lightNdark Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 admin arkadaşlar konuyu kapatırsa sevinirim Bazı düzenlemeler (youtube üzerinde kanal düzeni vs) yapmadan konuyu açmak yanlış oldu... Benim dikkatsizliğim kusura bakmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 önce o profildeki abudik gubudik videoları kaldırın sonra konuşalım seda üren (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 biraz işim var kapatırım öğleden sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 aaa kızmış bana :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 adamlar trafik çekmek için site yapmışlar abi. bütün konsept abudik, gubidik şeyler. onlar tık getiriyor. memeler, kediler ve gündem işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 kapatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 bingildak said: adamlar trafik çekmek için site yapmışlar abi. bütün konsept abudik, gubidik şeyler. onlar tık getiriyor. memeler, kediler ve gündem işte. ee nolmuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 ben web sitesi olmuş diye gördüm ama başka ne olmuş pek bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 çok da güncel değil. 15 temmuzun haberi var lindsey sterling ile ilgili. birde geisha nın tanımını tekrar öğretmek lazım hürriyete sanırım. Bunlar gözüme çarpanlar pek beğenemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Siteyi de siz kapatın madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Liebe said: aaa kızmış bana :( Pis Şişko adamın ekmeği ile oynadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lightNdark Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 eheueh yok be ne kızması herkes fikrini söyliycek tabii, bazı düzenlemeler (youtube üzerinde kanal düzeni vs) yapmadan konuyu açmak yanlış oldu... Benim dikkatsizliğim (test sürecinden kalan ıvır zıvırı temizleyelim haklı millet) Diğer fikirlerse güzel özellikle bıngıldak :) konuyu açınca yazarsın fikirlerini... sensiz olurmu lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Kapatmayın başlığı, hatta sabitleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 sabitliyorum aksam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Seele said: Liebe said: aaa kızmış bana :( Pis Şişko adamın ekmeği ile oynadın. hic o kedili memeli videolardan ne holdingler kurulacakti halbuki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Liebe said: aaa kızmış bana :( op, kız mıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 hehe abi işin makarası o. eğer amacınız portalsa, 1) cinsellik (rüya yorumları, astroloji-cinsellik, genel cinsellik yazıları, cinsel sorunlar vb. content işte) 2) astroloji 3) gündem portal olarak gelir elde etmek istiyorsan trafiği bunlar olmadan dişe gelir hale getiremiyorsunuz. dar scopelu bir portal kurarsanız nitelikli içerik üzerinden düşük fakat kaliteli trafik toplarsınız, o zaman da sektörden reklam alırsınız kaymak gibi para kazanırsınız. bana göre generic portaldan 10 kat iyi bir iş. çok fazla bu işi yapmaya başlayan ve para kazanan adam var. bütün genç arkadaşlara da tavsiye ederim. bir işte en iyi olun, gidin öğrenin, bilen kişi olun biraz da diksiyon, kamera/sosyal medya öğrenin sonrası geliyor. konunun ne olduğunun önemi yok. insanın ilgi duyabileceğini her şey. geçen ay biriyle görüştüm, kadın 26-27 yaşında. yaptığı şey* koşuculuk (hayat tarzı daha doğrusu). eli yüzü düzgün. sürekli koşu ile ilgili eventlere katılıyor. eğitim videoları çekiyor. lifestyle yapıyor. sosyal medyada yer alıyor falan. bütün ayakkabı markalarından sponsorluk almaya başladı. at yüküyle para kazanıyor. yaptığı tek şey bildiği şeyi web'e güzel bir contextte taşımak. sonra insanlar geliyor. sonra sponsorlar geliyor. ondan sonrası çığ gibi geliyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar