Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Audi, BMW ve Daimler almis ortak. Harita olarak Here kullaniyorum ben de, Google Maps'den daha kaliteli bence. Tum ulkeyi offline indirebiliyorsunuz en azindan, surekli de guncelleniyor.
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 uber alacakti, arabacilar mi almis hemen.
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 nokia here bi ara denedim ama google maps gecelerin yargici.
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 kara para mı aklamışlar finladiyaya yardım mı yapmışlar iyi para etmiş
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 uber yemek olayina girmis lan ne ayak, paso fb de reklami donuyo. adamlari kapidan engellesem bacadan giriyo. lan gecenlerde yolda cevirdiler gelin sizi uber ci yapalim diye, arabam yok fakirim dedim dinlemedi, iphonum yok bitigim dedim, aciyip saldilar.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Offline olmasi az ceken bir yerde filan cok ise yariyor. Pamukova'da filan rahat rahat kullandim bugun.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Bağımsız bir sağlayıcı işimize gelir gibisinden açıklama yapmışlar. edit: virgül koymuşum bokta yerine
senko Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 uber'in reklamları ben de görmeye başladım yeni bir araba kiralama şirketi galiba ama biricik europcar varken bakmam ona
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Bunun icinde saglam, offline ve ucretsiz GPS programi da geliyor. Ondan almislar artik. Bu varken zaten GPS'ye para vermek normal adam icin buyuk oranda gereksiz (navigation kismi sonunda vidyonun): http://www.youtube.com/watch?v=nS-Nvlrljjw PS. Samsung diyor ama her Android'de ve iOS'da var artik. Offline, beles navigasyon iste.
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 uber yatirimci iste ota boka giriyorlar anladigim kadari ile..
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 here candir yaaa kievde bile kendi kendime her yeri buldumdu navigasyonu fln da var ama tek basina haritası bile yetiyor
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 açık ara en en iyi gps programı harita indirme opsiyonu yüzünden
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 uber'in ne oldugunu bilmeyenlerin gunluk internet kullanimini merak ettim.
Red_Skull Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 bu blablacar nedne korsan taksi degil
Öne çıkan mesajlar