Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gelmis gecmis en iyi aci sosu yapmis olabilirim. Nasi zengin oluyoruz ?


Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yapıp şişeleyip önce eşe dosta komşuya arkadaşa uygun* fiyata veriyorsun, herkes çevresine öve öve bitiremiyor.

Bende seri üretim ekşili maraş turşusu yapıcam işallah gerekli sermayeyi bulunca.
Mesaj tarihi:
gayet oluyor. tek ürünle iyi para kazanmak sonra kafan çalışıyosa büyütmek süper mümkün. benim irlandalı bi arkadaş öyle küçükten büyüttü güzel para kazandı bu acı sostan.

önce bi raf ömrüne bak.

en kolayı craft mraft organik tadında gidicen, raf ömrü düşük olursa ki olabilir, doğal onun için filan diycen. başta kar marjını yüksek tutucan çünkü masrafların az ama hem sana sermaye lazım hem müşteri kitlen az sürümün yok.

internette grassroots marketing yapcan. mümkünse bir kaç iyi imajı olan dükkan bulup onlara en cazip gelecek şekilde ürünlerini bırakıcan. ürünün gerçekten iyiyse, iyi bir büyüme ivmesi görürsün. o saatten sonra artık zamanında ortam mortak alıcan. bi yerden sonra da istersen sellout olucaksın ya da işleri büyütüceksin. paticik'i birine bırakıcaksın arada viski içerken fotoğraflarını paylaşcan filan.
Mesaj tarihi:
di said:

Cok ozgun olmasi gerekmiyo diye dusunuyorum lakin aci seven biri olaraktan benzer kivamda ve tadda bisey yemedim simdiye kadar.

Bi de mevcut aci soslar asiri kimyasal dolu hissettiriyo ya da kivamlari ve tatlari sacma sapan oluyo. Sos mu yiyosun ketchup mi belli degil. Haliyle kendi damak zevkim itibariylen #1 sectim kendi sosumu. hehe


o kimyasal tadı belki muhafaza etmek için kullanılan kimyasallardan ötürüdür senin ki dayanır mı acaba uzun süre ?
Mesaj tarihi:
sunthewhich said:

Bir program vardı TV'de adını unuttum, ingiltere'de 4 yatırımcı oturuyor, insanlar gelip projelerini anlatıyor, onlar da ikna olursa işe para koyuyor.
Türk versiyonu da yapılmıştı, unuttum adını..
.


dragons den..

raggae sauce

levi roots

Mesaj tarihi:

keza bunun 1 posta turk versiyonunu yaptilar evet..hatta nevzat filan da vardi sepetci nevzat..



simdi kobi idaresi baskanliginda sanirim bir fikrin mi var diye birsey var..orada da yine acisos ureten abinin birine verdiler destegi..

Mesaj tarihi:
reampage said:

di said:

Cok ozgun olmasi gerekmiyo diye dusunuyorum lakin aci seven biri olaraktan benzer kivamda ve tadda bisey yemedim simdiye kadar.

Bi de mevcut aci soslar asiri kimyasal dolu hissettiriyo ya da kivamlari ve tatlari sacma sapan oluyo. Sos mu yiyosun ketchup mi belli degil. Haliyle kendi damak zevkim itibariylen #1 sectim kendi sosumu. hehe


o kimyasal tadı belki muhafaza etmek için kullanılan kimyasallardan ötürüdür senin ki dayanır mı acaba uzun süre ?


Oturup olcmedim hic yalniz bunlar genelde yazin malzeme ucuzken alip yapilip, sonra tum kis tuketilen urunler. Icinde tuz ve sirke bulundugundan kuflenmesi, bakteri istilasina ugramasi anca agzini acik birakip gunlerce bekletince oluyo. Haliyle ilk yapildiktan sonra rahat bi 6-8 ay bekleme usresi olur diye tahmin ediyorum.
Mesaj tarihi:
Abi sen bir dükkanla anlaş, orada unofficial üretsinler ya da sen üret ver (bu sırada patent vs aldığını varsayıyorum).

Bakalım orada millet severse çok iyi dersin girersin
Mesaj tarihi:
Benim gibi nemrut bi adam begeniyosa herkes begenir abi. Begenmeyen cikarsa da sorun o kisidedir. Ferit gibi nane maydonoz sevmem diye dolanan tipin tekidir.
  • 4 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
bağımlısı olursun bak dikkat et
tayland menşei'li,taylandda hep vardı yiyordum, izmirde bize bi toptancı getirdi oha dedik 8 aydir falan aliyoruz dükkana, diğer acı soslara fark atıyor, bi yiyen bağımlısı oluyor, biraz sarımsaklı sirkeli bişey
acısı da burun aktıran cinsten tavsiye ederim
Mesaj tarihi:
su acili eksili cin corbasina konan seylerden se off..burnun tikali oldugunda iceceksin ne sinuzit ne birsey kaliyor..lavaboac gibi..

bu arada o shiracha sosunun icerigi de bizim soslarin ayni hemen hemen..sirke sarimsak seker tuz biber..
×
×
  • Yeni Oluştur...