neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Esau said: 0 araç aldım ve yakınlarım tarafından bunları yaptırma konusunda tavsiye aldım. Boyu koruma yaptırmayı düşünüyorum ancak tam kaput koruma filmi konusunda kararsızım, uzun yolda yapmıyorum. Acaba işe yarıyor mu? Ayrıca aracım koyu renk, tonda sıkıntı olur diyenler de var. Sadece boyu koruma mı yaptırsam acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 o plastik kaplama zaten 1-2 civari degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 kadife kaplatın bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esau Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 neutrino said: Esau said: 0 araç aldım ve yakınlarım tarafından bunları yaptırma konusunda tavsiye aldım. Boyu koruma yaptırmayı düşünüyorum ancak tam kaput koruma filmi konusunda kararsızım, uzun yolda yapmıyorum. Acaba işe yarıyor mu? Ayrıca aracım koyu renk, tonda sıkıntı olur diyenler de var. Sadece boyu koruma mı yaptırsam acaba? boya olsun tamam dalgınım yorgunum uykusuzum bitkinim gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 yaş kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 1 yazarsın 2 yazarsın BOYU KORUMA ne Boyu ya Boyu koruma asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 500-1000 lira fazla edecek diye kaput kaplatmaya gerek yok bana kalırsa. Zaten aynı parayı kaplattırırken de veriyorsun. Cep telefonunu kılıfla kullanmak gibi esasında. Tercih meselesi.Ben kaplatmamıştım sıfır araç aldığımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 köylü ustadan duymuş bunu, "bah hele buna bi boyu goruma yapak çizük neyim olmuya" demiş arkadaş da bunu boyu koruma olarak çevirmiş olur öyle sdsfds arabanın boyu yani uzunluk olarak düşünmüş herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Boyu koruma yaptırınca ışık hızına yaklaştıkça aracın boyu sabit kalıyormuş. http://static.comicvine.com/uploads/original/11111/111118857/4087104-8082655516-markV.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Selam, Tampon, ayna falan mantıklı da kaput koruma değil abi. Çünkü o filmler genelde UV korumalı oldukları için çıkartıldıklarında aracın diğer bölgelerinde çizikler falan varken kaput saçma bir şekilde pırıl pırıl oluyor :P Ton farkı bile olabiliyor zamanla. plastik olduğu için ona bile çizik giderici uygulaman gerekli yoksa yıkama sonrası ışık altında iğrenç çizik duruyor. Ya komple aracını kaplat, ya da sadece tampon ve aynaları ufak hatalarda zarar görmesin diye kaplat. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Liebe said: köylü ustadan duymuş bunu, "bah hele buna bi boyu goruma yapak çizük neyim olmuya" demiş arkadaş da bunu boyu koruma olarak çevirmiş olur öyle sdsfds arabanın boyu yani uzunluk olarak düşünmüş herhalde sanırım bu. semantik üzerinde düşünülmemiş fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 neutrino said: Boyu koruma yaptırınca ışık hızına yaklaştıkça aracın boyu sabit kalıyormuş. http://static.comicvine.com/uploads/original/11111/111118857/4087104-8082655516-markV.gif ahahahhaahhaha buna çok sesli güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar