Cekik Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Merhaba Arkadaşlar, nasılsınız? Arkadaşıma doğum günü partisi organize ediyorum ve size aşırı ihtiyacım var. :) İş ilanı gibi oldu ama ; 10-12 Kişi kutlayabileceğimiz ,Fosil Karaköy tadında (kapandığı için ayrıca yastayız:( 27-32 yaşları arasına hitap eden, dans edilebilecek sıcaklarda darlanmayacak ama fahiş fiyatları da olmayacak mekan önerileriniz var mıdır? Şimdiden çok çok teşekkür ederim:)-D:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 İyiyim sen nasılsın Bide ben Davetlimiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 (M2 hattında çalışmıyorsa adam değilim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 m2 ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Metro cahil ben bile bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 gerçi m2 de çok uzadı, şişli-gayrettepe-levent-4levent diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cekik Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 ginaly said: (M2 hattında çalışmıyorsa adam değilim) Valla ben karşının taksisiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cekik Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Seele said: İyiyim sen nasılsın Bide ben Davetlimiyim Doğum günü dediğin kalabalık olur:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Şişhane'de curcuna var, ben çok sevmem ama açık hava geniş falan.. Yaş ortalaması bıraz aşağılarda ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 şanzelize kafe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Cekik ben de geliyorum tarih ne zaman :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cekik Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Darestan said: şanzelize kafe orası kapandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 curcuna parti evi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cekik Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 -Deno- said: curcuna parti evi çocugumun dogum gunune artık:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cekik Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Patice said: Şişhane'de curcuna var, ben çok sevmem ama açık hava geniş falan.. Yaş ortalaması bıraz aşağılarda ama.. Patice teşekkürler Nupera hakkında bilgin var mı? Giden ya çok seviyor ya nefret ediyor? Bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Havuzlu villa tutun günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Mcdonalds da yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Adam nu pera demis. Anne karti acmis bi nevi sdghsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Cekik said: Merhaba Arkadaşlar, nasılsınız? Arkadaşıma doğum günü partisi organize ediyorum ve size aşırı ihtiyacım var. :) İş ilanı gibi oldu ama ; 10-12 Kişi kutlayabileceğimiz ,Fosil Karaköy tadında (kapandığı için ayrıca yastayız:( 27-32 yaşları arasına hitap eden, dans edilebilecek sıcaklarda darlanmayacak ama fahiş fiyatları da olmayacak mekan önerileriniz var mıdır? Şimdiden çok çok teşekkür ederim:)-D:)-D diyince sandım ki doğum günü çocuğu lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Esh said: Adam nu pera demis. Anne karti acmis bi nevi sdghsf hehehe , hesaplı vs... kriterlerini geçtim , almazlar içeri 12 kişi + doğum günü kutlaması fln. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cekik Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Masticore said: Esh said: Adam nu pera demis. Anne karti acmis bi nevi sdghsf hehehe , hesaplı vs... kriterlerini geçtim , almazlar içeri 12 kişi + doğum günü kutlaması fln. ^^ Sonuç olarak Mama Shelter'da karar kıldık. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 şişhane'de NAN var bi de konuya uygun gibi gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Mama shelter iyi de balkonda yer olmaz ki Yazin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar