Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ufak bir kaza yaptım da

deadwoll

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
atesbenicagiriyo said:

yeni aldıgım arabamın arkasına çarpsaydın hiç beyfendi olamazdım

aldigim gun zincirlikuyu da daha koltuk posetlerini sokmedigim arabaya sag arkadan girmislerdi. allahtan sadece tampon. napalim, canin sagolsun demekten baska yapacak bir sey olmuyor.

daha posetini sokmemissin lan. nasil icine oturuyor, onu anlatamam.
Sosyal ağlarda paylaş

İçine kurt düşürmek gibi olmasın da, vw servisinin yaptığı boyadan hiç memnun değiliz biz. Seninki inşallah iyi olmuştur.

Babamın aracın sol çamurluk boyandı doğuşta. 1 hafta sonra leke oldu burda bi yerlerde mesaj da var hatta. Kuş pisliği geldi leke yaptı verniği attı boyanın. Götürdük hani 1 ay kalmadı kuş pisliği bu kadar çabuk bozulmaması lazım dedik. İşte sonradan yapılan boya şöyleydi böyleydi kürleşme sıcaklığıydı 1 hafta içinde kuş pislediği için öyle olduydu fln diye bi ton sıktılar. Eyw dedik çıktık.

1 sene geçti herhalde üzerinden. çeşitli yerlerden nokta nokta boya atması var.

Sırf pis suratlarını görmemek, yalanlarıyla sinirlenmemek için gitmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bursa doğuştakiler bayaa beceriksiz adamlar. Muhtemelen servise özgü birşey bu. Ama yine de sabah bi pet şişeyle in hemen yıkattır elinde. Yıkamacıya götürme o kadar uğraşmaya gerek yok.

http://forum.paticik.com/read.php?31,7551486,7554871#msg-7554732

Topiğini açmıştım 1 seneyi geçmiş biraz.

Nokta nokta atmalar var şu an. Taş fln kaynaklı atmalar değil bu arada, boya problemi olduğu bariz.
Sosyal ağlarda paylaş

bir yıldız, bir beyefendi daha kaydı...

paramecium said:

Selam,

Sabah kullandığı parfümü ve sürdüğü herhangi bir uçucu maddeyi unutup boyanın yapıldığı yere dalan meraklı gözler de mevcut. Piç edip bırakıyorlar boyayı! Sizinkine öyle bir şey de gelmiş olabilir.

Saygılar.

paramecium said:

Piç edip bırakıyorlar

paramecium said:

Piç edip

paramecium said:

Piç

paramecium said:

Piç

paramecium said:

PİİİİÇ
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

Abi bursa doğuştakiler bayaa beceriksiz adamlar. Muhtemelen servise özgü birşey bu. Ama yine de sabah bi pet şişeyle in hemen yıkattır elinde. Yıkamacıya götürme o kadar uğraşmaya gerek yok.

http://forum.paticik.com/read.php?31,7551486,7554871#msg-7554732

Topiğini açmıştım 1 seneyi geçmiş biraz.

Nokta nokta atmalar var şu an. Taş fln kaynaklı atmalar değil bu arada, boya problemi olduğu bariz.

Bir şey olmamış boyaya, da şişeyle yıkanacak gibi değildi. 20 30 tane falan kuş pisliği vardı arabanın üzerinde. Bu aralar nedense kuş popülasyonu arttı burada. Muhtemelen teras dublexe yeni taşınan danalar balkonda kırıntı vs. bir şeyler bırakıyorlar sürekli, ona geliyor hayvanlar.

Bu arada yıkamacı kuş pisliğinin metalik boyalı arabaların boyasına daha çok zarar verdiğini söyledi. Ne kadar doğrudur bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...