Chastor Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Shannara'nın dizisi çıkıyormuş.Her ne kadar kitabını sevmemiş olsamda trailer kaliteli duruyor. Konu An Elvish tree, known as the Ellcrys, is dying. The bad news is that the tree has been the only piece of magic that protects the Four Lands from the Demon World. Amberle Elessedil is the only one who can save the tree. But she has to unlock magic that the Elves haven't used in thousands of years. With the help of Wil Ohmsford, she travels to find the lost magic. But it won't be an easy task. Trailer http://www.youtube.com/watch?v=crjkQHnDYu0 IMDB http://www.imdb.com/title/tt1051220/ Ha MTV olması da düşündürdü biraz. Teenwolf tadında bir diziyle karşılaşmayız umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Kitaplara yakışan bi dizi olmuş, tek üzüldüğüm crixus reyizi burda görmek oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 oyunu çok güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 kaliteli gozukuyo, ama kesin genclerin aski gereksiz pompalanir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 mekanlar inanılmaz iyi de ergenler, ergen aşkı dedi orada facepalmı çektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 evet ya adam tanıtırken içinde aşk var entrika var aksiyon var falna tadında girdi direkt videoyu kapadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 sessiz izledim ben, ondan iyi geldi demek ki asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 bunun konusu vardı, baya bash yemişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 http://forum.paticik.com/read.php?11,8115717 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 axedice said: Kitaplara yakışan bi dizi olmuş, tek üzüldüğüm crixus reyizi burda görmek oldu. Deathstroke reyisi mi diyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 bitiremediğim nadir serilerden bu, kimin aklına geldiyse onun aklına sıçayım, dünya kadar seri var cuk oturacak dizi konseptine, bu ne be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar