni uyandım.
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 RamsesII said: Olm madalya olsa ne olacak çükün mü uzuyor uzamıyor mu? bırakıyorum ben, hakkınızı helal edin.
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 benım sayacı durdurmuslar bildiğin. post kasmaktan eve ekmek getiremiyorum hala tık yok
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 elesso said: ben 10 senede almıştım 10kyı hehe, hatta bi ara garbage postları eklenmiştide o sayede almıştım. sonrasında kaldı o postlar.. Onuda yapamayanlar var, raad ol sen.
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 10K madalyası almak için sürekli bir tartışma ortamı yaratmalısın ki o sana cevap verecek sen ona. Tabi banlanma riskin var sinir yönetimini düzgün yapamazsan =) Benim bu mesaj atma hızımla falan herhalde 25 sene sonra alabiliyorum 10K madalyasını. Çok da dert değil ( aslında olsa fena olmaz )
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 en kralı gif-pic-tube thread abancan ben öyle 5k yaptıydım fds
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 Benim olayım içerik üretemiyorum çok bi boktan da anlamadığım için genelde sadece okumakla yetiniyorum :) Bir de işte hazırcılık ne zaman başım sıkışsa bir konuda hemen "patiye soruyum hele" diyorum ki cidden işe de yarıyor çoğu zaman.
Öne çıkan mesajlar