fizban Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 paris daha guzel diger sayilan butun sehirlerden. gitmeden once gayet onyargili olan biri olarak soyluyorum bunu. rotadan bagimsiz olarak bruksel pahali oldugu icin, bruksel'de konaklamadan, antwerp'te konaklayabilirsiniz bu arada. antwerp'ten bruksel havalimanina direk shuttle var. ha bu arada daha once gormediyseniz hollanda rotasini tavsiye ederim. sonra spesifik olarak sadece paris yapin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 fizban said: paris daha guzel diger sayilan butun sehirlerden. gitmeden once gayet onyargili olan biri olarak soyluyorum bunu. rotadan bagimsiz olarak bruksel pahali oldugu icin, bruksel'de konaklamadan, antwerp'te konaklayabilirsiniz bu arada. antwerp'ten bruksel havalimanina direk shuttle var. ha bu arada daha once gormediyseniz hollanda rotasini tavsiye ederim. sonra spesifik olarak sadece paris yapin. Aynen fikrimiz o yönde değişti az önce.. Sadece fransa başka zaman.. Son gün saat 14.00te dönüş uçağımız. Brükselde hiç kalmadan Brugge'da bi gece kalıp ertesi sabah bruksele dönmeyı dusunuyoruz. Brugge otelleri baya pahalı bıyermıs bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Patice said: Seele said: burasi var hanimlar cok begeniyor. zaten adam sevgilisi cin yaptirmis. cikis basit istersen at arabasi (bizim adalardaki gibi ayni) yada bisikletle cikabilirsin orda kiralanabiliyor. cimrilik yapip yürüyerek cikmistik zaten doga harika yürüyerek daha mantikli. ayrica yamac parasütü var alp daglarinda (yakin baya). https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/90/5a/7d/905a7d88b27aaa358b49d35ad86c1b6b.jpg Burası neresi? https://tr.wikipedia.org/wiki/Neuschwanstein_%C5%9Eatosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 grand budapest hotel mi bura ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 yok sultan ahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Schweinsteiger in dedesininmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Ayder yaylasi, rize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Ya :( ama yine goygoy oldu.. Napıcaz biz sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Patice said: Ya :( ama yine goygoy oldu.. Napıcaz biz sdfsd burnunuzun dikine gitceeniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Patice said: fizban said: paris daha guzel diger sayilan butun sehirlerden. gitmeden once gayet onyargili olan biri olarak soyluyorum bunu. rotadan bagimsiz olarak bruksel pahali oldugu icin, bruksel'de konaklamadan, antwerp'te konaklayabilirsiniz bu arada. antwerp'ten bruksel havalimanina direk shuttle var. ha bu arada daha once gormediyseniz hollanda rotasini tavsiye ederim. sonra spesifik olarak sadece paris yapin. Aynen fikrimiz o yönde değişti az önce.. Sadece fransa başka zaman.. Son gün saat 14.00te dönüş uçağımız. Brükselde hiç kalmadan Brugge'da bi gece kalıp ertesi sabah bruksele dönmeyı dusunuyoruz. Brugge otelleri baya pahalı bıyermıs bu arada.son 2 gece antwerpte kalin. Bi gun brugge e git gel yaparsiniz, son sabah da shuttle ile direk bruksel havalimani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 bana dogru gelirseniz bi biranizi icerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Patice said: pascalnouman said: bu arada oyle bilinen yerler yerine almanya-polonya sınırına bi bakın derim önerebilceğin bi yer var mı? tam lokasyon vir slubice var frankfurttan(oder) yuruyerek fln geciyosun polonya hakkında daha detayli bilgi icin /summon Anelor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 biz senin biranı iççez olm misafire bira mı ısmarlatıyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 ayrıca hanı bana bıra makınası alcaktınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Seele said: bana dogru gelirseniz bi biranizi icerim. Suarkla biraları bedava getirmek için sırayla hepınıze ugrıcaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Patice said: [Büyük şehirlerden daha çok kucuk gizli saklı yerler tercıhımız.. Yav he küçük gizli saklı yerler var avrupada kimse bilmiyor bitek siz gitmiş olacaksınız en romantik sizinki olacak.. Git amsterdamda pariste müze gez yeter işte. Yok bilmem minik bir sahil kasabasında tatlı bir rum meyhanesinde aşkımızı tazeledik =))) falan geçicen bu ayakları. Bu arada paris çokzel yer. Luuvr zaten görülmeli, eyfelin bi nanesi yok sıra yoksa gidilir. Ama sacre coeur (Sacré-Cœur müş aslı sacred heart) olsun Musée d'Orsay olsun kanallarda gezinmece olsun amsterdamdan daha canlı ve eğlenceli bi şehir. Çin mahallesine gidin operaya gidin mulan ruja gerek yok, ama bu kadar gününüz varken parisi atlamaya gerek yok. Amsterdamın olayı güzel bi ortam ve OT. Sürekli kafanız dumanlı olacaksa mantar atıp müze gezecekseniz mis gibi mekan. Güzel müzeleri ve eğlence mekanları da var. Bide saçma salak yok mulgearmış seelemış gereksiz adamları görmek ve hayvanat bahçesine (L-E-L) gitmek yerine heidelberge gidin. Bi neuschwanstein olmasa da orası da güzel. Bu arada ben gidemedim ama gidenler Neuschwanstein ı a çok beğeniyor Teyzenize gidin, ordan nuhvanşıtaynı görün kuzeye geçin 1 gün heidelberg ordan paris, amsterdamda da bitirin mis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 axedice said: Patice said: [Büyük şehirlerden daha çok kucuk gizli saklı yerler tercıhımız.. Yav he küçük gizli saklı yerler var avrupada kimse bilmiyor bitek siz gitmiş olacaksınız en romantik sizinki olacak.. Git amsterdamda pariste müze gez yeter işte. Yok bilmem minik bir sahil kasabasında tatlı bir rum meyhanesinde aşkımızı tazeledik =))) falan geçicen bu ayakları. Bu arada paris çokzel yer. Luuvr zaten görülmeli, eyfelin bi nanesi yok sıra yoksa gidilir. Ama sacre coeur (Sacré-Cœur müş aslı sacred heart) olsun Musée d'Orsay olsun kanallarda gezinmece olsun amsterdamdan daha canlı ve eğlenceli bi şehir. Çin mahallesine gidin operaya gidin mulan ruja gerek yok, ama bu kadar gününüz varken parisi atlamaya gerek yok. Amsterdamın olayı güzel bi ortam ve OT. Sürekli kafanız dumanlı olacaksa mantar atıp müze gezecekseniz mis gibi mekan. Güzel müzeleri ve eğlence mekanları da var. Bide saçma salak yok mulgearmış seelemış gereksiz adamları görmek ve hayvanat bahçesine (L-E-L) gitmek yerine heidelberge gidin. Bi neuschwanstein olmasa da orası da güzel. Bu arada ben gidemedim ama gidenler Neuschwanstein ı a çok beğeniyor Teyzenize gidin, ordan nuhvanşıtaynı görün kuzeye geçin 1 gün heidelberg ordan paris, amsterdamda da bitirin mis gibi Yine klasik bi axedice dedim ilk 2 paragrafta ama sonunu güzel bağlamışsın.. Teşekkür ediyorez. Parise ayrıca gitmeyelim mi yani 1 hafta gidip motorla gezelim işte.. Çok karıştı sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Almanya'da bira ve birkaç dev kilise dışında çok leziz bir şey yok deniliyor genel olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Tarihi şehir olsun ortaçağ gibin diyorsan Almanyada gidilecek yerler, Güney - Güney Batı Almanya Nurnberg, Wurzburg, Rothenburg (ob der taube), Haidelberg, Baden Baden Batı Almanya Aachen, Münster, Bremen(biraz fazla yukarda kalabilir) Arada Burg Eltz'i de bulun gidin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 hadi bremen tamamda aachen nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 almanlar yine iyidir de hollanda ve belçika sucks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Aachen hem sınıra yakın hem de tarihi merkezi hoş sakin güzel bir şehir. Bütün gün harcamaya gerek yok belki ama kesinlikle kotu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Peki amsterdam? Napalım nerelere gidelim? Şimdi zaten evli moduyla gidiyosunuz baştan kötü olur tatil demeyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 hiç problem değil evli olmak evli çiftlere yönelik te masaj eğlenceleri var ama tabi yaptırmadım detayına giremiyeceğim. Almanya topiki var orada yazmıştım çikolata müzesi, dome vs baya bişi var. hildesheim/hanover/bremen/schweinfurt gidin güzel nizami hoş yerler görün. Gideceğiniz tarihlerde festival strasen fest falan varmı onlara bakın çok eğlenirsiniz yiyecek ve biranın dibine vurursunuz. amsterdamın biraz dışında lale bahçeleri var mutlaka gidin. rijksmuseum mutlaka(!) gidin. madame tussauds gidermisiniz bilmiyorum biraz tuzluydu. Heineken fabrikası keyifli. Hard rock cafe güzel. Geceyide kapsayan kanal gezilerine katılın 30€ falandı sanırım. Bunların son durağı red light yada kumarhane oluyor onun için kumarhaneleri de es geçmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Alın bi şehir haritası büyük parklarına gidin, piknik yapın herkes gibi ot falan alın işte takılın öyle. Gece hayatını seviyorsanız uptıs çıptısın ünlü isimleri falan gelebiliyor yine gittiğiniz zaman internetten takip etmek lazım, bide işte müzeler var rijkstir van goghtur. Opera bale falan seviyorsanız concertgebauw var, büyük salonu iyi baya oraya da gidin. Vangogh ve rijksle dipdibe burası, müzelere gittiğinizde programını alın güzel bi gün seçin. Turistik eğlence mekanları barlar falan fredrikspleinda, bide oranın biraz aşağısında albertcuyp sanırım büyük bi pazar kuruluyor turistlerin sevdiği. Trde çok pazar gördüğüm için bana meh gelmişti mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar