erdalz Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Commandos2 türünün tek örneği mi yoksa başka varmı sizce böyle iyi grafiklisi? Desperados falanda vardı ama yeni grafikli olması tercih sebebidir, sağolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Commandos 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Yine eski ama aynı türde robin hood var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 desparados ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Evet hep eski oyunlar var, sanki yapmışlar bi kısım bu türden sonra kalıbı kırmışlar gibi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 erdalz said: Commandos2 türünün tek örneği mi irrelevant YAPIYIM MI YAPMAYIM MI BİLEMEDİM :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 robin hood : the legend of sherwood. edit : eski oyun, yeni grafikli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 erdalz said: Evet hep eski oyunlar var, sanki yapmışlar bi kısım bu türden sonra kalıbı kırmışlar gibi ya. 3 boyut gazı o dönemdeki çoğu oyunu değiştirdi maalesef. Commandos'un son oyunu da third person shooter gibi bişe. Yeni oyunlar arasında takım bazlı savaş için swat ve rainbow six serileri çıktı. Stealth takım oyunundan daha önemli dersen metal gear solid veya splinter cell serilerine bakacan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 MasterHapLo said: -Comandos2 var mı abi? -Ben askerliği piyade yapmıştım ama neyse. fasd gereksiz güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warimathras Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 MasterHapLo said: -Comandos2 var mı abi? -Ben askerliği piyade yapmıştım ama neyse. *arka bölmedeki iş ortağı hasan usta bağırır. Benim oğlan hakkaride komandoydu dur arayım gelsin hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Pillars of eternityi aldıydım KSden. Aslında çok yazı okutmasa bu türe yakın sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 aynı ya bire bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 adam trolluyo neden commandos bir veya commandos uc degil de commandos iki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 commandos 1 zor commandos 3 ise ölüm zoru ondan olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 artık çalıştırmak ölüm zoru, oynanmıyor grafik bugı yüzünden commandos 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 https://en.wikipedia.org/wiki/Chronology_of_real-time_tactics_video_games Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 2 ile 3 arasında muazzam fark var bilenbilir, nerden nereye çekmişsiniz yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 bi de chicago 1930 vardı ama diğer oyunlara göre epey tırt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 hepsi sayılmış chicago demeye gelmiştim onu da demişler. desperados da bayağı keyifliydi ama commandos 1 her türlü 2 ve 3'ü döver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Door kickers diye bi swat oyunu vardi ama bi turlu oynayacak vakit bulamamistim. Belki o benziyodur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Door Kickers'in Commandos ile bir benzerliği yok. Ama iyi oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Komutan said: Door Kickers'in Commandos ile bir benzerliği yok. Ama iyi oyun. Olmadık saatlerde değil de Cuma akşamları online olalım lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 gugil answers de star trek away team demisler bir de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 wild west temalı vardı bıtane desperados mu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Bir de neydi desperadosdu sanırım o vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar