kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Grego said: kamufle oluyor. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Engelleyemiyoruz di mi? adblock işe yarıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Üstad her gün bir yenilik ile bizi heyecanlandırıyor.. https://mobile.twitter.com/milesSI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 adamlar şunu 100 liraya satıyor lan utanmaları da yok ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 .. and someone scores 5 in 9 minutes .. We're not even going to say it! @FootballManager B) Jack Absolute joke.Would never happen in real life. Give me my money back. SB Re-start game. Wilco I'd delete my save.. Blognya Yeah. It must be the match engine fix it. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Masticore said: kizillelma said: http://www.wearethemanagers.com Çok hoş bir sayfa. Videoların tümü izlenmeye değer. altta sigames yazmasaydı daha iyi olurdu be kizillelma.. En azından viral reklam derdik... sigames'de mi calisiyorsun harbi ? kizilelmanın FM'deki performansını Azizspor, Barça, Apple ve Bethesda'da da görebilmeyi istiyoruz. Gerçi hakkını vereyim. Fallout başlığında iyi iş çıkarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 PL son sakatlıklar tablosu http://www.physioroom.com/news/english_premier_league/epl_injury_table.php Miles bir kez daha sakatlık istatistiklerinin FM 16 da aynı kalacağını ve resmi istatistikler ile uyumlarını vurguladı. Sakatlıklara yaklaşımı öğrenmekte fayda var. Sürekli devama tıklayarak olmuyor .. " Oyunda sakatlık sorunu yoktur. Kötü hoca vardır " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 let it go kizilelma let it go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Grego said: let it go kizilelma let it go http://youtu.be/kHue-HaXXzg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 kizillelma said: Sakatlıklara yaklaşımı öğrenmekte fayda var. Sürekli devama tıklayarak olmuyor .. " Oyunda sakatlık sorunu yoktur. Kötü hoca vardır " yav he he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Touch versiyon alırım sadece herhalde yeni Aypedde şuku olur bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 bliksem said: kizillelma said: Sakatlıklara yaklaşımı öğrenmekte fayda var. Sürekli devama tıklayarak olmuyor .. " Oyunda sakatlık sorunu yoktur. Kötü hoca vardır " yav he he http://www.physioroom.com/news/english_premier_league/epl_injury_table.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Junger Klopp un yanına yardımcılarını almasının ardından FM16 yeniliklerinden biri açıklandı. " Yeni görüşme yaptıktan sonra eski yardımcılarımız için görüşme seçeneği olacak. " Her yeni takımda eski yardımcılarımı toplamaktan kurtuldum. Şükürler olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 pattisliborek said: Touch versiyon alırım sadece herhalde yeni Aypedde şuku olur bu. O kadar laf ediyorum ama ben de note4 de calissa alirim mobil versiyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 kizillelma said: Junger Klopp un yanına yardımcılarını almasının ardından FM16 yeniliklerinden biri açıklandı. " Yeni görüşme yaptıktan sonra eski yardımcılarımız için görüşme seçeneği olacak. " Her yeni takımda eski yardımcılarımı toplamaktan kurtuldum. Şükürler olsun. Sultan-I? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 AscAnsio said: kizillelma said: Junger Klopp un yanına yardımcılarını almasının ardından FM16 yeniliklerinden biri açıklandı. " Yeni görüşme yaptıktan sonra eski yardımcılarımız için görüşme seçeneği olacak. " Her yeni takımda eski yardımcılarımı toplamaktan kurtuldum. Şükürler olsun. Sultan-I? Haklısın Menajerlik oyunların sultanı FM dir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 kizillelma said: AscAnsio said: kizillelma said: Junger Klopp un yanına yardımcılarını almasının ardından FM16 yeniliklerinden biri açıklandı. " Yeni görüşme yaptıktan sonra eski yardımcılarımız için görüşme seçeneği olacak. " Her yeni takımda eski yardımcılarımı toplamaktan kurtuldum. Şükürler olsun. Sultan-I? Haklısın Menajerlik oyunların sultanı FM dir. Bu isimle bir tanıdığım vardı, 2-3 kelimede bir Yılmaz Özdil gibi yeni satır açarak devam eden. Hoşuma da giderdi okuması, üslubunu fena halde ona benzettim. Yanlış tahmin oldu, I'm sorry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 arkadaşlar bir üstteki mesajı alıntılamasanıza ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Revamped Player Instructions screen #FM16 https://mobile.twitter.com/FootballManager/status/654007427508142080 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 betası cikmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Şimdi alsak oynayabiliyoruz dimi betayı ? Evet gördüm steam de şimdi. Cevabımı aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Halen CM 01/02 oynuyorum, Kaiserslautern'de 4.sezonum ve B takımım da C.Ronaldo ve R.Quaresma var genç yetenek olarak. Saygılar, :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Aldım oyunu her sene olduğu gibi. Alın oyun kendini geliştirmiyor diyenler. Yenilik size adsdadads. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Her yıl düzenli çıkan oyuna 100 kaat istemek nedir ya? Kendimize ağız burun yapıyomuşuz gerçi. 5 yıl sonra FM 2020 Sims editionu da görürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 bi beceremedim şu oyunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar