Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Shakhtar Donetsk -Fenerbahçe Rövanş Maçı

KuddusiMavra

Öne çıkan mesajlar

dun gece efsane bi ruya gordum. rovans maci icin Donetsk'e gidiyorum 500 tane Fener taraftariyla. Ilk yari golsuz bitiyor. 75.dakikada RVP sert bir kafa sutu gonderiyor kaleye, top kaleciden sekip Drogba'nin onune geliyor ve Drogba golu atip bizi 1-0 one geciriyor. Golu atinca hayvan gibi seviniyoruz tabi Drogba bizim koseye gelip taraftarla icice geciyo. Ilker yasin seviniyo hayatta 2 gol atamazlar 15 dakika icinde diyor.

sonra bir anda kendimi saha icinde buluyorum meger fenerli futbolculardan biri benmisim. sahanin icine ukraynalilar cam parcalari falan atiyor, elimiz ayagimiz kesiliyor kan icinde kaliyoruz hakemle birlikte kendimizi kulubeye zor atiyoruz. hakem, ben, 2 taraftar turk kadin, bir kac da adam disinda sahada teknik ekip ve futbolcularin hepsi kacmis ama sadece biz kalmisiz bir de tribundeki asabi ukraynali taraftarlar.

hakem telefonla yetkililere ulasmaya calisiyo derken bomba silah sesleri geliyo disardan ve savas patlak veriyo. ukraynali butun gencler sokaga ellerinde silahlarla dokulup turk avina cikiyo, kendimi bi koseye atip pusmaya basliyorum gizleniyorum falan bomba dusuyo patliyo agzimda.

uyandigimda acaip sevincliydim ruya oldugu icin. o yuzden bu aksam:

SALDIR FENERBAHCE
Sosyal ağlarda paylaş

shaktar shaklatir

ama dun de soyledigim gibi FB'nin elenmesi hem FB ye yarar hem GS ye. FB sampiyonlar liginde madara olur ama UEFA da gruplardan cikabilir. Elenen FB, GS ye de ekonomik katkida bulunmus olur; GS'nin avrupada toplayacagi puanlar yine diger tum takimlarin ihtiyaci olan puanlar.

bi cok mantikli fenerbahceli de elenmek istiyordur bugun saniyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

abi rüyasında dust2 de önüne kız düşen eleman da sen miydin?

logtrig said:

dun gece efsane bi ruya gordum. rovans maci icin Donetsk'e gidiyorum 500 tane Fener taraftariyla. Ilk yari golsuz bitiyor. 75.dakikada RVP sert bir kafa sutu gonderiyor kaleye, top kaleciden sekip Drogba'nin onune geliyor ve Drogba golu atip bizi 1-0 one geciriyor. Golu atinca hayvan gibi seviniyoruz tabi Drogba bizim koseye gelip taraftarla icice geciyo. Ilker yasin seviniyo hayatta 2 gol atamazlar 15 dakika icinde diyor.

sonra bir anda kendimi saha icinde buluyorum meger fenerli futbolculardan biri benmisim. sahanin icine ukraynalilar cam parcalari falan atiyor, elimiz ayagimiz kesiliyor kan icinde kaliyoruz hakemle birlikte kendimizi kulubeye zor atiyoruz. hakem, ben, 2 taraftar turk kadin, bir kac da adam disinda sahada teknik ekip ve futbolcularin hepsi kacmis ama sadece biz kalmisiz bir de tribundeki asabi ukraynali taraftarlar.

hakem telefonla yetkililere ulasmaya calisiyo derken bomba silah sesleri geliyo disardan ve savas patlak veriyo. ukraynali butun gencler sokaga ellerinde silahlarla dokulup turk avina cikiyo, kendimi bi koseye atip pusmaya basliyorum gizleniyorum falan bomba dusuyo patliyo agzimda.

SALDIR FENERBAHCE
Sosyal ağlarda paylaş

United'ın forvet oyuncusu yok ya. Rooney'nin tek forvet oynadığı zamanlar kabus gibi zaten. Di Maria da gidiyor, Mata ve Depay var bir tek adam gibi hücumcu. İşin kötüsü Manu'da bok gibi para var harcayacak forvet bulamıyorlar. Baba takımların forvetleri dışında şöyle piyasada yükselen bir adam yok alsınlar golcü diye koysunlar. Lukaku'yu alabilecekler en fazla
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

abi rüyasında dust2 de önüne kız düşen eleman da sen miydin?

logtrig said:

SALDIR FENERBAHCE

o dedigini bilmiyorum abi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...