di Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Selam, Annemin senelerdir yaptigi domatesli sus biberi tursusunun tarifini aldim gecen, azcik degistirdim yaparken, ilk denemede saheser yarattim. Var mi hic bu tip seyleri uretmis ziyadesiyle kazanmis kimse? Bisey oluyo mu hadi uretip satalim dedigimizde yoksa filmlerde mi oluyo bunlar hep? Deneyim duyum falan paylassaniz da hep bir ogrensek negzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 filmlerde de olmuyor pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Preacher's chili ismini registerliyosun. Boyle siyah peder kiyafetli bir illustrasyon ustune. Kansas-arizona pazarini hedefle Profit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 gotyakan sosu diye sat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 http://cdn3.sbnation.com/imported_assets/1609227/315h2kh.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Bence tarifi tutorials'da yaz geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 İlk önce tekrar edilebilirliği test etmek gerek, bir kere daha yap öyle olcak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 pasla bana bide maskot yapalım %3 hisse karşılıgı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 mekan açıp pazarlıycaksın en güzeli nerden bilsin millet onun tadını go go pr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 babby's first cooking? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 yumy said: İlk önce tekrar edilebilirliği test etmek gerek, bir kere daha yap öyle olcak mı? Yapilir ya. Neyi ne kadar kullandigim belli, bi dahakine olcerek yaparim, oldu da bitti masallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Auril said: mekan açıp pazarlıycaksın en güzeli nerden bilsin millet onun tadını go go pr Yapicam onu da sermaye biriksin diye bekliyorum. Bi de pasta sefi arkadasimi kandirmam lazim, nazlaniyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Tabi lan. Ressamdan degerli benim icin. Bildigin tablo gibi pasta kek yapiyo adam her gun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 sosu satabildigin insanlara -potansiyel hasta* benim kartvizitimi de ver % 5 komisyon veriyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Abow. Biz adama forum yap dedik o gitti aci sos yapti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Adresi veriyorum 1 kavanis yolla şef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 tarif ver bizde yapalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 http://www.dvdtalk.com/reviews/images/reviews/1/1228705951_2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Bir program vardı TV'de adını unuttum, ingiltere'de 4 yatırımcı oturuyor, insanlar gelip projelerini anlatıyor, onlar da ikna olursa işe para koyuyor. Türk versiyonu da yapılmıştı, unuttum adını.. Neyse, UK versiyonunda bu anlattığın hikayenin birebir aynısı yaşanmıştı. Jamaika'lı bir adam çıktı, büyük ananemin gizli tarifi diye bir sos tattırdı adamlara, beğendiler. Sonra adamın sosunu üretip, bütün marketlerde satışa çıkarmışlardı, adam baya köşe olmuştu. Yani cidden lezzetli ise tutar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 aquila said: gotyakan sosu diye sat. düşünülmüştü http://i.imgur.com/4Usm44B.jpg http://ecx.images-amazon.com/images/I/41SP5VGjJ2L._SY300_.jpg http://hotsaucemall.com/2/HH062.jpg http://www.hotsauceblog.com/images/Anthony/100_1311.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Guven ozveri tecrube ister diye not dus siselere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 yaptigin sosun özgün bi tat olduğunu sana düşündüren ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Cok ozgun olmasi gerekmiyo diye dusunuyorum lakin aci seven biri olaraktan benzer kivamda ve tadda bisey yemedim simdiye kadar. Bi de mevcut aci soslar asiri kimyasal dolu hissettiriyo ya da kivamlari ve tatlari sacma sapan oluyo. Sos mu yiyosun ketchup mi belli degil. Haliyle kendi damak zevkim itibariylen #1 sectim kendi sosumu. hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 ya tarifi ya da sosu yolla panpa. bizde basur olmayana kiz vermezler sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Fistan said: filmlerde de olmuyor pek kebapçılara bırak 1-2 numune, yürürsün ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar