Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gelmis gecmis en iyi aci sosu yapmis olabilirim. Nasi zengin oluyoruz ?


di

Öne çıkan mesajlar

gayet oluyor. tek ürünle iyi para kazanmak sonra kafan çalışıyosa büyütmek süper mümkün. benim irlandalı bi arkadaş öyle küçükten büyüttü güzel para kazandı bu acı sostan.

önce bi raf ömrüne bak.

en kolayı craft mraft organik tadında gidicen, raf ömrü düşük olursa ki olabilir, doğal onun için filan diycen. başta kar marjını yüksek tutucan çünkü masrafların az ama hem sana sermaye lazım hem müşteri kitlen az sürümün yok.

internette grassroots marketing yapcan. mümkünse bir kaç iyi imajı olan dükkan bulup onlara en cazip gelecek şekilde ürünlerini bırakıcan. ürünün gerçekten iyiyse, iyi bir büyüme ivmesi görürsün. o saatten sonra artık zamanında ortam mortak alıcan. bi yerden sonra da istersen sellout olucaksın ya da işleri büyütüceksin. paticik'i birine bırakıcaksın arada viski içerken fotoğraflarını paylaşcan filan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

Cok ozgun olmasi gerekmiyo diye dusunuyorum lakin aci seven biri olaraktan benzer kivamda ve tadda bisey yemedim simdiye kadar.

Bi de mevcut aci soslar asiri kimyasal dolu hissettiriyo ya da kivamlari ve tatlari sacma sapan oluyo. Sos mu yiyosun ketchup mi belli degil. Haliyle kendi damak zevkim itibariylen #1 sectim kendi sosumu. hehe


o kimyasal tadı belki muhafaza etmek için kullanılan kimyasallardan ötürüdür senin ki dayanır mı acaba uzun süre ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

reampage said:

di said:

Cok ozgun olmasi gerekmiyo diye dusunuyorum lakin aci seven biri olaraktan benzer kivamda ve tadda bisey yemedim simdiye kadar.

Bi de mevcut aci soslar asiri kimyasal dolu hissettiriyo ya da kivamlari ve tatlari sacma sapan oluyo. Sos mu yiyosun ketchup mi belli degil. Haliyle kendi damak zevkim itibariylen #1 sectim kendi sosumu. hehe


o kimyasal tadı belki muhafaza etmek için kullanılan kimyasallardan ötürüdür senin ki dayanır mı acaba uzun süre ?


Oturup olcmedim hic yalniz bunlar genelde yazin malzeme ucuzken alip yapilip, sonra tum kis tuketilen urunler. Icinde tuz ve sirke bulundugundan kuflenmesi, bakteri istilasina ugramasi anca agzini acik birakip gunlerce bekletince oluyo. Haliyle ilk yapildiktan sonra rahat bi 6-8 ay bekleme usresi olur diye tahmin ediyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 ay sonra ...
bağımlısı olursun bak dikkat et
tayland menşei'li,taylandda hep vardı yiyordum, izmirde bize bi toptancı getirdi oha dedik 8 aydir falan aliyoruz dükkana, diğer acı soslara fark atıyor, bi yiyen bağımlısı oluyor, biraz sarımsaklı sirkeli bişey
acısı da burun aktıran cinsten tavsiye ederim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...