Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Bir arkadas bunlardan almak istiyor, Apple dedim PC olsun dedi. En anlamadigim tur. Ne oneririsiniz? Para sorun degil bu arada ama abartmayin. Akademik eser, kitap filan yazimi icin kullanilacak, az oyun oynanacak. Dokunmatik gibi seyler de olsun. Su iyi gibi gorundu bana mesela: http://www.vatanbilgisayar.com/asus-et2321inth-b015n-core-i7-4500u-18ghz-8gb-2tb-1gb-nvidia-gt740m-win81-23.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 kitap için uygun pc ama akademik eser için biraz daha yukarılara çıkman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 akademik eser olunca noluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 kaç sayfa yazacakmış ona göre ayarlamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 yloibx said: akademik eser olunca noluyo bilimsel dedikodu "o bunu dedi, bu bunu dedi, şu bunu dedi, bende bunu desemmi" diye 200-300 sayfa yazıyon, 3-5 kişiden başkası kimse okumuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 imac 5k varken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 yok onu biliyorum da akademik eser için neden yetmiyor bu yukarıdaki alet onu merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Ben bunu kullanıyorum işyerinde gayet sikkoçino. http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-a740-intel-core-i7-4558u-28-ghz-8-gb-1-tb-2-gb-nvidia-gt840m-win8-27.html İşlemcisini bi araştır. Benimkinde 4 core yazıyo ama ikisi yalan core mu ne. Ve ben bunda premiere ps falan takılmaya çalışıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Hakikaten akademik eser olunca ne değişiyor? Pentium III tier pc ile bile yazılabilir?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 ulan nedir göz yormasın falan demek istemiştir. çiçek gibi adam gerge, ne istiyorsunuz anlamadım. editor forum açıyormuş oraya gidin siz. iddialara göre britney spears da orda olacakmış. editor bu, yapar mı yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar