atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 KuddusiMavra said: totemic said: Zaaaaaa demeye geldim. Gslilere ibra'yı hediye ettiniz resmen. Tuuu size... ibra nın ibrigini alamaz galatasaray. hayaller rvp ile yarı final, hayatlar uefa çeyrek
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 khala said: başlayan takımın forvet: Burak Umut Sercan B)-
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 KuddusiMavra said: Zegna said: KuddusiMavra said: Zegna said: KuddusiMavra said: Zegna said: fb teknik ekibi gotunuze sokarsınız artık 90 dakika diegoyu. :D ama arkadaş hazırlık döneminin en iyisiydi adam sow ile birlikte. Yoklar bugün sowun bir pozisyonu hariç. abi adam iyiydi bişi demedik zaten, ama bu mac ne buyuklukte sıctıgını hep beraber gorduk. elinde rotasyon ve fark yaratabilecek oyuncuların var. 90 dakika sıcmasını izlemek nedir. öyle canım. Ben hala bu takımda mehmet topal nasıl ilk 11de değildi, onu merak ediyorum. sakat. yav niye ısındı falan kenarda? Boşver. Diego sahada ısındı. O en azından kenarda.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 atesbenicagiriyo said: KuddusiMavra said: totemic said: Zaaaaaa demeye geldim. Gslilere ibra'yı hediye ettiniz resmen. Tuuu size... ibra nın ibrigini alamaz galatasaray. hayaller rvp ile yarı final, hayatlar uefa çeyrek belli olmaz ya. Bu fener gidip uefa elemede de elenir. Uefa finalde de oynar.
quixef Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 KuddusiMavra said: başlayan takımın forvet: Burak Umut Sercan B)- Sizin forvet iyi de ne işe yarıyor? 0-0 3-0
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 sabonis said: ibrahimovic parasını cebimize koyduk mu şimdi :P o diil de harbi düzgün bi transfer yapsınlar lan. melo'nun yerine en azından.. yok. siz şimdi podolski ile Carol 'un garanti parasının bir kısmını çıkardıniz. Artık içeride 1 galibiyet, 1 beraberlik alırsanız sl de kalanını da cikartirsiniz.
Darestan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 çeto saçmaladıkça saçmalıyosun laf yarıştırıcam diye, foruma girerken yaşını dışarda mı bırakıyosun sen
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Kuddusi şokta atlatmasını bekleyin. Adamın ne hayalleri vardı
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 quixef said: KuddusiMavra said: başlayan takımın forvet: Burak Umut Sercan B)- Sizin forvet iyi de ne işe yarıyor? 0-0 3-0 hacım. bizim forvetin potansiyeli belli. 1 ay sonra şov yaparlar. Ama sizin forvetinki de ortada. 1 ay sonra saç baş yolar gelir buraya aglarsiniz.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 fenn said: Kuddusi şokta atlatmasını bekleyin. Adamın ne hayalleri vardı yok be birader. altı üstü futbol. kazansalar benimle mi yapacaklardi kutlamayi. Maksat siyasetten bunalmis bünyeye spor ile detoks yaptırmak.
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 1 ay sonraki sovla cl'ye gidilmiyo.
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Ben Stoch a acıdım ya. Adama yetmiş midir 3-4 dakika eleme maçında oynamak sormak lazım
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 aquila said: 1 ay sonraki sovla cl'ye gidilmiyo. iyiki söyledin be Şükrü. Aferin.
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 diego ilk mac cok iyiydi bence, ne olduysa bu mac bi sapıtmış
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 izlememiş olanlara özet: http://www.ligtv.com.tr/haber/iste-shakhtar-fenerbahce-macinin-ozeti
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 fenn said: Ben Stoch a acıdım ya. Adama yetmiş midir 3-4 dakika eleme maçında oynamak sormak lazım Dubai'de oynamaktan iyidir.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 atesbenicagiriyo said: diego ilk mac cok iyiydi bence, ne olduysa bu mac bi sapıtmış çok saçma oynadı. Klasik göt kalkması sendromu vardı gibi. saçma sapan paslar ve top kayıpları yaptı.
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Dedeyi bi alsaydı fener neler olurdu kim bilir ama bi türlü gelemedi adam buralara
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Kjaer ve alvezde çok kötüydü.
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Devler Ligi"nde 3. ön eleme turunda oynanan maçların sonuçları şöyle: Molde (Norveç) - Dinamo Zagreb (Hırvatistan): 3-3 (1-1) APOEL (Kıbrıs Rum Kesimi) - Midtjylland (Danimarka): 0-1 (2-1) Ajax (Hollanda) - Rapid Wien (Avusturya): 2-3 (2-2) Monaco (Fransa) - Young Boys (İsviçre): 4-0 (3-1)
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Çek bir Young Boys. Aşofmanın öcünü alalım, dişe diş kana kan.
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Kjaer cok kotu demek buyuk haksizlik olur. Penalti disinda adam hatasiz oynadi.
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Ajax cekemiyosunuz da keske cekseniz baya sikko oynuyolar cunku
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 anca şimdi gördüm skoru ama yenseniz bence şaşılacak sonuç olurdu. Oturmuş takımı toplama takımla yenebilmek çok zor. Kadronun oturması için zaman lazım, umarım uefa turundan önce oturur bana ondan bile elenirsiniz gibi geliyor.
Öne çıkan mesajlar