Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gözde çıkan şalazyon

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
diye bir şey çıkmış gözümde. kirpik dibindeki yağ bezelerinin iltihaplanması sonucu oluşan ufak arpacık gibi ağrısız sızısız bir saçmalık. böyle bir şey yaşayan var mı daha önce?
Mesaj tarihi:
Gecen hafta 3-4 gun kuru gozlerle monitor karsisinda sabahlayinca aynisi oldu bana da.
Eczaneye gittim agladim, tobrex diye bir oftalmik pomad verdi. Surmesi ve surdukten sonrasi iskenceydi ama 3 gunde gecti.
Goz doktoruna bu konuda danisilabilir sanki.
Mesaj tarihi:
Eşimde oldu 6 ay önce ve hala geçmedi. Doktor geçmezse kesip alalım demişti ama tırstığından aldırmıyor da. Gerçi sanırım geçmeye başlamış. Kullandığı ilaçlarda hiç bir işe yaramadı.
Mesaj tarihi:
KHaRoN said:

Gecen hafta 3-4 gun kuru gozlerle monitor karsisinda sabahlayinca aynisi oldu bana da.
Eczaneye gittim agladim, tobrex diye bir oftalmik pomad verdi. Surmesi ve surdukten sonrasi iskenceydi ama 3 gunde gecti.
Goz doktoruna bu konuda danisilabilir sanki.

o pomad'ların hepsinin abv

bana da arada oluyordu bu hede, kirpik hissettiriyo bildiğin, geliyorum diyo. arpacık gibi bişi evet.

ben ilaç kullanmıyorum, sadece gün içinde yıkıyorum hafif hafif. bi de sıcak tutuyorum biraz, geçiyo. ender oluyo ama uyuz bir şey.
Mesaj tarihi:
bu arada kil koku iltihabi ise atb li krem damla damlatsin.suni gozyasi da damlatsin gozu kapatip yatsin yarim saat kadar.cok siskin vs olursa da makyaj temizleme pamuguna kaynamis sogumus su damlatsin az masaj yapsin bolgeye..
Mesaj tarihi:
aynısı oldu gecen hafta
o kirpik dibi iltihaplanması ve arpacık aynı şeymiş zaten fakat farklı evreleri dedi doktor. damla verdi, toparlanırsa nokta haline gelirse tekrar gel dedi ama 3 günde geçti damla ile
  • 5 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...