Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 said: Scientists at Erciyes University in Kayseri, Turkey, şunu görünce bir garip oldum lan. erciyes de scientist mi varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Böyle haberler bana çok ilginç geliyor ya... Düşünsenize mesela haberlerde İsviçreli bilim adamları denince filan bi bok sanıyoruz ama acaba orada da bi erciyes üniversitesi tarzında şeyler filan var mıdır? (Gerçi şu sıralar en rezil üniversite hangisi bilmiyorum, benim össye girdiğim zamanlarda sütçü imam geyiği vardı ama onun üzerine bir sürü semih üniversitesi filan açıldı, bayrağı kaptırmış olabilir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 1Department of Urology, Erciyes University, Kayseri, Turkey 2Department of Urology, Tayfur Ata Sokmen Medical School, Mustafa Kemal University, Hatay, Turkey http://www.nature.com/ijir/journal/v22/n4/abs/ijir201011a.html#aff1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Erciyes olayı niye bu kadar abartıldı onu anlamadım, daha önceleri başka üniversitelerin felan da söylediği bir şey bu. fats are better at sex diye google'da arasak tonla şey çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 bone ekmeğinin peşinde sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 o 5 dakika penisi bulmak icin harcanan zamandir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 O Çeşme kurumuş .. http://youtu.be/SbWHTemvxWQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar