Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çeşme hotel / kankeyt

roket adam

Öne çıkan mesajlar

selam bapsiler. şu an iş için izmirdeyim, normalde bi arkadaşla haftasonu çeşme yapacaktık fakat bir takım problemler oldu ve şu an tekim. ben yine de çeşme'ye gidicem.

bana bi otel lazım. max. geceliği 300.

bi de şu an o taraflarda olan biri varsa bi bira ısmarlarım, maksat muhabbet olsun. buraların yabancısıyım. elinden tutun kardeşinizin.
Sosyal ağlarda paylaş

geç olmadıysa . Çeşme deyince artık tek seçenek butik oteller. zaten butik konusunda alaçatı TR de tek ve en iyi. Viento,brera,alura benim tavsiyelerim olur. Yıldızlı otellere bulaşma derim çeşmedeki 5 yıldızlı oteller beş para etmez. Butik işi iyi gider çeşme de. biz bile izmirde olmamıza ragmen butikleri tercih ediyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

sıradan bir pansiyonun istinat duvarı manzaralı odasında kaldığım halde geceliği 300 lira ödedim. booking'de 375 lira idi, 300'e anlaştım. çeşme merkezde idi direkt.

ki ulan en kötü radisson blu'da kalırım 600 lira girer diye gitmiştim, orada bile yer yoktu. her yer full.

araban yoksa gitme olayına katılıyorum. tüm param taksiye ve korsan taksiye gitti. her yer inanılmaz kalabalık ve inanılmaz pahalıydı, gerçekten anlamsız bi hale gelmiş burası. bildiğin küçük istanbul. hakikaten manasız bi bölge.
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

sıradan bir pansiyonun istinat duvarı manzaralı odasında kaldığım halde geceliği 300 lira ödedim. booking'de 375 lira idi, 300'e anlaştım. çeşme merkezde idi direkt.

ki ulan en kötü radisson blu'da kalırım 600 lira girer diye gitmiştim, orada bile yer yoktu. her yer full.

araban yoksa gitme olayına katılıyorum. tüm param taksiye ve korsan taksiye gitti. her yer inanılmaz kalabalık ve inanılmaz pahalıydı, gerçekten anlamsız bi hale gelmiş burası. bildiğin küçük istanbul. hakikaten manasız bi bölge.

abi çeşme garipmiş o zaman, ben geçen haftalarda Antalya merkezde kaldım 9 gece, toplamda 490 lira ödedim. duşu var, kliması var, 2 günde bir de gelip temizliyolardı tamam işte.

ha bana kalsa daha iyi bir yerde kalırdım, ama tatil bitince düşündüm para cebime kaldı, öyle çok da aramadım konfor yani. yatak da çift kişilikti.

Çeşme'ye nerdeyse bütün arkadaş listem gitti, neden bu sene bu kadar patladı anlamadım. fiyatlar ondan artmıştır herhalde.
Sosyal ağlarda paylaş

abi başlatmayın butiğinize, sıradan bi pansiyon işte. şöyle dandik dandik yerleri butik otel diye övmeye başladılar ya hastasıyım ya. gayet sıradan bi yerdi.

hadi ben sn dk gittim diye 300 olsun, normalde yine 240-250'si var baktım şimdi.

ya şöyle diyeyim. yıllardır bodruma gidiyorum, bir sürü yerinde kaldım bir sürü yerine gittim. aynı paraya bodrumda 40 kat daha keyifli ve kaliteli bi tatil geçirirsin. en azından taksi sırası beklemezsin bi saat ya da hayvan gibi kalabalık yerlerde sıkış tıkış eğlenmeye çalışıp bi de üstüne garson tayfasının artisliğiyle uğraşmazsın. normalde çok güzel bir mevki gerçekten, denizi havası süper, ama abi o kadar kalabalık ve pahalı ki tadını çıkaramıyorsun maalesef. ben kendimi hiç istanbuldan uzaklaşmış gibi hissetmedim. gittiğim mekanın kapısında istanbuldan arkadaşlarımla falan karşılaştım zaten asdfg olaya bak.
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

selam bapsiler. şu an iş için izmirdeyim, normalde bi arkadaşla haftasonu çeşme yapacaktık fakat bir takım problemler oldu ve şu an tekim. ben yine de çeşme'ye gidicem.

bana bi otel lazım. max. geceliği 300.

bi de şu an o taraflarda olan biri varsa bi bira ısmarlarım, maksat muhabbet olsun. buraların yabancısıyım. elinden tutun kardeşinizin.

orada kalınabilecek en güzel otel Çeşme Altın Yunus Oteli. Pınar Holding'in kuruluşu,bu nedenle et,tavuk,yoğurt,ayran,meyva suları,peynir,sucuk,salam...her şey PINAR'ın. Bu söylediğin paraya rahat rahat kalırsın.

edit: kendine özel plajı var,çok güzel.
otelin içinde ayrıca termal bölümü de var ama ekstra paralı. Güzel otel.
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

ya geç görmüşüm mesajını.
çok üzüldüm.
acaba altın yunus'u da kontrol ettin mi?
bir de abicim,neden oraya kadar gidiyorsun da önceden ayarlamıyorsun? this is what they call , high season bro.
Sosyal ağlarda paylaş

pınar holding dediğiniz yaşar holding olsa gerek.
Araba kiralasaymışsın keşke gerçekten. Antalyada 5 yıldızlı buisness hoteller o kadar ve hizmetleri baya iyi ama tatil mekanı değil işte bizde iş için yatmadan yatmaya kullanıyoruz.

Birde çeşmeye araba ile gidip sabaha kadar eğlenip(ki artık yok öyle bişi) sonra eve/otele dönülür.
Sosyal ağlarda paylaş

son dakika vs demissiniz de son dakikada ayarlamasan ne olacak..yildizdan bagimsiz hemen her tesiste o rezerve odanin baskalarina -yurtdisi turist- verildigine sahit oldum..

keza erken rezervasyonun tr de hemen hic bir anlami yok..hatta daha pahaliya tatil satin almaniz da olasi..

x tesis daha once kaldigim bildigin yer..

atiyorum fiyati 180 diyor kapisinda sordugun zaman kapidaki keklik turist modu..
ayni tesis tatilden 1 hafta once turk turizm acentesi ile 140 a
ayni yer erken rez ile 6 -7 ay onceden fiyat olarak da 160 cekiyor..

ha o 1 hafta once 140 nin garantisi yok ..denk geldi ole aldik gittik

fiyatlar farazidir..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...