Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 beni niye alıntılıyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 cevabın hoşuma gtti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Yapıp şişeleyip önce eşe dosta komşuya arkadaşa uygun* fiyata veriyorsun, herkes çevresine öve öve bitiremiyor. Bende seri üretim ekşili maraş turşusu yapıcam işallah gerekli sermayeyi bulunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 gayet oluyor. tek ürünle iyi para kazanmak sonra kafan çalışıyosa büyütmek süper mümkün. benim irlandalı bi arkadaş öyle küçükten büyüttü güzel para kazandı bu acı sostan. önce bi raf ömrüne bak. en kolayı craft mraft organik tadında gidicen, raf ömrü düşük olursa ki olabilir, doğal onun için filan diycen. başta kar marjını yüksek tutucan çünkü masrafların az ama hem sana sermaye lazım hem müşteri kitlen az sürümün yok. internette grassroots marketing yapcan. mümkünse bir kaç iyi imajı olan dükkan bulup onlara en cazip gelecek şekilde ürünlerini bırakıcan. ürünün gerçekten iyiyse, iyi bir büyüme ivmesi görürsün. o saatten sonra artık zamanında ortam mortak alıcan. bi yerden sonra da istersen sellout olucaksın ya da işleri büyütüceksin. paticik'i birine bırakıcaksın arada viski içerken fotoğraflarını paylaşcan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 di said: Cok ozgun olmasi gerekmiyo diye dusunuyorum lakin aci seven biri olaraktan benzer kivamda ve tadda bisey yemedim simdiye kadar. Bi de mevcut aci soslar asiri kimyasal dolu hissettiriyo ya da kivamlari ve tatlari sacma sapan oluyo. Sos mu yiyosun ketchup mi belli degil. Haliyle kendi damak zevkim itibariylen #1 sectim kendi sosumu. hehe o kimyasal tadı belki muhafaza etmek için kullanılan kimyasallardan ötürüdür senin ki dayanır mı acaba uzun süre ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 sunthewhich said: Bir program vardı TV'de adını unuttum, ingiltere'de 4 yatırımcı oturuyor, insanlar gelip projelerini anlatıyor, onlar da ikna olursa işe para koyuyor. Türk versiyonu da yapılmıştı, unuttum adını.. . dragons den..raggae sauce levi roots Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=FsSd6mNDbNs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 keza bunun 1 posta turk versiyonunu yaptilar evet..hatta nevzat filan da vardi sepetci nevzat.. simdi kobi idaresi baskanliginda sanirim bir fikrin mi var diye birsey var..orada da yine acisos ureten abinin birine verdiler destegi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Di nin benim bir fikrim var threadlerine saydirmasinin altinda bu yatiyormus demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Ayrica sosu denedim bok gibi olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 reampage said: di said: Cok ozgun olmasi gerekmiyo diye dusunuyorum lakin aci seven biri olaraktan benzer kivamda ve tadda bisey yemedim simdiye kadar. Bi de mevcut aci soslar asiri kimyasal dolu hissettiriyo ya da kivamlari ve tatlari sacma sapan oluyo. Sos mu yiyosun ketchup mi belli degil. Haliyle kendi damak zevkim itibariylen #1 sectim kendi sosumu. hehe o kimyasal tadı belki muhafaza etmek için kullanılan kimyasallardan ötürüdür senin ki dayanır mı acaba uzun süre ? Oturup olcmedim hic yalniz bunlar genelde yazin malzeme ucuzken alip yapilip, sonra tum kis tuketilen urunler. Icinde tuz ve sirke bulundugundan kuflenmesi, bakteri istilasina ugramasi anca agzini acik birakip gunlerce bekletince oluyo. Haliyle ilk yapildiktan sonra rahat bi 6-8 ay bekleme usresi olur diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Abi sen bir dükkanla anlaş, orada unofficial üretsinler ya da sen üret ver (bu sırada patent vs aldığını varsayıyorum). Bakalım orada millet severse çok iyi dersin girersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 ürün haklarına 750 TL veririm şu haliyle. hiç uğraşma yolla tarifi, al mis gibi 750 TL, hayırlı olsun şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Ortak olup %20 alirim direkt. Isine gelirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 ya bak tirto biseyse bosa umitlenmeyelim, yap yolla 1 sise bakalim once bi. es-dost ovmesinden gaza gelme sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Benim gibi nemrut bi adam begeniyosa herkes begenir abi. Begenmeyen cikarsa da sorun o kisidedir. Ferit gibi nane maydonoz sevmem diye dolanan tipin tekidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Bana yolla bir Avrupalı olarak begenecekmiyim acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 http://imgur.com/a/E2xUQ https://www.reddit.com/r/pics/comments/3glp5n/two_weeks_ago_reddit_convinced_my_friend_to_quit/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 şunun üstüne çıkabildin mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Markete inince alayim bakayim, soylerim daha iyi daha kotu ya da alakasiz diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 bağımlısı olursun bak dikkat et tayland menşei'li,taylandda hep vardı yiyordum, izmirde bize bi toptancı getirdi oha dedik 8 aydir falan aliyoruz dükkana, diğer acı soslara fark atıyor, bi yiyen bağımlısı oluyor, biraz sarımsaklı sirkeli bişey acısı da burun aktıran cinsten tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 taylandda bi japon restoranında "özel tarifli acı sos" yedikten sonra 3 gün otelden çıkamayıp hastaneye gittiğim bir anım var o aklıma geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 İzmir'de kim satıyor, info plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 http://www.bakirlioglugida.com.tr/ toptancısı bu ama hangi marketlere veriyor bilmiyorum büyük ihtimal metroda vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 su acili eksili cin corbasina konan seylerden se off..burnun tikali oldugunda iceceksin ne sinuzit ne birsey kaliyor..lavaboac gibi.. bu arada o shiracha sosunun icerigi de bizim soslarin ayni hemen hemen..sirke sarimsak seker tuz biber.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar