deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2021 Abi anlatmak istediğim teknoloji değil (eğer kastettiğin oysa). Drowların dark vision'ı termal kamera tadında. Menzoberanzandaki sarayların süsleri falan ısı cantripleri örneğin. Kitapta anlatıldığı şekilde tasvir ederlerse termal kameradan izler gibi izleriz. Öteki türlü de o karanlığı ancak ortamları Game of Thrones'un son sezonundaki gibi karartarak tasvir edebilirler ki bence yakışmaz. Becerebilirlerse bayağı iyi bir iş çıkar ama zor. Ha Drizzt yüzeye çıktıktan sonraki kısımlar Wulfgar'la Cattie-Brie'yle olan hikayeleri falan pekala çekilebilir, ona bir şey demiyorum da benim Drizzt'le ilgili en sevdiğim ve edebi değeri/orjinalliği olduğunu düşündüğüm kısım Dark Elf üçlemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2021 mandolorian'daki paneller icin uretimi uzun suruyor diye yaziyorlardi. o topa proje bazinda degil de studyo olarak girilir gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2021 Loş ortam ve RGB ışıklı menzoberranzan yapsın abi nolacak, ben kitapları okurken hep kendi "insan" görüşümden hayal ettim zaten, iş ona kalsın biz müsamaha gösteririz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2021 film cok karanlık olur böle olmaz diyip ilk kitabı 15dk da bitirirler zaten boşverin menzoyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2021 İlk kitap dizi olsa flachback olur ancak, filmde de 5-10 dakikalık flashback yaparlar olsa olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar