Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

konuyu kapatalım

lightNdark

Öne çıkan mesajlar

eheueh yok be ne kızması herkes fikrini söyliycek tabii, bazı düzenlemeler (youtube üzerinde kanal düzeni vs) yapmadan konuyu açmak yanlış oldu... Benim dikkatsizliğim (test sürecinden kalan ıvır zıvırı temizleyelim haklı millet)

Diğer fikirlerse güzel özellikle bıngıldak :) konuyu açınca yazarsın fikirlerini... sensiz olurmu lol
Sosyal ağlarda paylaş

hehe abi işin makarası o. eğer amacınız portalsa,
1) cinsellik (rüya yorumları, astroloji-cinsellik, genel cinsellik yazıları, cinsel sorunlar vb. content işte) 2) astroloji 3) gündem

portal olarak gelir elde etmek istiyorsan trafiği bunlar olmadan dişe gelir hale getiremiyorsunuz.

dar scopelu bir portal kurarsanız nitelikli içerik üzerinden düşük fakat kaliteli trafik toplarsınız, o zaman da sektörden reklam alırsınız kaymak gibi para kazanırsınız.

bana göre generic portaldan 10 kat iyi bir iş. çok fazla bu işi yapmaya başlayan ve para kazanan adam var. bütün genç arkadaşlara da tavsiye ederim. bir işte en iyi olun, gidin öğrenin, bilen kişi olun biraz da diksiyon, kamera/sosyal medya öğrenin sonrası geliyor.

konunun ne olduğunun önemi yok. insanın ilgi duyabileceğini her şey.

geçen ay biriyle görüştüm, kadın 26-27 yaşında. yaptığı şey* koşuculuk (hayat tarzı daha doğrusu). eli yüzü düzgün. sürekli koşu ile ilgili eventlere katılıyor. eğitim videoları çekiyor. lifestyle yapıyor. sosyal medyada yer alıyor falan.

bütün ayakkabı markalarından sponsorluk almaya başladı. at yüküyle para kazanıyor. yaptığı tek şey bildiği şeyi web'e güzel bir contextte taşımak. sonra insanlar geliyor. sonra sponsorlar geliyor. ondan sonrası çığ gibi geliyor işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...