Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Boyu Koruma ve Kaput Filmi Gerekli mi?

Esau

Öne çıkan mesajlar

Esau said:

0 araç aldım ve yakınlarım tarafından bunları yaptırma konusunda tavsiye aldım. Boyu koruma yaptırmayı düşünüyorum ancak tam kaput koruma filmi konusunda kararsızım, uzun yolda yapmıyorum. Acaba işe yarıyor mu? Ayrıca aracım koyu renk, tonda sıkıntı olur diyenler de var. Sadece boyu koruma mı yaptırsam acaba?
Sosyal ağlarda paylaş

neutrino said:

Esau said:

0 araç aldım ve yakınlarım tarafından bunları yaptırma konusunda tavsiye aldım. Boyu koruma yaptırmayı düşünüyorum ancak tam kaput koruma filmi konusunda kararsızım, uzun yolda yapmıyorum. Acaba işe yarıyor mu? Ayrıca aracım koyu renk, tonda sıkıntı olur diyenler de var. Sadece boyu koruma mı yaptırsam acaba?

boya olsun tamam dalgınım yorgunum uykusuzum bitkinim gençler
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Selam,

Tampon, ayna falan mantıklı da kaput koruma değil abi. Çünkü o filmler genelde UV korumalı oldukları için çıkartıldıklarında aracın diğer bölgelerinde çizikler falan varken kaput saçma bir şekilde pırıl pırıl oluyor :P Ton farkı bile olabiliyor zamanla. plastik olduğu için ona bile çizik giderici uygulaman gerekli yoksa yıkama sonrası ışık altında iğrenç çizik duruyor.

Ya komple aracını kaplat, ya da sadece tampon ve aynaları ufak hatalarda zarar görmesin diye kaplat.

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...