Auril Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 fotolar birazdan köpeği salamıyorum yiycek diye hmm belki bir umit hani yavruya bişey yapmaz belki kediye alışır it diye de içimden geçirmiyor değiilim hani elimde vercem ağzına bakalım yalıycak mı yutucak mı :P onun dışında gözler daha tam açılmamış yarım iltihap falan olabilir öle yarım gözle bakıyorlar bana evde borik asitli su var , onbla temizliycem gözleri bakalım anne benm köpeği görünce kaçtı ama gelir herhalde geri diye düşünüyorum halllp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 yer izmir ksk isteyenlere bedava kedi var belki üste bi bira içebilirim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 eline alma kedileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 valla dayanamadım 2 tanesini şöle yokladım sdf 4-5 tane var herhalde saksının arkasına saklanmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 ya ellenmiycek gibi de değil ki çok tatlı namussuzlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 şu an bnmm köpek ağzının suları akarak onları seyrediyor sdf lan kesin yer bu onları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 / summon namessar halp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 dokunursan anneleri bırakıp gidebiliyor. dokunma bi süre. yakınlara kutu vs koyabilirsin onun içine taşır belki. anneye mama / su verebilirsin bi de. kaç günlük yavrular? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Ankarada olsan en beyazını alırdım yanıma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 neden beyaz ırkcı mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 güncelleme yapayım bnm it oğlu it ham yapıyordu yavrulardan birini zor kurtardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 fotolar nerde anne sizi tanıyosa bişey olmaz sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Flassh said: neden beyaz ırkcı mısın yoo böyle beyaz bir kedim olsun istiyorum ne zamandır, sokakta muhtaç durumda siyah bir yavru görsemde alırım nps, genel olarak seviyorum kedileri ama kız arkadaşım ne der bilemedim tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Anne goderse gozleri virus kapabiliyor. Sonucunda kor olabiliyolar. Dikkat et fazla elleme kedileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 ne kurcaliyosun birader, birak anneleri ilgilensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Lectre said: Ankarada olsan en beyazını alırdım yanıma :) bi tane simsiyah var duman gibi olcak yaşarsa onu verelim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 http://i.imgur.com/UBowA1L.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 hehe tipler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 2 de tekir vardı onları yakalayamamışım kaçmış namussızlar lan yiycek bnm it bunları alın valla başlarına bir iş gelmeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 kameraya bakan, wikipedia kurucusu jimmy wales. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 kızlara bedava kedi veriyorum yetişen kapıyorrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 http://i.imgur.com/EHR1F4q.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 yer izmir ksk kızlara bedava :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Seele said: http://i.imgur.com/EHR1F4q.png kawaiiiiiii~~~~~ ya bizim kopek kiskanc olmasa usenmeyip kosar kapardim hemen :( resim yetmez video isteruk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 severken sıkıp öldürmelikler tam olaraktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar