Gizli Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 daha önceden zaten kırıktı ancak hem kırığın telefonun ucunda olmasından hem de küçük bir alanı etkilemesinden dolayı hiç problem oluşturmamıştı. dün bildiğin sandalyede oturuyordum gayet normal bir şekilde. cebimden kayıp 70cm kadar yükseklikten yere düştü. Şuanda tüm ekran pert hiçbir şekilde algılamıyor. Garantiye de girmiyormuş lanet olası 250-300 tl vermeliymişim benim telefonumun modeli için(lg g2) daha da kötüsü dün keman kursundaydım ve birileri ısrarla arıyordu. ben de kurs bölünmesin diye güç tuşuna uzun süre basarak kapattım. Ancak öğrendim ki lanet olası teknik servis telefonu formatlayıp geri veriyormuş. Bu demektir ki tüm fotoğraflarım silinecek. Fotoğrafları yedekleyemiyorum çünkü telefonu kapattığım için pc ye bağlayınca işlem yapmak için pin kodu soruyor ve dokunmatik ekran çalışmadığı için pini giremiyorum. Fotoğraflarımı kurtarmanın bir yolu var mı? Servise yollamadan önce bir not falan yazsam formatlamayın falan diye oluyor mu öyle? ya da bu hafızanın depolandığı kart çıkartılabilir bir şey mi onu çıkartsam falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 mahallendeki güzel telefoncu abiye götür hem 50 lira daha ucuza yapar hem de format attırmazsın mis. benim samsungu servise yolladığımda binbir tane ricayla format atmayın diye yazdığım kağıdı kaale bile almamışlardı sdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Ekrani sen monte et, formatlamadan yaparsin. Kaldi ki google photos kullanmiyosan su kosede bi öl. Ama konu bu degil. Cidden ekran montajinda herhangi bir formatlama soz konusu degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Genel serviste format atmalarinin nedeni kisisel bilgi sizmasini onlemek. Alet geldigi anda formati basiyolar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 format sart.. unut sen o resimleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 kendin al ekran takarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 google photos kullanmadığım için vefat ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Editorun sinirsiz depolama urunundeb haberin yoksa gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar