Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 borsaya girin sene sonuna doğru artar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Anhora said: Tavsiye ettiğin bir sektör var mı ? krizden etkilenmeyen sektörleri araştır geçmişte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Sıfır araba alak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Kojiroh said: Sıfır araba alak mı? al 3 sene sonra daha pahaliya satarsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Simit alın , fırıncı kazansın. Fırıncı kazanırsa çiftçi kazanur sözleri gelmemiş reklamlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Abant ve Gölcük tabiat parklarında nilüferleri koparanlara Verilecek ceza 38 bin 751 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 fenn said: Simit alın , fırıncı kazansın. Fırıncı kazanırsa çiftçi kazanur sözleri gelmemiş reklamlarda simit alirsak karaborsaci stokcu yandas ithalatci kazaniyor cunku..yiyorsa ithalati sifirlasinlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Uzuluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 başlıktan şorme olduğunu anladım <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 hayati Kaiji-san gibi yasiycaksiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 1400 Lira kredi kartı borcum var o da aldığım 2 3 şeyin taksidinden. Tatile biriktirdiğim parayla gidicem. Bütün arkadaşlarım borç içinde yüzüyor ve her seferinde beni bu tutumumdan dolayı tiye alıp eleştiriyorlar. İnsanlar garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 herkesin borcu varsa alacaklılar batar onlar da borclanır korkmayın çıkıntılık yapmayın tasarruf yapıp çökersek hepimiz çökelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 aldiginiz verdiginizden cok olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 yaptığınız tasarruflardan dolayı memleket bu halde zaten. harcayın, bankalara borçlanın, uzun vadelerle kredi çekin, kredi kartı kullanın bol bol ekonomiye can verin kaydi para yaratın. üreterek değil tüketerek kalkınalım ki bir an önce iflas etsin batsın şu memleket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 ben tarıma verecem kendimi ülke batarsa. biraz tohum stoğu yapayım asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Liebe said: yaptığınız tasarruflardan dolayı memleket bu halde zaten. harcayın, bankalara borçlanın, uzun vadelerle kredi çekin, kredi kartı kullanın bol bol ekonomiye can verin kaydi para yaratın. üreterek değil tüketerek kalkınalım ki bir an önce iflas etsin batsın şu memleket ülke iflas etse başka ülkeler der mi acaba ya senko gel sen bizde çalış yazık sana diye :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 ülkeyi kurtarmak için senin gibi adamları pazarlıcaz zaten açık arttırmaya dizicez böyle işte bu java c# biliyo yabancı dili fena değil alanyada turist kaldırmışlığı var, çok masraflı değil az yiyor vs. 3500 eurodan başlıyoruz diye böyle 10 milyon adam satsak anasını satim paraya bak lan hem memlekette rahatlama olacak işsizlik azalacak vs. abi çok iyi fikir yalnız ya ben bi ilgili bakanlığa mail atayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 o 10 milyon adamı satsan kalan 60 milyonla halı saha maçımı yapacanız asddf. satılmayan kalanların 30 milyonu emekli ve ev hanımı 30 milyonu vara vara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 ülkede satılacak nitelikte 10 milyon adam yok üzücülükle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 la bi çaresini buluruz önce şunları bi iteleyelim öteki ülkere sıcak para bi gelsin sonrası kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 o değil de ucuza gittim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 sürümden kazancaz üzülme :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Dolar artiyo mu onu soyleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 artıyo artıyo efsane kara gectım dolardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 euro usd sell dedim ben 1700 dolar içerideyim. nereye artıyor doların değeri amk. her şey mi ters gider arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar