Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 yapma ya. ses yok ses :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Mobilde calisan bi link var midir az bakiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Höyt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Fred kadroda. Sponsor devrede olunca UEFA da işler böyle oluyor. .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 said: Bugün oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi 3.ön eleme turu rövanş maçının Digitürk tarafından başta Fenerbahçeli taraftarlarımız olmak üzere tüm futbolseverlere 30 TL ücret karşılığı satılmasını şiddetle kınıyoruz. Digitürk’e üye olan ve Spor Paketi aboneliği satın alan tüm taraftarlarımızın ve de bütün futbolseverlerin bu mağduriyeti ile ilgili olarak söz konusu kurumun bu yanlıştan döneceği umuduyla maç saatine kadar bekledik. Ancak ilgili kurumun bu kararından taviz vermemesi üzerine işbu açıklama yapma zorunluluğu doğmuştur. Digitürk kurumu bilmelidir ki, Profesyonel Futbol Takımımız’ın bundan sonra oynayacağı Avrupa Kupası maçlarında haksız kazanç içeren bu tarz uygulamaları sürdürdüğü taktirde her türlü tedbir ve yaptırım kulübümüz tarafından uygulanacaktır. Bu yaptırım ve tedbirlerimiz; bundan sonraki tüm karşılaşmalarımızın Digitürk tarafından yayınlanmasını önlemeye yönelik yasal girişimlerimizi de kapsayacaktır. İlgili kuruma öneri ve tavsiyemiz en kısa süre içinde bu tarz uygulamalardan vazgeçmeleri yönündedir. Kamuoyuna duyurulur. FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ keşke daha erken yapılsaydı bu açıklama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Sifresiz calisan ukrayna kanallarinin linki yasak degil. Rewendor said: Höyt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Normal kanal yayınıysa değil evet. Sonuçta resmi yayın bunlar. Streaming siteleri cızzz ama. Gerçi alt tarafı bi ön eleme maçına üyelere bile 30 lira gibi fantastik bi ücret istenince yasak demeye ben bile huylanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 rvp mi sakatlanmış? kadroda yok yazmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Ben ömden bana soran 2 kişiye sürekli bir çözüm önerisinde bulundum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 o iki kisi de baska iki kisiye bulsa, etti mi 4, sonra 8 16 32 ooooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 mokoko said: rvp mi sakatlanmış? kadroda yok yazmışlar Evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 kuddusi kutun dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 hayrına bi link koyuverin legal olanından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 twitter > @soygunainatlink böyle verince suç oluyor mu?twitter adresi paylaşabiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 KuddusiMavra said: Ben ömden bana soran 2 kişiye sürekli bir çözüm önerisinde bulundum PM kutun dolu. Siyaset tartışmak için link isteyecektim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 RVP yok ilk 18de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 kadro çok ofansif, erken gol yemezsek iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 eh be rvp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 haydaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 daha çok böyle olacak hacılar niye ah çekiyorsunuz sadfsad bile bile alındı sonuçta, oynadıklarından üst düzey verim alınmasını beklemekten başka çare yok gomez gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 max 20 mac oynar dedik. gomezle toplam 30 mac oynarlar iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 denge dengesson 50 maca cıkıyormuş her sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 kac maca cikacagi onemli degil, hangi maclara cikip ne yapabilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 rvp'nin 18'de olmamasi kotu bisey degil bence. Aksine cok daha iyi cunku henuz fiziksel olarak hic hazir degil. Yine son 15-20'de oyuna girip gecen mac gibi fiziksel olarak hazir olmadigi icin net bir gol kacirirsa moralmen daha kotu etkilenecekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 RvP'yi zorlu Osmanlıspor maçına saklıyor. Gayet mantıklı bir hamle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar