Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Audi, BMW ve Daimler almis ortak. Harita olarak Here kullaniyorum ben de, Google Maps'den daha kaliteli bence. Tum ulkeyi offline indirebiliyorsunuz en azindan, surekli de guncelleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 deneyeceğim, here'ı duymamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 uber alacakti, arabacilar mi almis hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 nokia here bi ara denedim ama google maps gecelerin yargici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 kara para mı aklamışlar finladiyaya yardım mı yapmışlar iyi para etmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 uber yemek olayina girmis lan ne ayak, paso fb de reklami donuyo. adamlari kapidan engellesem bacadan giriyo. lan gecenlerde yolda cevirdiler gelin sizi uber ci yapalim diye, arabam yok fakirim dedim dinlemedi, iphonum yok bitigim dedim, aciyip saldilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Offline olmasi az ceken bir yerde filan cok ise yariyor. Pamukova'da filan rahat rahat kullandim bugun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Bağımsız bir sağlayıcı işimize gelir gibisinden açıklama yapmışlar. edit: virgül koymuşum bokta yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 uber'in reklamları ben de görmeye başladım yeni bir araba kiralama şirketi galiba ama biricik europcar varken bakmam ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 uber ne ya cap'n ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Bunun icinde saglam, offline ve ucretsiz GPS programi da geliyor. Ondan almislar artik. Bu varken zaten GPS'ye para vermek normal adam icin buyuk oranda gereksiz (navigation kismi sonunda vidyonun): http://www.youtube.com/watch?v=nS-Nvlrljjw PS. Samsung diyor ama her Android'de ve iOS'da var artik. Offline, beles navigasyon iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 uber yatirimci iste ota boka giriyorlar anladigim kadari ile.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 here candir yaaa kievde bile kendi kendime her yeri buldumdu navigasyonu fln da var ama tek basina haritası bile yetiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 açık ara en en iyi gps programı harita indirme opsiyonu yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 uber'in ne oldugunu bilmeyenlerin gunluk internet kullanimini merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paticik intraneti yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red_Skull Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 bu blablacar nedne korsan taksi degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar