roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 selam bapsiler. şu an iş için izmirdeyim, normalde bi arkadaşla haftasonu çeşme yapacaktık fakat bir takım problemler oldu ve şu an tekim. ben yine de çeşme'ye gidicem. bana bi otel lazım. max. geceliği 300. bi de şu an o taraflarda olan biri varsa bi bira ısmarlarım, maksat muhabbet olsun. buraların yabancısıyım. elinden tutun kardeşinizin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Araba varsa alaçatıda delikli koy var oraya git Otel için değil ama gezcek yer önerisi. Bi de alaçatıda hacımemiş dondurmacısı var, türkiyedeki net en iyi dondurmacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 araba olsa otel falan ayarlamam zaten. bagajı arabada bırakıp direkt körlemesine gece dışarı çıkıp kalacak yeri bedavaya getirmeye çalışırdım ama öküz gibi bavulla zor oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 araba kirala otelden ucuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 geç olmadıysa . Çeşme deyince artık tek seçenek butik oteller. zaten butik konusunda alaçatı TR de tek ve en iyi. Viento,brera,alura benim tavsiyelerim olur. Yıldızlı otellere bulaşma derim çeşmedeki 5 yıldızlı oteller beş para etmez. Butik işi iyi gider çeşme de. biz bile izmirde olmamıza ragmen butikleri tercih ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 geceliği 300 ne lan Hilton'da mı kalıcan. git pansiyonda kal, otelde vakit geçirmeyeceksin heralde kıro gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 araba yoksa cesmeye bosuna gitme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 sıradan bir pansiyonun istinat duvarı manzaralı odasında kaldığım halde geceliği 300 lira ödedim. booking'de 375 lira idi, 300'e anlaştım. çeşme merkezde idi direkt. ki ulan en kötü radisson blu'da kalırım 600 lira girer diye gitmiştim, orada bile yer yoktu. her yer full. araban yoksa gitme olayına katılıyorum. tüm param taksiye ve korsan taksiye gitti. her yer inanılmaz kalabalık ve inanılmaz pahalıydı, gerçekten anlamsız bi hale gelmiş burası. bildiğin küçük istanbul. hakikaten manasız bi bölge. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 taksiler acıtıyormuş, beach'lere git-gel içeri gir-iç min 200 de öle gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 "roket adam" said: sıradan bir pansiyonun istinat duvarı manzaralı odasında kaldığım halde geceliği 300 lira ödedim. booking'de 375 lira idi, 300'e anlaştım. çeşme merkezde idi direkt. ki ulan en kötü radisson blu'da kalırım 600 lira girer diye gitmiştim, orada bile yer yoktu. her yer full. araban yoksa gitme olayına katılıyorum. tüm param taksiye ve korsan taksiye gitti. her yer inanılmaz kalabalık ve inanılmaz pahalıydı, gerçekten anlamsız bi hale gelmiş burası. bildiğin küçük istanbul. hakikaten manasız bi bölge. abi çeşme garipmiş o zaman, ben geçen haftalarda Antalya merkezde kaldım 9 gece, toplamda 490 lira ödedim. duşu var, kliması var, 2 günde bir de gelip temizliyolardı tamam işte. ha bana kalsa daha iyi bir yerde kalırdım, ama tatil bitince düşündüm para cebime kaldı, öyle çok da aramadım konfor yani. yatak da çift kişilikti. Çeşme'ye nerdeyse bütün arkadaş listem gitti, neden bu sene bu kadar patladı anlamadım. fiyatlar ondan artmıştır herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 1.5 ay once gittim ben çeşmeye jakuzili deniz manzaralı otele çift kişi 250 vergim gunluk, yeme içme dışarda uygundu özellikle mi aradın anlattıklarını anlamadım sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 300e pahali diyen adam butik kavramini anlamamistir abi. Ki cesmede de oyle aman aman bi butik otel de yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 abi başlatmayın butiğinize, sıradan bi pansiyon işte. şöyle dandik dandik yerleri butik otel diye övmeye başladılar ya hastasıyım ya. gayet sıradan bi yerdi. hadi ben sn dk gittim diye 300 olsun, normalde yine 240-250'si var baktım şimdi. ya şöyle diyeyim. yıllardır bodruma gidiyorum, bir sürü yerinde kaldım bir sürü yerine gittim. aynı paraya bodrumda 40 kat daha keyifli ve kaliteli bi tatil geçirirsin. en azından taksi sırası beklemezsin bi saat ya da hayvan gibi kalabalık yerlerde sıkış tıkış eğlenmeye çalışıp bi de üstüne garson tayfasının artisliğiyle uğraşmazsın. normalde çok güzel bir mevki gerçekten, denizi havası süper, ama abi o kadar kalabalık ve pahalı ki tadını çıkaramıyorsun maalesef. ben kendimi hiç istanbuldan uzaklaşmış gibi hissetmedim. gittiğim mekanın kapısında istanbuldan arkadaşlarımla falan karşılaştım zaten asdfg olaya bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 ahmetciğim baya yetoluk yapmışsın :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Cesme baya boktan bi yer zaten. Niye gidiyosunuz ki sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 "roket adam" said: selam bapsiler. şu an iş için izmirdeyim, normalde bi arkadaşla haftasonu çeşme yapacaktık fakat bir takım problemler oldu ve şu an tekim. ben yine de çeşme'ye gidicem. bana bi otel lazım. max. geceliği 300. bi de şu an o taraflarda olan biri varsa bi bira ısmarlarım, maksat muhabbet olsun. buraların yabancısıyım. elinden tutun kardeşinizin. orada kalınabilecek en güzel otel Çeşme Altın Yunus Oteli. Pınar Holding'in kuruluşu,bu nedenle et,tavuk,yoğurt,ayran,meyva suları,peynir,sucuk,salam...her şey PINAR'ın. Bu söylediğin paraya rahat rahat kalırsın. edit: kendine özel plajı var,çok güzel. otelin içinde ayrıca termal bölümü de var ama ekstra paralı. Güzel otel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 "roket adam" said: sıradan bir pansiyonun istinat duvarı manzaralı odasında kaldığım halde geceliği 300 lira ödedim. booking'de 375 lira idi, 300'e anlaştım. çeşme merkezde idi direkt. ki ulan en kötü radisson blu'da kalırım 600 lira girer diye gitmiştim, orada bile yer yoktu. her yer full. araban yoksa gitme olayına katılıyorum. tüm param taksiye ve korsan taksiye gitti. her yer inanılmaz kalabalık ve inanılmaz pahalıydı, gerçekten anlamsız bi hale gelmiş burası. bildiğin küçük istanbul. hakikaten manasız bi bölge. ya geç görmüşüm mesajını. çok üzüldüm. acaba altın yunus'u da kontrol ettin mi? bir de abicim,neden oraya kadar gidiyorsun da önceden ayarlamıyorsun? this is what they call , high season bro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 O benim angutluğum biraz son dakika karar verdim ondan. O konuda bişi demiyorum zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Turk milleti angut abi program plan yapamiyoruz. Yapsaniz da o cok sevdiginiz firmalariniz tam oc olduklari icin izinlerinizi siktiredip kopek gibi caliatirabiliyolar. O yuzden neden son dakikaya kaldin? Sorusu baya yanlis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 pınar holding dediğiniz yaşar holding olsa gerek. Araba kiralasaymışsın keşke gerçekten. Antalyada 5 yıldızlı buisness hoteller o kadar ve hizmetleri baya iyi ama tatil mekanı değil işte bizde iş için yatmadan yatmaya kullanıyoruz. Birde çeşmeye araba ile gidip sabaha kadar eğlenip(ki artık yok öyle bişi) sonra eve/otele dönülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 son dakika vs demissiniz de son dakikada ayarlamasan ne olacak..yildizdan bagimsiz hemen her tesiste o rezerve odanin baskalarina -yurtdisi turist- verildigine sahit oldum.. keza erken rezervasyonun tr de hemen hic bir anlami yok..hatta daha pahaliya tatil satin almaniz da olasi.. x tesis daha once kaldigim bildigin yer.. atiyorum fiyati 180 diyor kapisinda sordugun zaman kapidaki keklik turist modu.. ayni tesis tatilden 1 hafta once turk turizm acentesi ile 140 a ayni yer erken rez ile 6 -7 ay onceden fiyat olarak da 160 cekiyor.. ha o 1 hafta once 140 nin garantisi yok ..denk geldi ole aldik gittik fiyatlar farazidir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 türkiye de tatil yapmayın abi mümkünse batsın turizm türkiye de zaten gittikçe iğrençleşiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Bodrum istanbulun pop köyü, çeşme de elektronik köyü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 ole deme senko devlette is bitirebilen adamsan sahane sektor..sadece arsasini bul tesvik kol boyu vergi yok..isletemedin mi zaten tesviklerle maliyetini cikartiyorsun 1-2 sene sonra kara para aklayan birilerine satip gecip gidiyorsun..emlaktan karli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Drall said: Bodrum istanbulun pop köyü, çeşme de elektronik köyü cesmeye emp atacaksin apple tr hayatinin satis rekorunu kiracak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar