kermit Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 knight online chatinde yazıyodu geçen gün. f2p olacakmış 1 2 hafta içinde çok azalmış oyuncu sayısı. Ares serverindayım beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Tamam boş bulunmuşum bir an haklısınız vurmayın yeter :P Adamlar öyle bir konuşuyorduki hiç şüpe etmedim, Q3 ün son duyurusuna bakmak lazım bir de 3 ayda bir yapıyorlar sanırım, konuşuyolar çünkü paso. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 aquila said: q3 aciklanmamis galiba daha. kasimin ilk haftasi seyederler onu surdan: http://investor.activision.com/events.cfm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 gelmis rakamlar, hepsini okumadim ama wow 5.5 milyon denmis. destiny 25 milyon. http://investor.activision.com/releasedetail.cfm?ReleaseID=939963 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Rakkamlara bak rohh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 ahah bu wow subs rakamlari sonmus, daha verilmeyecekmis sonraki quarterlarda. HS, overwatch vs hangisi en yuksekse onu vercekler artik heralde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 bi manasi yok artik zaten, 11 yillik oyun, yatirimci da heyecanlandirmiyodur artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 legion ne zaman çıkacak şimdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Lopeth said: legion ne zaman çıkacak şimdi ? cuma günü öğrenecez büyük ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 100.000 daha düşmüş, çok mu az mı bir şey diyemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Tymex said: 100.000 daha düşmüş, çok mu az mı bir şey diyemedim. abi oyun içi ticareti hiç bırakmamış biri olarak şunu söyleyebilirim. her geçen ay 'hiç bu kadar boka batmamıştı oyun' diyerek geçirdim. ve bu giderek arttı 6 aydır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Legion is expected to release on or before 09/21/2016. This is not a release date. ehaue bakalım o zamana kadar kim kalacak, ben bile bu kadar uzun sub kalmam herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 aynen abi ocağa kadar takılıp yaza kadar ara vermeyi düşünüyorum tarih buysa. acc a gold stoklayıp açtırırım yaza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar