Malibu Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 linki verdiği yerdeki açıklamada helyum kullandığını yazmış :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 chemical taktı bu art sitesine :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 134)
Selamon Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Chemi bu işler için harcadığın parayı bana ver iki aya kalmaz senide kendimide zengin ederim, daha mutlu oluruz. Hem zengin olunca en kaliteli malzemeyi, en mükemmel gereçleri kullanırsın, gel sen beni dinle..[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Cermy Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 iyide sadece 8 milyon masraf yapmış o zepline.. Gerçi 270ytl lik RC si var onun :P[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b]
Sam Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 chem sen git stan winston'la çalış ha, ciddiyim. terminator 4 için android filan tasarlarsın, verirler milyon dolarları kır dök baştan yap, tam senlik.. ;)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Bu herif büyüsün biraz. Quake'i kodlayan adamı sanitarium'a kapatmamış olurlarsa henüz, onun yanına staj'a yollarız. O herif NASA için mükemmel bir shuttle modellemiş bir insan evladı.[signature][hline]?
Korax Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Bebelere balooon :D[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Lothrodel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 iyi hoşta uçmaz gibime geliyo bu alet[signature][hline]In Flames We Trust a member of AAL'05
Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 çemikıl bu balonu yapmasını nasıl bildiyse uçurur,patlatır,yırtar,yangın bilem çıkarır sen daha tanıyamamışın :-)[signature][hline]msn/mail|mail|icq Life consists of segments and vertices.
Lothrodel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 yok abi bence uçmicak o ahanda yazdım :)[signature][hline]In Flames We Trust a member of AAL'05
Mirluin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 güzel olmuş uçar işalla[signature][hline]trees and i are one... Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen bide Mirloth 37 highlander minstrel var oda çok şeker (excal)
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 bu adamda iş var maaşallah... Chem e güveniyoruz uçurur da onu :) Güzel olmuş ellerine sağlık[signature][hline]Amor omnia vincit. Cogito, ergo sum. Dabit deus his quoque finem. Damnant quod non intelligunt. Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE!
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Helal sana Kemi.[signature][hline]Yobazım ama para bende.
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Süfermi$ :)[signature][hline]Kendinin alabileceğin bir hakkın başkası tarafından sana verilmesine asla izin verme [b]Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 kaç kilo tasıo bu :D ona gore asılırız bisi de uçurur :D[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal.
Suark Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Peki adı ne zeplinin[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya -------- BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki: ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum
tunch Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 zeph[signature][hline] MSN : [email protected] -- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 26
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 oky bulacaktı bi logo üstüne basıcaktımda daha bulmadı //istanbulda diilmiş hatilen[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider [Bu mesaj Chemical tarafından 25 Ocak 2005 12:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Teddy Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Abi 1 tur binebilir miyim :D[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 binmeyin tepesine taşımıyo:P[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 ulan başlığı değiştirmişler[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider
Suark Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 bi isim bulalım şuna yaw[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya -------- BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki: ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum
Zeppelin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 valla topiği gördüğümde şok olmadım desem yalan olur. direk benim ismimi verin bence : ilker[signature][hline]Known as "Raven" icq:289270637 msn:[email protected] Geçen bi zepline bindim, zeplini 2 küçük goblin kullanıyordu...
Öne çıkan mesajlar