Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Football Manager 2016

kizillelma

Öne çıkan mesajlar

her sene bir hevesle başlayıp bırakmaktan gına geldi. oyun resmen random sonuçlarla dönüyor. nasıl bir sistem işliyorsa altta, tamamen tesadüf.

sen kanatlardan saldıracağım diye;
onca pas, markaj, duran top ayarıyla uğraş, transfer yap, taktiğini oturt, ama en ufak bir etki etmesin. hadi etkiyi geçtim, başarısız orta sayısı yükseleydi bari. çok boş oyun, öyle böyle değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Grego said:

her sene bir hevesle başlayıp bırakmaktan gına geldi. oyun resmen random sonuçlarla dönüyor. nasıl bir sistem işliyorsa altta, tamamen tesadüf.

sen kanatlardan saldıracağım diye;
onca pas, markaj, duran top ayarıyla uğraş, transfer yap, taktiğini oturt, ama en ufak bir etki etmesin. hadi etkiyi geçtim, başarısız orta sayısı yükseleydi bari. çok boş oyun, öyle böyle değil.

Kötü hocasın..
Taktiklerin kötü.
Sosyal ağlarda paylaş

Grego said:

örnek o. kanat yerine x koy. x; defansif olabilir, ofansif olabilir, possession olabilir. etkisi yok demek istiyorum.

2015 te o düzeldi.
Ancak cok uzun süre gerekiyor.
En erken 6 -8 ay sonra taktik, diziliş ve ince ayarlar bir bütün haline geliyor.

Örnek benim diziliş ve taktiğimde anca 2. Yılın ortalarında işe yarıyor.

14 yıldır hep aynı diziliş ve felsefe ile oynarım. Asla değiştirmem. Yani taktiğinden neyi Alıp almadığımı net görebiliyorum.
Bir diziliş, taktik ve ince ayarların olmalı.
Sosyal ağlarda paylaş

diyorum ki, yaptığın ufak değişiklikler sadece makyaj. bir işlevi yok. menü kalabalığı.

örneğin topu tutma üzerine bir taktik oturtup, topla oynama yüzdenin 1. yılda artmasını normal görüyorsan, oynanır elbette.

test edip deneyebilirsin. oyun motoru diye birşey yok. pancar motoru var.
Sosyal ağlarda paylaş

Grego said:

diyorum ki, yaptığın ufak değişiklikler sadece makyaj. bir işlevi yok. menü kalabalığı.

örneğin topu tutma üzerine bir taktik oturtup, topla oynama yüzdenin 1. yılda artmasını normal görüyorsan, oynanır elbette.

test edip deneyebilirsin. oyun motoru diye birşey yok. pancar motoru var.

Denedim. Sürekli güzelleşen bir motor. 2015 çok iyi.
Hatta sadece Sabırlı olanların farkına varıp tadını çıkardığı Eşsiz Özellikler var.
Sabırlı olanlar için oldu oyun.
Sosyal ağlarda paylaş

kizillelma said:

Sayın Aceace
iPad ın hatası o. Denedim otomatik çeviriyor efendim.

iPad'in hatası??? Mükemmele ulaşma yolunda Apple'a hala büyük görevler düşüyor desene.. asdfasd

Ya şu oyunu 70-80 liradan çıkartmasalar 30-40 lira bandında olsa resmen subscription yapacam ama 80 lira çok fazla. İndirime de çoook geç giriyor. (FM'ye kasımda başlanır. Yarı sezona kadar buglarla ama yeni kadrolar aşkıyla oynanır. Martta oyun adam olur.)

Grego sizin oyun tayfasını kafalarsan eğer multi fm çevirelim. Ben de katılırım. Akşamları 2-3 saat oynasak 2-3 günde bir sezon biter zaten. Oyunun gerçek zevki de bence öyle çıkıyor. Tek başına oynamak easy 2 kişi normal 3 kişi hard diye gidiyor. Fm 10, 11 ve 12'yi eski ev arkadaşlarımla hem de tek bilgisayarda 3 kişi oynamıştık. Hiç bir zaman o zevki solo oynarken alamadım.

Aston Villa, Everton, Portsmouth(ben. Tabii o zamanlar PL'deydi.)la başlamıştık. Zevkli olduğunu gören bir kaç arkadaş bilgisayarlarını bize taşıdıktan sonra Sevilla, Atletico, Valencia, Almeria, Villareal (Kuradan bana Atleticonun çıkması iyi olmuştu valla.) şeklinde 5 kişi 7 sezon gitmiştik. Her transfer sezonu inanılmaz eğlenceli geçmişti. İstediği 4-5 oyuncuyu alamayınca taktik değiştirmek zorunda kalanlar, transfer dedikodularında teklif ettiği oyuncuyu görüp arkadaşının elinden alanlar... Şampiyonlar ligine gidemeyen adamın hayattan soğuması falan.

Özledim lan.
Sosyal ağlarda paylaş

Grego said:

örnek o. kanat yerine x koy. x; defansif olabilir, ofansif olabilir, possession olabilir. etkisi yok demek istiyorum.

etkisi var da nasıl etki ettiğini ya test ederek ya internetten her şeyin(moral yetenek antrenman blending vs) tam olarak nasıl işlendiğini öğrenerek çok ince hesapla oynayacaksın. her maç öncesi rakip takımın son maçını izliyordum ben hiç değilse napıyor bunlar diye, ona göre 11 çıkarıyordum vs böyle böyle Q.P.R.nin başına geçip 2 sezon sonra premier lig 3.sü olarak şampiyonlar ligine gitmiştim, sonra sıkılıp bıraktım o oyunu

bu dediklerime barcelona vs bi takımla kas, 15-16 yaşındaki regenleri de çok sıkı takip et sonunda her sezon kupayı alırken bulursun kendini. şans insanların sandığı kadar etkili değil yani, ortada pek de öyle random bir şey yok ama fifadaki gibi kontrol edemiyorsun tabii ki oyuncuları

böyle kastıktan sonra bayıyor oyun, oyunun her şeyini çözüp her sistemini anlamış hale geldikten sonra sadece külfet uğraşması
Sosyal ağlarda paylaş

Şu fm'e karşı forum'da en dolu benimdir he. 2014 pişmanlıgı var bende de,2015 bu sefer ne aldım ne crackli oynadim... Cokta iyi yapmışım.

Ai degismiş zaten cook saglam küfür ettiydim almadım. Herşeyin yeri değişiyor. Niye yaparsın abi bunu ? Yenilik diye bunumu yutturucaksın.. Bu yaptıkları 1 degil 2 degil 3 degil... Her defasında alışmak için zaman harciyosun.

Oyun aynı oyun. Maç sonu röportajlar bile aynı bıktım artık röportajların maça etki etmesine. Gelişmiş maç motorlarına sıcıyım onların. Bile bile bug'lı oyun cıkarıyorlar. Bizi kobay gibi kullanıyorlar,herifler resmen tembel. 3-5 Sene tamam dedik eyw cm'den fm'e gecis sürecidir bug olur ama sene olmuş 2015 hala mı aynı kafa ya.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...