Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Boyu Koruma ve Kaput Filmi Gerekli mi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Esau said:

0 araç aldım ve yakınlarım tarafından bunları yaptırma konusunda tavsiye aldım. Boyu koruma yaptırmayı düşünüyorum ancak tam kaput koruma filmi konusunda kararsızım, uzun yolda yapmıyorum. Acaba işe yarıyor mu? Ayrıca aracım koyu renk, tonda sıkıntı olur diyenler de var. Sadece boyu koruma mı yaptırsam acaba?
Mesaj tarihi:
neutrino said:

Esau said:

0 araç aldım ve yakınlarım tarafından bunları yaptırma konusunda tavsiye aldım. Boyu koruma yaptırmayı düşünüyorum ancak tam kaput koruma filmi konusunda kararsızım, uzun yolda yapmıyorum. Acaba işe yarıyor mu? Ayrıca aracım koyu renk, tonda sıkıntı olur diyenler de var. Sadece boyu koruma mı yaptırsam acaba?

boya olsun tamam dalgınım yorgunum uykusuzum bitkinim gençler
Mesaj tarihi:
500-1000 lira fazla edecek diye kaput kaplatmaya gerek yok bana kalırsa. Zaten aynı parayı kaplattırırken de veriyorsun. Cep telefonunu kılıfla kullanmak gibi esasında. Tercih meselesi.Ben kaplatmamıştım sıfır araç aldığımda.
Mesaj tarihi:
köylü ustadan duymuş bunu, "bah hele buna bi boyu goruma yapak çizük neyim olmuya" demiş arkadaş da bunu boyu koruma olarak çevirmiş olur öyle sdsfds arabanın boyu yani uzunluk olarak düşünmüş herhalde
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Selam,

Tampon, ayna falan mantıklı da kaput koruma değil abi. Çünkü o filmler genelde UV korumalı oldukları için çıkartıldıklarında aracın diğer bölgelerinde çizikler falan varken kaput saçma bir şekilde pırıl pırıl oluyor :P Ton farkı bile olabiliyor zamanla. plastik olduğu için ona bile çizik giderici uygulaman gerekli yoksa yıkama sonrası ışık altında iğrenç çizik duruyor.

Ya komple aracını kaplat, ya da sadece tampon ve aynaları ufak hatalarda zarar görmesin diye kaplat.

Saygılar.
Mesaj tarihi:
Liebe said:

köylü ustadan duymuş bunu, "bah hele buna bi boyu goruma yapak çizük neyim olmuya" demiş arkadaş da bunu boyu koruma olarak çevirmiş olur öyle sdsfds arabanın boyu yani uzunluk olarak düşünmüş herhalde

sanırım bu. semantik üzerinde düşünülmemiş fazla.
Mesaj tarihi:
neutrino said:

Boyu koruma yaptırınca ışık hızına yaklaştıkça aracın boyu sabit kalıyormuş.

http://static.comicvine.com/uploads/original/11111/111118857/4087104-8082655516-markV.gif

ahahahhaahhaha buna çok sesli güldüm
  • Yeni Oluştur...