KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 "bu kanalları nereden bulacağım,nasıl izleyeceğim ya?" diye kızan patidaşlar özelden bana gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 dun gece efsane bi ruya gordum. rovans maci icin Donetsk'e gidiyorum 500 tane Fener taraftariyla. Ilk yari golsuz bitiyor. 75.dakikada RVP sert bir kafa sutu gonderiyor kaleye, top kaleciden sekip Drogba'nin onune geliyor ve Drogba golu atip bizi 1-0 one geciriyor. Golu atinca hayvan gibi seviniyoruz tabi Drogba bizim koseye gelip taraftarla icice geciyo. Ilker yasin seviniyo hayatta 2 gol atamazlar 15 dakika icinde diyor. sonra bir anda kendimi saha icinde buluyorum meger fenerli futbolculardan biri benmisim. sahanin icine ukraynalilar cam parcalari falan atiyor, elimiz ayagimiz kesiliyor kan icinde kaliyoruz hakemle birlikte kendimizi kulubeye zor atiyoruz. hakem, ben, 2 taraftar turk kadin, bir kac da adam disinda sahada teknik ekip ve futbolcularin hepsi kacmis ama sadece biz kalmisiz bir de tribundeki asabi ukraynali taraftarlar. hakem telefonla yetkililere ulasmaya calisiyo derken bomba silah sesleri geliyo disardan ve savas patlak veriyo. ukraynali butun gencler sokaga ellerinde silahlarla dokulup turk avina cikiyo, kendimi bi koseye atip pusmaya basliyorum gizleniyorum falan bomba dusuyo patliyo agzimda. uyandigimda acaip sevincliydim ruya oldugu icin. o yuzden bu aksam: SALDIR FENERBAHCE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 shaktar shaklatir ama dun de soyledigim gibi FB'nin elenmesi hem FB ye yarar hem GS ye. FB sampiyonlar liginde madara olur ama UEFA da gruplardan cikabilir. Elenen FB, GS ye de ekonomik katkida bulunmus olur; GS'nin avrupada toplayacagi puanlar yine diger tum takimlarin ihtiyaci olan puanlar. bi cok mantikli fenerbahceli de elenmek istiyordur bugun saniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 abi rüyasında dust2 de önüne kız düşen eleman da sen miydin? logtrig said: dun gece efsane bi ruya gordum. rovans maci icin Donetsk'e gidiyorum 500 tane Fener taraftariyla. Ilk yari golsuz bitiyor. 75.dakikada RVP sert bir kafa sutu gonderiyor kaleye, top kaleciden sekip Drogba'nin onune geliyor ve Drogba golu atip bizi 1-0 one geciriyor. Golu atinca hayvan gibi seviniyoruz tabi Drogba bizim koseye gelip taraftarla icice geciyo. Ilker yasin seviniyo hayatta 2 gol atamazlar 15 dakika icinde diyor. sonra bir anda kendimi saha icinde buluyorum meger fenerli futbolculardan biri benmisim. sahanin icine ukraynalilar cam parcalari falan atiyor, elimiz ayagimiz kesiliyor kan icinde kaliyoruz hakemle birlikte kendimizi kulubeye zor atiyoruz. hakem, ben, 2 taraftar turk kadin, bir kac da adam disinda sahada teknik ekip ve futbolcularin hepsi kacmis ama sadece biz kalmisiz bir de tribundeki asabi ukraynali taraftarlar. hakem telefonla yetkililere ulasmaya calisiyo derken bomba silah sesleri geliyo disardan ve savas patlak veriyo. ukraynali butun gencler sokaga ellerinde silahlarla dokulup turk avina cikiyo, kendimi bi koseye atip pusmaya basliyorum gizleniyorum falan bomba dusuyo patliyo agzimda. uyandigimda acaip sevincliydim ruya oldugu icin. o yuzden bu aksam: SALDIR FENERBAHCE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Basarisiz troll varos kiz gibi, mide bulandiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Bir sonraki turda gelecek rakipler arasında hoş olmayanlar var Leverkusen, Sporting Lisbon, CSKA/Lazio ile boy ölçüşürüz de United, Valencia falan bilemedim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 united da bir cacik yok. tek rooney kaldi ellerinde. biraz zorlaniriz ama eleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 United'ın forvet oyuncusu yok ya. Rooney'nin tek forvet oynadığı zamanlar kabus gibi zaten. Di Maria da gidiyor, Mata ve Depay var bir tek adam gibi hücumcu. İşin kötüsü Manu'da bok gibi para var harcayacak forvet bulamıyorlar. Baba takımların forvetleri dışında şöyle piyasada yükselen bir adam yok alsınlar golcü diye koysunlar. Lukaku'yu alabilecekler en fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 sezonun ilk maçları, bütün takımlar korkulu rüya görebilir. tamam isim olarak zor gözükebilir de bi sonraki tur da gayet geçilebilir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 KuddusiMavra said: shakhtar fenere şöyle yapacak,böyle yapacak diyenlerin motivasyonu nedir? merak ettim. çünkü öyle istiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 KuddusiMavra said: shakhtar fenere şöyle yapacak,böyle yapacak diyenlerin motivasyonu nedir? merak ettim. Para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Geçen sene Arsenal bjk ye şöyle böyle yapacak demeleri ile aynı. En ılımlı gs'lisi bile elenmemizi istemişti o derece. Bende guruplarda Arsenal çıkınca 4 er 4 er atınca acımadım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 evet mesela besiktaslıların içinin yağını eriten gol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Esh said: abi rüyasında dust2 de önüne kız düşen eleman da sen miydin? logtrig said: dun gece efsane bi ruya gordum. rovans maci icin Donetsk'e gidiyorum 500 tane Fener taraftariyla. Ilk yari golsuz bitiyor. 75.dakikada RVP sert bir kafa sutu gonderiyor kaleye, top kaleciden sekip Drogba'nin onune geliyor ve Drogba golu atip bizi 1-0 one geciriyor. Golu atinca hayvan gibi seviniyoruz tabi Drogba bizim koseye gelip taraftarla icice geciyo. Ilker yasin seviniyo hayatta 2 gol atamazlar 15 dakika icinde diyor. sonra bir anda kendimi saha icinde buluyorum meger fenerli futbolculardan biri benmisim. sahanin icine ukraynalilar cam parcalari falan atiyor, elimiz ayagimiz kesiliyor kan icinde kaliyoruz hakemle birlikte kendimizi kulubeye zor atiyoruz. hakem, ben, 2 taraftar turk kadin, bir kac da adam disinda sahada teknik ekip ve futbolcularin hepsi kacmis ama sadece biz kalmisiz bir de tribundeki asabi ukraynali taraftarlar. hakem telefonla yetkililere ulasmaya calisiyo derken bomba silah sesleri geliyo disardan ve savas patlak veriyo. ukraynali butun gencler sokaga ellerinde silahlarla dokulup turk avina cikiyo, kendimi bi koseye atip pusmaya basliyorum gizleniyorum falan bomba dusuyo patliyo agzimda. uyandigimda acaip sevincliydim ruya oldugu icin. o yuzden bu aksam: SALDIR FENERBAHCE o dedigini bilmiyorum abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 sopcast hazır bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 kutun dolu öm atamıyorum adres verirmisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Bundan yıllaaar önce Kanuni diye biri bana bir link verdi, yıllardır butip bütün maçları o tek link ile izledim desem... Hala var mı o adam? 3- 4 yıl sonra teşekkür etsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 satın aldım maçı, sadece 81. kanalda mı izliyoruz şimdi hd bile değil lan bu jokey kanalı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Liebe said: satın aldım maçı, sadece 81. kanalda mı izliyoruz şimdi hd bile değil lan bu jokey kanalı :S 203 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 hangi linkmis o sostizm bir de biz icelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Ben de aldim valla. 399 HD, 209 da normal yayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 link varsa alalım. geçen maçı youtube'dan izlemiştim gene koyarlar herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 beyler digiturk web tv den izleyen var mı ? ses yok emenike? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Zegna said: beyler digiturk web tv den izleyen var mı ? ses yok emenike? Emenikeyi kiraladık kadroda yok yahu .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar