Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

telefonum kırıldı

Gizli

Öne çıkan mesajlar

daha önceden zaten kırıktı ancak hem kırığın telefonun ucunda olmasından hem de küçük bir alanı etkilemesinden dolayı hiç problem oluşturmamıştı.

dün bildiğin sandalyede oturuyordum gayet normal bir şekilde. cebimden kayıp 70cm kadar yükseklikten yere düştü. Şuanda tüm ekran pert hiçbir şekilde algılamıyor. Garantiye de girmiyormuş lanet olası 250-300 tl vermeliymişim benim telefonumun modeli için(lg g2)

daha da kötüsü dün keman kursundaydım ve birileri ısrarla arıyordu. ben de kurs bölünmesin diye güç tuşuna uzun süre basarak kapattım. Ancak öğrendim ki lanet olası teknik servis telefonu formatlayıp geri veriyormuş. Bu demektir ki tüm fotoğraflarım silinecek. Fotoğrafları yedekleyemiyorum çünkü telefonu kapattığım için pc ye bağlayınca işlem yapmak için pin kodu soruyor ve dokunmatik ekran çalışmadığı için pini giremiyorum.

Fotoğraflarımı kurtarmanın bir yolu var mı?
Servise yollamadan önce bir not falan yazsam formatlamayın falan diye oluyor mu öyle?
ya da bu hafızanın depolandığı kart çıkartılabilir bir şey mi onu çıkartsam falan?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...