yav Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 4 yıldır kaldığım evden çıkcam boya badana yapmak gerekiyor ona eyv. onun dışında evde ufak tefek eksiklikler var, pimapen kapının sapının eksik olması seviyesinde. ev sahibi de pinti, takıntılı bir kadın, ben ilk kiracısıyım. 40-45m2 evin boya badanası kaç para tutar? sanıyorum depozito bedelinin epey bi kısmı tutuyor. O yüzden ben de ne boya badana yaptırmakla uğraşayım ne de o abuk subuk eksiklikleri tamamlamak için uğraşayım, direkt depozitoyla halledersin diyim diyorum. etik mi sizce hatta bugün gelcek, olm şu şöyle bu böyle dicek, ben de xyz hanım, depozitoyu aşan bi masraf varsa söyleyin onun dışında uğraştırmayın beni diyeceğim......çok mu terbiyesizim sdffds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 daha doğrusu ben boya badana ve diğer şeylerle uğraşıcam kıçımı terleticem, kadın gelcek şu böyle bu şöyle diyip gene depozitomu kırpmaya çalışacak falan boşu boşuna onun stresine girmek istemiyorum. derdim o daha çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 en guzeli onun da fikrini alip ben boyle dusunmustum ama diyerek kendi dusuncelerini soylemek.. boya da 400 500 tutar iste..200 civari boyasi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 depozito onun için zaten. Benim buralarda tanıdığım ettiğim kimse yok. Depozitodan siz halletseniz olur dimi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 kaldi ki senin cikarken boyatip cikma gibi bir misyonun yok..zaten depositonun misyonu o ..evsahibi halleder herseyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 depozito da 800 lira abi zaten ev beşiktaş'ta burdaki boya badanacı tesisatçı ot bokçu da öğrencis*ken ekolünden cebime kalacak 100-200 için yaralı parmağa işemeye değmez HAKSIZ MIYIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 hayir depositoyu kurtarma pesinde degilsen salla..zaten 800 deposit verdim der cikarsin isin icinden..kime kaca yaptirdiginiz beni baglamaz de gec git..saydigin ivir zivir eksik de 200 300 anca tutar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 abi çıkarken ev boyatma 1800lü yıllarda kaldı sözleşmede yazmıyorsa çık git kullanılan ev eskir yani, devlet bedava estetik ameliyat yapıyor mu kombiyi de yenilet mesela onun da motoru eskimiştir alıştırmayın böyle şeylere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 çok haklısın zaten apartman 40 yıllık, 4 yılda çekmediğim çile kalmadı düzgün bi yerde oturcam diye lanet istanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Salla ya. Yani kasıtlı biçimde bir yeri kırıp dökmediysen evi diğer kiracı için süslemek senin işin değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Abi ya girerken ya çıkarken yapıyorsun genelde. Girerken yaptıysan kendin için zaten yeni kiracı da gelirken yaptırsın. Senin çıkarken yaptırmana gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Depozito almak etikse ve kimsenin hakkını yememiş oluyorsan bu da etik işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 bir de benim 'verdiğim' zararlar muhasebe literatürüne göre AMORTİSMAN diye geçmeli ya neyse (anlayan anlar sfdfg) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 o yüzden depozito 1 yıl kaldığın yer dışında tamamen eriyip gidecek bir şey gibi geliyor bana ama işin matematiğini çözemedim. benim kusursuz mantığım ile dünyada olup biten birbirini tutmuyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 45 m2 evin boyası nasıl 500 tutuyor ya. vardır o civarlarda boya işi yapan tipler ucuza. bakkala veya varsa ganyan/iddia bayii falan varsa sor bilir onlar. bul bu tarz birini, al bi kova boya en ucuzundan. max 200 tutar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 200 boyası tutar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 senko yine yazmış olmak için yazıyorsun. adam kendi oturmayacak ki niye gidip pahalı boya alsın. 50 liraya gider 10lt boya alır. bi de tavan boyası alır en ucuzundan. kalanı da boyacıya verir işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Benim bildiğim ya girerken ya çıkarken boyatılır ev, ikisi birden olmaz ama hiç ellememek de olmaz. Fakat dediğin şey mantıklı, 500 TL depoziton var diyelim, 400 TL boyaya harcayacaksın, sonra kadın da senden ota boka 300 TL daha kesecekse yak depozitoyu gitsin. Kafan rahat olur. Girene yaptırtsın çok üşeniyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 çıkarken boyatarak çıkacak diye bir şey yazmadıysanız sözleşmeye boyatmakla uğraşma. zorlarsan depozitoyu da kurtarırsın bence. bu aralar kiracıların çıkması çok işine geliyo ev sahiplerinin. sen çıkca 800den en az 1200e verecek o evi rahat ol. pişkin ol... kiracı adamsın ağlaş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 geldi demin ev sahibi, ardından emlakçı da geldi. tam nazik kurtlar ya. 5 ters şeyden 2 ya da 3ünü tersledim gerçi. neyse, verildiği gibi alma mevzusundan dolayı boya badana gerekiyor. kadın hala 4 yılda tabi hiç badana yapılmadı diyor. lan ne yapıcam 4 yılda pasaklı halimle sdfds sordum boya badana ne kadar tutar, emlakçı bi adamı aradı. gelir konuşur senle dedi boyayı sen alırsın yevmiye verir, fazla bişey tutmaz (yalana gel) bi de diyor boya da kokmayanından iyisinden alırsan hani iyi olur, dedim banane ben oturmucam gonca hanıma söyleyin onu. fazla eşyan da yok sen varken yapar falan diyor. valla dedim niye öyle yaptırayım önce toplanırım ben. neyse net bişey demedim siz halledin kaporadan düşersiniz diye de, benim yaptığım hesaba denk geliyor nasılsa. son dakka söyler çıkarım artık. kötü bi kiracıya denk gelir de mumla arar umarım beni. ev göya 2+1, 1 tane penceresiz karanlık odası var. kadın fotoğrafını falan çekiyo dedim orayı çekmeseniz sizin için daha iyi olur eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Olm komsunun tavugu komsuya kaz gorunur. Aldigi gibi ister tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 aldığım gibi istemesine dediğim bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 sen bakma burdaki mesajlara. 45m2 evin boyası 500 falan tutmaz. boyacıyı araştır sen + en ucuz boyadan al geç işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 gidip en ucuz boyayı alıp kendim kayseri usulü boyayıp son kirayı ödemeden çıkmaya çalışabilirdim. ayık olsunlar abuk subuk iş yüklemeye çalışmasınlar hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 ne etiği ya depozito bunun için zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar