Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yine, yeni, yeniden; Turk Fleet


Captain Logar

Öne çıkan mesajlar

Herkese öncelikle selamlar

Türk Fleet eski ve yeni oyuncularin kaynasmasi ile tekrar hayata gecmistir. Tamami türk oyunculardan olusmakla beraber dünyanin degisik ülkelerinde yasamaktayiz.

Türk Fleet oyun tarz bakimindan, PVP bazli maksimum eglenceyi aramaktadir, 0.0 Syndicate bölgesinde ana sistemimiz bulunmaktadir. Bunun bir oyun oldugunun farkinda olan ve eglenmeyi amaç haline getirmis arkadaslari aramiza gün geçtikçe katmaya devam ediyoruz.

Her üyemizin fikirleri degerlidir. Konusarak anlasmaya calisan, dinlemeyi ve eglenmesini bilen, oyunun dinamiklerine hakim olan, buyuklerine saygiyi, kucuklerine sevgisini esirgemeyen arkadaslara her daim kapimiz açiktir.

Iletisim icin:
Esotera
Altankor
SB Sweatheart
CAPTAIN LOGAR

Daha ayrintili bilgi icin web adresimiz: www.turkfleet.com
Killboard: https://zkillboard.com
Eski topik: http://forum.paticik.com

saygilar
capt.logar
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Öncelikle selamlar
pvp yapmamış olabilirsin ama niyetin varsa tabi ki, kapımız her daim aciktir. Senin gibi olan diğer arkadaşlarla beraber bunu ogrenmek senin elinde. Bu is zor, kimseye mavi boncuk dağıtmıyoruz, fakat bu oyunun en eğlenceli kısmının farkındayız ve bu sekilde bize inanan arkadaşlarla beraber yolumuza devam edeceğiz.

Ama şunu da belirtmekte fayda var şirketimiz 0.0 da yasayan, pvp yapmaya çalışan bir topluluktur. Parayı sadece pvp yapmak icin kazanıyoruz. Kimse zengin degil (ben Hariç B)) ama bir extra frigate bile bize savaş kazandirabiliyor. Bunun farkındayız!
Amacı rat yapayım, daha cok para kazanayım olan bizden uzak dursun. Renter alliancelerde olan diğer şirketlere girebilir. Biz tamamen 0.0 da pvp ye odaklanmış, kismen organizasyonunu kurmuş bir pvp şirketiyiz.
Insallah yeterince acık olabilmişimdir.

Selamlar
Captain Logar
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tamam güzel anlatıyorsun, ortam süper ama millet ozaman plexe paramı veriyor. Hakkaten bilmediğimden soruyorum yani yaptığınız pvp ile aylık oyun süresi ve patladıkça gemi alınabiliyorsa fitiyle beraber bence yeterli. pvp ne kadar kazandırıyor onu bilmediğim için sordum bu soruyu. yani kazandırmıyor dediğiniz buysa daha ne.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

"Captain Logar" said:

Ilk olarak asagida yazacaklarım tamamen senin online süren ile bire bir değişebilir;
Normal şartlarda arkadaşlarımız günde 1 saatini harcayarak aylık plexini çıkartmakta. Ve pvp gemileri şirket olarak mümkün olduğunca karşılamaya çalışıyoruz.


Peki yaptığınız şey nedir plex için? Ben providence'de relic ve maden yaparak çıkartıyorum pleximi dolayısıyla bulunduğunuz region'da bunu engelleyecek fazlaca red popülasyonu mevcut mu? Çünkü oyunda başka yapabileceğim gelir getiren bir iş dalı yok ne yazık ki pleximi çıkarsam yeter isk'nin turşusunu kurmak gibi bir niyetim yok.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ilk olarak, insanlar birseyleri karistiriyor, onu acikliga kavusturalim.

*Biz 0.0 npc bölgesinde yasayan bir pvp sirketiyiz.
*0.0'da kirmizisi olmayan bir bölge yok.Az veya cok olmasi günlük saatlik dakikalik olarak degisir.
*0.0 da pvp yapmak isteyen bir sirket oldugumuza göre de kirmizisi bol bir yerde yasamamizdan daha dogal birsey olamaz.
*yukarida yazdigimiz gibi ilk amacimiz pvp yapmaktir, üyelerimizden bu önceligi bekleriz.
*sirketimi tanitmak icin yazdigim topige ise pvp ile ilgili sorular sorulmasini beklerdim ama cogu mesajin icerigi Plex ile alakali.
*0.0'a para nasil kazanabileceginizi bilmeden iniyorsaniz, hayalleriniz hüsran olur.
*An itibari ile 50 kisi görünürde ama altlar ciktiginda 30 civari olan arkadaslarimizdan kimisi parasi ile oynuyor (mesela ben), kimisi Plex ile devam ediyor, kimisi de karisik takiliyor. Simdiye kadar kimsenin sikayet ettigini duymadim.

atakartal said:
.... Ben providence'de relic ve maden yaparak çıkartıyorum pleximi....Çünkü oyunda başka yapabileceğim gelir getiren bir iş dalı yok....

Yazdigin kadari ile zaten endustri vb. isler ile ilgileniyorsun, combat ile alakan yok. O dalda herhangi bir üye sikintisi yasamiyoruz.


kolay gelsin
capt.logar
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

captan, pvp bilmiyozki hakkında konuşalım :) paramla karakter aldım, o kadar incursion yaptım isk kastım gittim item aldım gemi aldım, gene de plexi paramla aldım onda sıkıntı yok yani. şimdi merak ettiğimiz, az buçukta olsa anladığımız bişeyden sorduk. pvp yi yapmaya başlayınca öğrendikçe sorarız. mesela artık incursionla ilgili soru sormuyorum millete ;)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

pvp yapmak isteyen arkadaslarin basimizin üzerinde yeri var, her türlü maddi ve manevi destegi sagliyoruz. Hic bir soru hava kalmaz. yeterki biraz sosyal olsun, sikintisini problemini anlatsin. TS gereklidir mutlaka iletisim icin. eve'de de problemler, sorunlar ve sorular, diger insanlarla iletisime gectikce cözülür. Ayni RL de oldugu gibi. Oyundan arkadasimiz olan bir cok insana RL'de de yardim ettik ve ediyoruz. Yeter ki hep bana, hep banaci olunmasin.

PVP konusuna geri donersek, incursionda target almayi ogrendin, primary, secundary ogrendin, shieldin azalinca broadcast yapmayi ogrendin vs. pvp de de pek farkli degil. fleet halinde cikilan ganglerde de durum bu, ama ben yok solo da takilacagim diyorsan, onun icin cok paran olmasi lazim, zira patlaya patlaya ogreniyorsun :)

kolay gelsin
capt.logar

RL: Real Life, gercek hayat!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yok usta yanlış anladın zaten hayatımdan memnunum gidip orda madencilik yapayım diye bir hevesim yok ama malum tek gelirim bu plexi bırak gemi masrafımı karşılamak içinde yapmam gerek meslek dalları bunlar. Bende pvp öğrenmek ve yapmak niyetindeyim isk turşusu kurmak değil amacım hayırlısıyla bende yakın zamanda katılabilirim aranıza.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

"Kurulduğu ilk yıllarda, kısa sürede, amaçları doğrultusunda hızla ilerleyerek Eve Online tarihinin en çok aktif Türk oyuncuyu bünyesi altında barındıran bir CORPORATION haline gelmiştir."

Şurda hakkımız yenmiş ama olsun, sen yabancı değilsin abi :)

Bilmeyenler için, Hasan abi (Captain Logar) çevresinde olmak isteyeceğiniz sayılı oyunculardan birisidir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim arkadaslar :)

Haklisin mete en cok oyuncuya sahip turk corpu olmamistir TURK FLEET, o bilginin degistirilmesi gerekiyor.

N0 Dest. ile Astral'dir ile ayni zamanlarda 120 oyuncu peak'ini kiran :)

Valla acikcasi, hadi türkler birleselim gibi bir derdimiz yok allaha sükür :D Ama bizim gibi düsünen insanlar var ise onlara ulasmak ve beraber ayni dili konusan insanlarla beraber oyun oynamak.

saygilar
capt.logar

ninja edit: bu arada web sayfasinin komple degismesi gerekiyor :p
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

XacaH abeyyy muvaffakiyetler

evet kadir ele avuca sığmayan kadir
tcu /Territorial Claim Unit/ alliansına katıldık 2011 de red owerlord geldi dağıttı bizi. outer ringe gittik kadirin yanımıza geldiği gece posumuzu vurdular 10 15 b zarara uğradık :D
white noise gitti white noise dağıldı (:P)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...