Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Orda dagbasina ciktimi arkani kollaman gerekmiyor, bide bizim daglarda hevaller sinirli simdi biraz gitmenin vakti diil Ulkenin zaten corak olmasina ve en yesil bolgelerin denk geldigi guzide kuzey bolgelerimizin etnik ve siyasi yapisina deginmiyorum bile eheheh Ama sinemasi cok iyi bak, turkiye diyip gecmicen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Son bahar gelsin görcem seni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Valla çok üşüyeceğim herhalde ama değer. Hayatımda ilk defa insan gibi yaşadığımı hissediyorum. Norveç'e tertemiz bir pasaportla geldim, daha önce yurtdışına çıkma şansım olmamıştı, Türk de olmam sebebiyle deliğime kadar aranmayı beklerken dünyanın en nazik polisleriyle karşılaştım, havaalanının içine giden kapıyı dahi kendileri açtı benim için. Herkes inanılmaz nazik davranıyor, tanısalar da tanımasalar da. Kuzey insanı soğuk falan değil yani. Trondheim'da benim kızın halasının düğününü beklerken televizyonda Alanya'da bir polisin Norveçli bir kadına tecavüz haberi çıktığında nasıl utandığımı anlatamam ama. Duyduğum kadarıyla haber Türk medyasına düşmemiş bile, Ekşi Sözlük'te başlık açılmış sadece. İşin komiği, galiba bir-bir buçuk sene önce kişisele konu açmıştım "İki kadın arasında kalmak" diye, sevgilimle çok kavga ettiğim bir dönemde kafamı ciddi anlamda kurcalayan başka bir kız vardı, başlık troll yağmuruna tutulmuştu. Şimdi böyle şeyler duymak güzel o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 kafanı kurcalyan kız norveçli olan mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Hayır, o benim okulumdan bir kızdı. Bir sürü uzun mesafe ilişkisi yürümez muhabbeti olmuştu ama yürüdü nihayetinde. Okuldaki kıza daha fazla yakınlaşmamızın onurlu bir davranış olmayacağını söylemiş sonra da görüşmeyi kesmiştim. Şimdi de hayat beni buraya getirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Asdfsga aa niye oyle diyosun mukemmel iliski tavsiyeleri veriyoruz dinleseymissin keske. Simdi norvecte donucan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 turizm otelcilik mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 politika yazmış. eskiden çok güzel norveçli cs oynayan kızlar vardı ne oldu onlar sahi? Bütün iskandinav ülkeleri güzel ya biraz üşürsen duble sıcak çikolatandan yudumlarsın geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 anne oldular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Hayırlı olsun. Norveç avrupa'da gidebileceğiniz muhtemelen en güzel ülke. Benim gibi doğa aşığıysanız. Mutlaka tekrar gidicem. Daha kuzeye çıkmak istiyorum, hatta Svalbard düşünüyorum. Başka bir Norveç başlığında ben de çektiğim panoramikleri paylaşmıştım. Sognefjorden toggie said: bunlar da flam'da iphone 4s ile cektigim cillop panoramikler. http://i.imgur.com/JP7l5N0.jpg http://i.imgur.com/C1AhQtU.jpg http://i.imgur.com/1yF9n8O.jpg http://i.imgur.com/ENOQ76L.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 norveç iklimi nasıl genel olarak. bir de ingilizce ne kadar yaygın iş hayatında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Bildiğin Norveç güzel. Doğası güzel havası güzel insanı güzel. Allah genimizin belasını versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Norveç süper ülke anasını satayım, ben 6 ay İsveç'te kaldım şantiye projesi için. Malmö dedik, dizilerden kral şehir, o kadar kötü bir para almamama rağmen bütçem anca Hırvatlar ile Boşnakların oturduğu sokağa yetti. Tarlabaşı gibi ortamda yaşadım. Gerçi İsveç'in birkaç yeri hariç göçmen sorunu felaket durumda, Norveç iyi seçim, ekonomik olarak orta direk standardına ulaşsan bile yeter rahat yaşam anlamında bingildak said: norveç iklimi nasıl genel olarak. bir de ingilizce ne kadar yaygın iş hayatında? Bizim şirketin yarısı Norveçliydi, İngilizce düzeyleri sağlam. Tedarikçilerden de KOBİ ayarında sanayicinin düşük pozisyonları bile iyi bu konuda. Zaten AB genelinde araştırmada Danimarka ve İsveç, Hollanda'dan sonra AB ülkelerinde yeterli İngilizce'nin en yaygın olduğu ülkeler, yetişkin nüfusun %86'sı falan, İngiltere'de bile %95 hsdfhsd, Norveç AB'de olmadığından araştırma dışında kalmıştı fakan o da bu civardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 abi ingilizce bilmeleri ayrı şey, iş hayatında ingilizce kullanılması ayrı şey. tr'de de plazalarda herkes ingilizce biliyor ama türkçe iş dili şirket içinde. yabancı ortak, yönetici fln yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Şu sıcaklarda açmasaydınız şu başlığı keşke. Neyse kışın ortasında hortlatırım başlığı artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Ingilizce konusunda soyle diyebilirim, sevgilimin 74 yasindaki dedesiyle dana gibi siyaset tartisiyoruz. Bu biraz uc bir ornek tabi ama insanlarin Ingilizce'si gayet iyi. @Toggie Iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim, fotograflari da iyi ki koymussun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Şu turu almıştım ben: http://www.norwaynutshell.com/en/explore-the-fjords/sognefjord-in-a-nutshell/#prices ROUND TRIP FROM BERGEN (STARTING WITH TRAIN) Flam railway falan iceriyor, trenle gidip tekneyle donus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 BulletRide said: Norveç süper ülke anasını satayım, ben 6 ay İsveç'te kaldım şantiye projesi için. Malmö dedik, dizilerden kral şehir, o kadar kötü bir para almamama rağmen bütçem anca Hırvatlar ile Boşnakların oturduğu sokağa yetti. Tarlabaşı gibi ortamda yaşadım. Gerçi İsveç'in birkaç yeri hariç göçmen sorunu felaket durumda, Norveç iyi seçim, ekonomik olarak orta direk standardına ulaşsan bile yeter rahat yaşam anlamında bingildak said: norveç iklimi nasıl genel olarak. bir de ingilizce ne kadar yaygın iş hayatında? Bizim şirketin yarısı Norveçliydi, İngilizce düzeyleri sağlam. Tedarikçilerden de KOBİ ayarında sanayicinin düşük pozisyonları bile iyi bu konuda. Zaten AB genelinde araştırmada Danimarka ve İsveç, Hollanda'dan sonra AB ülkelerinde yeterli İngilizce'nin en yaygın olduğu ülkeler, yetişkin nüfusun %86'sı falan, İngiltere'de bile %95 hsdfhsd, Norveç AB'de olmadığından araştırma dışında kalmıştı fakan o da bu civardır. Isvecin en kotu sehrinde kalmissin ya. Ben Jonkoping'de kaldim 5 ay, orasi da tirtti ama Erasmus kafasi diye cekiliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 ilk koyduğum resimler kurbağa olmuş galiba, tıklayınca açılmıyor. onları bir ara yenilerim. bunlar da yaşadığım taraflardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 İçime ağladım resmen :( Kıymetini iyi bil lütfen.. Umarım mutlu olursun. olmazsan da hayvansındır zaten asfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Oha resmen kıskandım ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 son iki fotoğrafın neyini kıskandınız asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Çok güzel ülke lan. 3 gün kaldım bende bi tek Osloyu görme şansım oldu. Maşallah Alhha özene bezene yaratmış yaşayanıda yaşanılanıda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 BonePART said: Bildiğin Norveç güzel. Doğası güzel havası güzel insanı güzel. Allah genimizin belasını versin. Bildiğin 3 ay arayla aynı mesajıa tmışım. Gidicem anasınıs atıyım en sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 odinin kardeşi mi bu Alhha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar