kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 FM 16. erkenden tam sürüm haline getirildi. Şu an cuma çıkacak oyun olarak oynanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Esasen tek yaptıklaro resmi tarihi ilk patche ötelemek oldu. Her sene Ekim'de çıkar şikayetlerle patlarken bu sene yine Ekim sonu çıkartıp şikayetlere karşı "ama çıksrtmwdık ki dahs, release kasımda" bahanesi sundular. Şansa da eski versiyonlara göre daha problemsiz oldu, boşa güvenlik payı bıraltılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 tablet versiyonu olacak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 tablet versiyonu olacak mı özetledi ya serinin geldiği noktayı. evet abi oyun olsa olsa tablet oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Bathory said: Simdi bi sorum daha olacak. Bizim arkadaslarla beraber online oynadigimiz bir save'imiz var. Daha once online FM cok az oynadim ve hic pack falan yuklemedim. Ben simdi bu logo / face pack'i yuklersem, diger arkadaslar yuklemese dahi bizim save'e donerken problem yasar miyiz? Baya ilerledik cunku ve bi logo sevdasina sorun ciksin istemiyorum acikcasi. Oyunu bastan yukle packleri sil falan, usengec adamim ben biraz. Bunu denedim. Oyun logolar, formalar ve gercek suratlarla cok daha guzel gozukuyo. Daha keyif alarak oynuyorum valla. Yukledikten sonra da yeni oyun acmaya gerek yokmus. Hali hazirdaki saveleri load ettiginde de yeni logolarla vs oynuyorsun. Siddetle tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 lan şu oyunu tabletten oynamak cyber sex yapmak gibi bi şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 abi fm için pc laptop karşısında öyle saatlerce oturulmaz, tablet de çerez niyetine 2 maç yapılır geçirilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 yok sana değil zaten laf, o oyunu tablette çerez haline getiren jöle mabadlıya laf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Oyunun tablet versiyonu çok daha yüzeysel basit zaten. Elinde defter kalemle saatlerce detaylı taktik ayarlayıp oyuncu arayanlara hitap etmiyor. İki farklı oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 bütün takımlar kayserispor, bütün teknik direktörler tolunay kafkas, bütün kaleciler muslera. sezonun ikinci yarısının ortasındayım, 2 den fazla gol atabiliğim maç yok nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Rewendor said: Oyunun tablet versiyonu çok daha yüzeysel basit zaten. Elinde defter kalemle saatlerce detaylı taktik ayarlayıp oyuncu arayanlara hitap etmiyor. İki farklı oyun. suna 20 lira istiyorlar ya bi de kanser oluyorum fm 15 ve 14'te düstüm o hataya. allah belalarını versin. zerre gelişme yok SS'lere baktım hiç bişi yok CM 98/99 daha detaylı tabletten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 guernica said: bütün takımlar kayserispor, bütün teknik direktörler tolunay kafkas, bütün kaleciler muslera. sezonun ikinci yarısının ortasındayım, 2 den fazla gol atabiliğim maç yok nerdeyse. Real Madrid'e 5-2 kazandım (gruptaki diğer maçlarda 3 beraberlik 2 yenilgi alıp bir üst tura çıktım CL'de), Juventus'a 5-1 kaybettim, evimde 1-1'di adamlar ağzıma çakıp elediler haliyle(Juve şapmiyon oldu zaten sonra CL'de). BJK'yla ligde iki maçım 4-1 ve 4-2 galibiyetimle bitti, hazırlık maçlarında 6 gol atıyordum zaten. Taktikten kaynaklıdır gol kısırlığı, yoksa maçta taktiğine göre çok gol olabiliyor. Ben ofansif oynuyorum mesela, bu yüzden acaip de puan kaybettim (Herkes bi kaplan gibi koşan Afrika'lı almış. Anadolu'da özellikle deplasman maçlarında kontrollü başlamayınca ağzına çakıyorlar golü ilk 10 dk'da) Ama ligde galibiyet almak hakikaten zor. İlk sezon 68 puanla şampiyon oldum (düşünün artık beraberlikleri), 2. FB'nin 63 puanı vardı. Son maç Kadıköy'de Fener'leydi, şampiyonluğu garantilemiştim rahattım ama yine yenemedim, ne yaptılar ettiler 1-1'e getirdiler skoru. Bu arada ligde son maçtan önce rapor düzenlendi. Ligin en çok ofsayta düşen oyuncusu 108 kez ile Burak Yılmaz. 2. sırada Eto'o var (adamın acc ve pace 7'ye düştü zaten kıçını kaldırıp ofsayttan kaçamıyor) 48 ile (Burak'ın yarısından az :) ). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 forvetlerim şut atamıyor benim. burak, podolski, tanaka diye bi herif kiraladım, ne yaparsam yapayım maç başına 2 şut anca atıyorlar ve genelde onlar da defans tarafından bloklanıyor. ortasahada b2b oynattığım zencinin burak ve diğer forvetin toplamından daha çok golü var. sorunu çözemedim bir türlü. tam geçen seneki gs gibiyim. taktikte bir numara yok ama, yetenekli adamların şapkadan tavşan çıkarmasıyla götürüyorum ligi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Tek forvet oynatıyorsan zaten onun az gol atması normal. Arkadan geleceklere kanal açması lazım. Bende mesela ilk sezon sonunda sol kanatta winger (ve az da olsa yerine göre zaman zaman Raumdeuter) oynayan Podolski'nin Advanced Forward Burak'ın 2 katından fazla golü var, keza sağda oynayan Yasin de sakatlanmasa Burak kadar golü bulurdu. Selçuk 10 golü buldu. Forvetlere bol gol attırmak için çift forvet (biri atak diğeri support) oynatmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Yıllardır FM de yapamadığımı bu versiyonda yapmak istiyorum. Şampiyonlar ligini alan Mourinho'nun interindeki taktiği.Kanatsız sıkı bir defans taktiğiydi hatırlarsanız. Kontraya dayalı hızlı futbol ama defans çok sağlam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 onun için sana les ferdinand, lillian thuram yada en temizi taribo west lazım. dmitry khlestov da olur. iyi bana da nostalji oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Patrick Viera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 testis geçeceğinize birlikte kafa patlatsak, bunun olabilitesini konuşsak :) Hangi tip oyuncular lazım, ucuz transfer ne olur?BÖyle bir taktiğin tam formasyonu ve instructionsu ne olmalıdır? Ben de biliyorum inter bunu cambiassonun en mükemmel zamanlarında oynayabildi.Daha hangi takımı alacağıma karar vermedim ama en kötü bir youngster transferiyle o kilit noktayı aşarım. 4-1-2-1-2 mi, 4-3-1-2 mi? (kanatsız) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 o iş sağlam DM ile olur. Passing ( ve bunu etkileyen diğer özellikler ) ve Tackling ( ve bunu etkileyen diğer özellikler ) yüksek DM bulabiliyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Takımsız başlayıp oynamaktır mesele .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Grego said: o iş sağlam DM ile olur. Passing ( ve bunu etkileyen diğer özellikler ) ve Tackling ( ve bunu etkileyen diğer özellikler ) yüksek DM bulabiliyorsan. o zaman 4-1-2-1-2 oyna diyorsunuz. Abi bu kanatsız taktikler de merkez orta saha oyuncun (DMC veya MC) + iki kanat bekin çok iyi olacak.Ama bulunur yani, tonla oyuncu var. Bi cambiasso bulucaz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 2014'te fener kadrosundaki fazla sayida mc'den oturu 4-3-1-2 oynamistim. 4-3-2-1'e ceviriyordum bazen de; 2 winger olmak uzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 etoo sağ bekte olacak o taktikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 2 DM'li versiyonla da olabilir. 3 büyükler seviyesinde oyuncu olarak Dortmund'un direkt elden çıkarmaya çalıştığı BWM Bender var, (ikizi daha iyi ama o gelmiyor) tam aranan DM. Kötü özelliği çok sık kart görmesi. O bakımdan sıkıntı var. Bi Anchor, bi Ball Winning, önlerine 3 MC ve tek forvetle defansifliğin dibine vurulabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 abi tek ön libero, 2 mc ve 1 amc (ileride çift santrafor) ile oynamak daha iyi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar