samaella Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Mahallede inşaat var, rüzgardan mı ne arabanın üstü nokta nokta çimento olmuş (ön cam ve kaput). Yıkmaya götürdüm camdakini bile çıkartmadı laleler. Nasıl bi çözüm gerek buna? Camdakiler tırnakla çıkıyo aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 tırnakla çıkart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 ben geçen gün camdaki hgsyi aseton ve pamukla söktüm ama çimentoda işe yarar mı bilemedim :D süngerin sarı kısmına aseton döküp kompres yap çimentoya sonrada hafifçe tırnakla bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Tirnakla kaporta cizilir. Gazyagi mi , mazot mu ne bisi kullanmak lazim da , bu is icin uretilen temizleyiciler var. Arac icin Asfalt zift temizleyici diye arat , muhtemelen onlarla halledersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 adam gibi bi yıkamacı çıkarır bence. öncesinde konuş bunlar çıkar mı diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 acaba yer için olan derz temizleyici falan iş görürvmü ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Arac temizlik killeri var. Ara nette bulursun, silgi gibi bisey. Onunla hallolur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 porçöz sulandır. boyaya sürme ama camı halledersin. boyayı da ufak bir yerde dene istersen sulandırılmış porçöz ile ama elinle kazicaksın onları muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Selam, Çimento atıklarını temizleyen sıvılar Bauhaus veya Koçtaş'da mevcut. Genelde inşaat sonrası evdeki atıkları temizlemek için var bunlar. Ambalajını okuyup zarar verip vermediğine bak. Zaten suya belirli bir oranda katılıyorlar. Yazık olmuş : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar