dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 zaten eksperin yapabildigi baska bir halt da yok..sadece boya kalinligi olcen bir cihazi gezdirip birakiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 valla ben olsam kaputunda boya olan arabayı diğerlerine göre bariz ucuz olmadıkça tercih etmem. yarın kaputa bişey olsa direk boyatırım o ayrı tabi dsfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 atesbenicagiriyo said: yeni aldıgım arabamın arkasına çarpsaydın hiç beyfendi olamazdım aldigim gun zincirlikuyu da daha koltuk posetlerini sokmedigim arabaya sag arkadan girmislerdi. allahtan sadece tampon. napalim, canin sagolsun demekten baska yapacak bir sey olmuyor. daha posetini sokmemissin lan. nasil icine oturuyor, onu anlatamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 İçine kurt düşürmek gibi olmasın da, vw servisinin yaptığı boyadan hiç memnun değiliz biz. Seninki inşallah iyi olmuştur. Babamın aracın sol çamurluk boyandı doğuşta. 1 hafta sonra leke oldu burda bi yerlerde mesaj da var hatta. Kuş pisliği geldi leke yaptı verniği attı boyanın. Götürdük hani 1 ay kalmadı kuş pisliği bu kadar çabuk bozulmaması lazım dedik. İşte sonradan yapılan boya şöyleydi böyleydi kürleşme sıcaklığıydı 1 hafta içinde kuş pislediği için öyle olduydu fln diye bi ton sıktılar. Eyw dedik çıktık. 1 sene geçti herhalde üzerinden. çeşitli yerlerden nokta nokta boya atması var. Sırf pis suratlarını görmemek, yalanlarıyla sinirlenmemek için gitmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Abi benim arabayı da kuşlar 20 yerinden falan mıhladılar 2-3 gün önce, vaktim olmadı yıkamaya götürmeye :( Nasıl şak diye kuş bokunu oturttun yeni boyaya, şimdi nasıl sabah olur, nasıl yıkamacıya giderim bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Abi bursa doğuştakiler bayaa beceriksiz adamlar. Muhtemelen servise özgü birşey bu. Ama yine de sabah bi pet şişeyle in hemen yıkattır elinde. Yıkamacıya götürme o kadar uğraşmaya gerek yok. http://forum.paticik.com/read.php?31,7551486,7554871#msg-7554732 Topiğini açmıştım 1 seneyi geçmiş biraz. Nokta nokta atmalar var şu an. Taş fln kaynaklı atmalar değil bu arada, boya problemi olduğu bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 tramer kaydında hasar tutarının ne gözüktüğüne bağlı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Selam, Sabah kullandığı parfümü ve sürdüğü herhangi bir uçucu maddeyi unutup boyanın yapıldığı yere dalan meraklı gözler de mevcut. Piç edip bırakıyorlar boyayı! Sizinkine öyle bir şey de gelmiş olabilir. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 paramecium küfür etti! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 bir yıldız, bir beyefendi daha kaydı... paramecium said: Selam, Sabah kullandığı parfümü ve sürdüğü herhangi bir uçucu maddeyi unutup boyanın yapıldığı yere dalan meraklı gözler de mevcut. Piç edip bırakıyorlar boyayı! Sizinkine öyle bir şey de gelmiş olabilir. Saygılar. paramecium said: Piç edip bırakıyorlar paramecium said: Piç edip paramecium said: Piç paramecium said: Piç paramecium said: PİİİİÇ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 oh esas simdi hicbirsey , asla eskisi gibi olmayacak .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 artık saygılar yazmasının bir anlamı kalmadı, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Selam, Yahu hemen linç :P Küfür etmedim ki ben; deyim kullandım sadece: http://www.tdk.gov.tr/index.php?option=com_gts&arama=gts&kelime=pi%C3%A7%20etmek&cesit=1&guid=TDK.GTS.53eb6ac1ca2de3.84986718 Sonuçta burası "teklifsiz" samimi bir ortam :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 selam, yemezler. saygilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Esh said: Dubaya carpmis hanim dersin Şu en meşhur yalan oldu çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 SeaGle said: Abi bursa doğuştakiler bayaa beceriksiz adamlar. Muhtemelen servise özgü birşey bu. Ama yine de sabah bi pet şişeyle in hemen yıkattır elinde. Yıkamacıya götürme o kadar uğraşmaya gerek yok. http://forum.paticik.com/read.php?31,7551486,7554871#msg-7554732 Topiğini açmıştım 1 seneyi geçmiş biraz. Nokta nokta atmalar var şu an. Taş fln kaynaklı atmalar değil bu arada, boya problemi olduğu bariz. Bir şey olmamış boyaya, da şişeyle yıkanacak gibi değildi. 20 30 tane falan kuş pisliği vardı arabanın üzerinde. Bu aralar nedense kuş popülasyonu arttı burada. Muhtemelen teras dublexe yeni taşınan danalar balkonda kırıntı vs. bir şeyler bırakıyorlar sürekli, ona geliyor hayvanlar. Bu arada yıkamacı kuş pisliğinin metalik boyalı arabaların boyasına daha çok zarar verdiğini söyledi. Ne kadar doğrudur bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar