Aceace Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Aynen yav. Resmi forumlara bakayım dedim de. Bakamadım. Gözlerim yandı. Cross babam cross... SI tekel olmaya devam ettiği müddetçe seriyi berbat etmeye devam edecek gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Dun aldim oyunu izin gunlerim arka arkaya sikilmiim dedim . Oyunda kendi kulubunu yarat ozelligi mukemmel olmus. Hemen Anadolu Efesi actim. Bir iki kimler ne taktikler yapmis internette ki basarili taktikleri inceledikten sonra turjiye ikinci ligi kirmizi grupta basladim oyuna ( daha dusuk lig vardi sanki eskiden ben bolgesel amator oldugunu bile hatirliyorum bu sene neden en dusuk 2. Lig) logomu falan bile upload ettim efesin logosunu. Bakalim simdilik 12 transfer yaptim elimde ki pahali maasi olan iki kisiyi belese verdim daha 6 tane daha gitmesini istedigim belese istedigi takima satacagim adamlar var ama alani yok onlarda giderse takim baya super olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Bu yüz paketlerini ve logo paketlerini indirsem şuan oynadığım oyunda değişir mi yoksa yeniden mi başlamak gerekir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Mithat said: Bu yüz paketlerini ve logo paketlerini indirsem şuan oynadığım oyunda değişir mi yoksa yeniden mi başlamak gerekir? Değişiyor yeniden açmana gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 geçen seneki fm ye göre daha iyi bu fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 peç gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 A Football Manager 2016 update (v16.3.0) is now available to download. To get the update simply quit and restart Steam and your game should update to version 16.3.0. - including winter transfer update .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Winter update.... Ancak 2021 yılına gelebildim zaten. Yeniden başlamak yemiyor şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 - Stop keepers punching the ball when making a save from a penalty - Prevent a player from taking a throw in from behind the goal line - Give more time at the end of the match when a team wins a competition - Fixed missing commentary for competition win at the end of a shootout - Fixed throw in issue which caused dead time WTF? Where is cross fix? Quote Originally Posted by JBC#1 View Post The effectiveness of crosses more balanced ? �� RTHerringbone RTHerringbone is online now Moderator No changes in this regard. Sometimes it is just not possible to efficiently or safely adjust elements of the ME without knackering another aspect of the ME. Oyunu henüz almamış olan ve almayı düşünen vardıysa almasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 abi şaka gibi match engine bozuk ve adamlar düzeltmeye yeltenmemişler bile. 1 kere daha para verip alırsam 2 olsun. gidip güncellenmiş versiyonuyla 2007 oynayasım geliyor resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Sports Interactive head Miles Jacobson was named Person of the Year at last night's MCV Awards. http://www.mcvuk.com/news/read/video-industry-hails-mcv-awards-person-of-the-year-miles-jacobson/0163523 https://www.youtube.com/watch?v=Ovpz_er2Mzo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 kızılelma, "öğretmenim bugün ödevleri kontrol etcektiniz" diyen öğrenci. saçlar da alamancı altın sarısı küt kesimdir o dönemler, kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Grego Bilgilerini Milesa gönderdim. Artık FM oynadığında hakemler sana Beşiktaş'a yaptıklarını yapacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Grego said: kızılelma, "öğretmenim bugün ödevleri kontrol etcektiniz" diyen öğrenci. saçlar da alamancı altın sarısı küt kesimdir o dönemler, kesin. Kizilelma ya da namıdiğer Sultan-ı insan ile makinenin birbirlerine en yakın oldukları noktayı temsil ediyor. Hisleri olmayan bir bot ile duygularının arasında kalmış bir insanoğlu kendisi. Yine de kendi performansının çok altında. SI ve Bethesda güzelllemeleri ile yetiniyor. Normalde Guardiola, Barça, Doçland über alles, Apple ve Steve Job, Aziz Başgan ve aklıma şu anda gelmeyen onlarca konuda güzellemeler yapması gerekiyordu. Olsun ben yine de seviyorum kendisini. Foruma farklı bir renk oluyor. FM 2016'ya gelince.. SI forumlarında 5 dakika gez zaten genel olarak oyuncuların nasıl bir rage açtığı ortaya çıkıyor. Neil Brock said: Okay, as you’re aware the staff here at SI read the forums so clearly we’re aware that some users are experiencing some issues with the way that crosses are defended. From the numbers we’ve had feeding back to us this only seems to affect a relatively small number players and largely depends on those player's tactics. Saying that, we did take a long, hard look at it and ultimately decided that given potential knock-ons and the major impact it would have had on user’s tactics that it wasn’t something we could tweak without unbalancing the match engine and worsening the user’s playing experience. As anyone who’s played FM for a while knows, we’re constantly striving to make the match engine a 100 per cent perfect simulation of real football. While we’re still some way away from achieving this goal, we do feel that we’re getting closer and closer and this progress is helped enormously by the constructive feedback that we get here on the forums. We’re happy with the match engine which is included in version 16.3.0 and we’ve only been able to get up to this point thanks to everyone who has been involved in the game’s development, be it SI staff members, beta testers or those of you posting here on the forums. Having spoken at length about this with the match team, there is some good news to report in that the work the team have done in trying to address this issue long-term has led to some other major improvements which, once they’re fully implemented, will make any future versions of the match engine better for everyone. TLDR; Biz sorunu fixlemedik. FM 2017'yi alırsanız fixli halini alırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 biz ona Fm 2017 yenilikler: 1-gelişmiş maç motoru diyoruz o kadar almayın dedik size :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Resmen karşısında muhalefet olmayan RTE gibi oldu SI. Nasıl olsa ne yapsam bu salak millet oyunu alıyor o yüzden hiç kasmaya gerek yok demişler resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Yazık lan... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 . Claudio Ranieri is the only man to have completed Football Manager in real life . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Konuyu uplanmis gorunce, dedim ya kizilelma hype yapiyor, ya da yeni patch geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 The Iceland manager is a part-time dentist. Imagine what you could do... https://twitter.com/FootballManager :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Gallant said: Konuyu uplanmis gorunce, dedim ya kizilelma hype yapiyor, ya da yeni patch geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Region free olarak en ucuz steamden mi alinir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 buradaya bir bak fizban B)- https://www.g2a.com/football-manager-2016-steam-cd-key-global.html alacaksan shield'i deaktif yap, promo kodu olarakda LIRIK yaz (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Lirik gecerli degilmis cok kullanilmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 steam'de 34 TL'ye düşmüş, alınır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar