roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 diye bir şey çıkmış gözümde. kirpik dibindeki yağ bezelerinin iltihaplanması sonucu oluşan ufak arpacık gibi ağrısız sızısız bir saçmalık. böyle bir şey yaşayan var mı daha önce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 çok güzel nick olur yalnız bundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 dursun azicik hala gecmezse aldirirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Azıcık derken ne kadarlık bir süreye tekabül ediyor? Doktora gittim, o da aynısını söyledi pek sallamadı. Görünüş çok sorun değil de lens kullanma dedi doktor o problem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Gecen hafta 3-4 gun kuru gozlerle monitor karsisinda sabahlayinca aynisi oldu bana da. Eczaneye gittim agladim, tobrex diye bir oftalmik pomad verdi. Surmesi ve surdukten sonrasi iskenceydi ama 3 gunde gecti. Goz doktoruna bu konuda danisilabilir sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Eşimde oldu 6 ay önce ve hala geçmedi. Doktor geçmezse kesip alalım demişti ama tırstığından aldırmıyor da. Gerçi sanırım geçmeye başlamış. Kullandığı ilaçlarda hiç bir işe yaramadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Temiz tutun olm gözünüzü. Sabah falan yüzünüzü yıkayın, yastık kılıflarınızı sık sık değiştirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Her goz hastaligina iyi gelen mucize ilactan surdun mu? Teramycin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 abi 2-3 tur goz damlasi-kremi var zaten..ya antibiotiktir..ya anti allerjik anti enflamatuar dir steroiddir. yada suni gozyasidir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 KHaRoN said: Gecen hafta 3-4 gun kuru gozlerle monitor karsisinda sabahlayinca aynisi oldu bana da. Eczaneye gittim agladim, tobrex diye bir oftalmik pomad verdi. Surmesi ve surdukten sonrasi iskenceydi ama 3 gunde gecti. Goz doktoruna bu konuda danisilabilir sanki. o pomad'ların hepsinin abv bana da arada oluyordu bu hede, kirpik hissettiriyo bildiğin, geliyorum diyo. arpacık gibi bişi evet. ben ilaç kullanmıyorum, sadece gün içinde yıkıyorum hafif hafif. bi de sıcak tutuyorum biraz, geçiyo. ender oluyo ama uyuz bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 "roket adam" said: Doktora gittim, o da aynısını söyledi pek sallamadı. hepimiz ayni cesmenin suyuyuz biz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 bu arada kil koku iltihabi ise atb li krem damla damlatsin.suni gozyasi da damlatsin gozu kapatip yatsin yarim saat kadar.cok siskin vs olursa da makyaj temizleme pamuguna kaynamis sogumus su damlatsin az masaj yapsin bolgeye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 aynısı oldu gecen hafta o kirpik dibi iltihaplanması ve arpacık aynı şeymiş zaten fakat farklı evreleri dedi doktor. damla verdi, toparlanırsa nokta haline gelirse tekrar gel dedi ama 3 günde geçti damla ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 ameliyatla aldırdı bizim iş arkadaşı. gözü kıpkırmızı akıntı yapıyor ama çok kısa sürede oldu hemende aldırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Tanımadığınız kişiler ile ilişkiye girince gözünüzü öptürüp yalatmayın. Ondan oluyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 şunu nasıl gözden çıkan şezlong diye okuyabildim acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 ya LENS TAKAMIYORUM KARDEŞİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 senko said: şunu nasıl gözden çıkan şezlong diye okuyabildim acaba uzunca bi tatili haketmişsin sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 gözlük tak. aynı şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 geçmediği gibi göz kapağımın üst kısmında da çıktı ve büyüyor ve gözüme etki ediyor artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 gözüme iğne yapacaklar diye ameliyattan da korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 kes at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=51wvxl535a0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Lens takanların fıtratında var bunlar hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 of bi gözü aldırıp kahverengi deri göz bandı çeksen mis gibi olur. Ters taraftaki yanağa da yarık izi açtık mı.. pussy magnet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar