Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Komşuyla modem paylaşmanın püf noktaları?

Drall

Öne çıkan mesajlar

İyi akşamlar herkese. Üst komşunun taahütü bitmiş, benim modeme ortak girmek istiyo. az kullanıyorum zaten falan diyo. şimdi modem ayarlarına baktım da misafir ağ vs bişeyler var, nedir onlar tam? direkt benim şifreyi vereyim bağlansın mı, yoksa öyle bişeyler mi açayım güvenlik açısından? Nedir bu işin püf noktaları? bi de ben bu herife bant genişliği atamak istiyorum, belirli bi hızı geçemesin istiyorum. misafir ağ yapıp ona süresiz ama hız sınırlı ağ paylaşabilsem süper olur ayrı, var mı öyle bi olay?
netmaster uydunet, docsis 3.0 kullanıyorum bu arada, teşekkürler şimdiden
Sosyal ağlarda paylaş

komşum pek tekin değil ya o konuda güvenim yok açıkçası, trojanın kralını yiyebilir. ama internet parasını direkt o ödücek sdf
o yüzden misafir ağ falan açasım var işte nası oluyosa

misafir ağ açtım bi tane ama kiralama süresi 86400 yazıyo. bu ne saniye mi dakika mı ne?
Sosyal ağlarda paylaş

Kiralama süresini sınırsız yapamadım, max saniye şeysi var onun da kaç güne tekabül ettiğine bakmadım henüz. Onu sınırsız yapmanın yolunu bilen var mı? Yoksa direkt kendi internetimi paylaşıyim mi yasal olarak bi farkı olmaz mı organize suçların ya da ahlak şubenin evimi basması açısından
Zaten testo analoğu bi yerden sonra kendi testosteron üretimini tamamen baskılar muhtemelen. Ben adama anlatmaya çalıştım abi, olsun vurucam dedi eczane iki üç liraya vuruyo tanesini dedi. Ben de dedim iyi böyle yapalım o zaman senin bedenin senin kararın sdf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...