elexaa Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 ulan cewremde sigara icmiyen insan buldummu sasırıorm nası icmio die bi hafta sora oda başlıo ne bu ke$lik ya iccekseniz paşalar gibi kırmızı malbora icin leyn bari eeheh[signature][hline]Yalnızlık paylaşılmaz Paylaşılsa yalnızlık olmaz [Bu mesaj elexaa tarafından 23 Ocak 2005 15:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 mentollu light arasıra.genelde malbo[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. [Bu mesaj Maedhros_Laorx tarafından 23 Ocak 2005 15:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 walla ben icmiyom ...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe..
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Sigara Saglığa Zararlıdır!! malbora light, parlament,deve,captain black[signature][hline]www.RankHosting.net bilgi için msn: [email protected] --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KJ. & e-ekrem
Lingam Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 10 Yıllık Malbuş hayatımdan sonra, bir sabah aniden zorttadanak bırakmaya karar verdim ve bıraktım. 3 ay oldu artık aramıyorum bile ama ilk başlarda kabir azabıda çekmedim değil. ee yaş kemale erince insan popodan çıkan bazı seslere iyice kulak verio.
marLa_siNgeR Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 kırmızı maLboro.. mentoLlü light la başlamıştım arada içiorum artık açmıo çnkü.. bu arada bi öneri kırmızı malboro paketin içine 5 6 tane mentollü attın güsel oluyo..[signature][hline]tHis is yOur Life anD iT's eNding onE minUte at a tiMe..
Murtaza Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 İyi künner, ben finston baks içiyom... Soft'un tadı bana bi garip geliyo. Öle dii mi ya?[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 44 bi 45 olamadık anasını satiim Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D [Bu mesaj Murtaza tarafından 23 Ocak 2005 15:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Goarth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Malboş light yada kirmizi Captain Black veya Davidoff[signature][hline]
arcane Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 en tehlikelisi kola :P[signature][hline]FF
yevaud Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 bond içiyorum aslında yerli sigarayı daha çok severim ama çok kokuyo[signature][hline]
kermit Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 winston soft valla diğerleri yalan gibi[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt
GeeM Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 kutumda 16 marlboro light 4 djarum black olur.[signature][hline]en sevdiim çiçek dağdaki tiken, en sevdiim hayvan çöldeki defe
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 var, ben[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte..
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: Murtaza, 23 Ocak 2005 15:42 tarihinde demiş ki: İyi künner, ben finston baks içiyom... Soft'un tadı bana bi garip geliyo. Öle dii mi ya? murtaza ben şindididen söliyiim imzandaki gifi kaldır bence burda yasak imzaya resim veya benzeri koymak ban yiyebilirsin.şikayet etmeden biri kaldır bence[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
Teddy Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 18 yıllık hayatım boyunca hiç sigara içmedim bundan sonrada içeceğimi düşünmüyorum.İnsan neden sigara içer. Arkadaşlari verir geri çeviremez, sorunları vardır, aile bireyleri içiyodur, büyüdüğünü göstermek ister. Bazıları der sadece seviyorum ulan nesini seviyosun tadı tızı olmayan 1şi( içenler öyle diyo)...[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 bende içmiyorum[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 sigara içmiyorum. içki var nargile var uyuşturucu var :D[signature][hline][b]Msn : [email protected] Sözlükte Bellow Bellow Nasıl Biri ? Bartz : Siloun level 26 Assassian Lineage 2 server[b]
Dev Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 yaşım 14 olması gereğiyle içmiorum ama ilerde de içeceğimi sanmıorum ![signature][hline]Emektar Pati Üyesi Since 2000
felixxx Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 bi tek lise 1 de içtim, en krallarıydı bunlar..Heves yapcam die hep ya Parlement(yazılışını bile unuttum), ya da Rızla içerdim..Ama haftasonları kakaolu Captain Black içerdim dershanede[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
mdma Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 hayatımda azıma surmedim surmemde içmemde :hrr: nefret ederim sigaradan[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 captain blackın tadı varda diğerlerinin yok ama neden se içiyoruuz evet.[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
syh Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 olumune camel iciyorum, zengin edicem japonlari kararliyim =)[signature][hline]there is nothing in this world worth to believe in
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 bıraktım 2 hafta oldu.. içmicim bir daha o mereti..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 sahsen ben icmem icmeide dusunmee icenlrde bı an once bıtırsın :yapma:
555 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 içmiom içmicem[signature][hline]aşk böceği la petite ezique
Öne çıkan mesajlar