Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

satılık wow+diablo accountu


sleepingdeath

Öne çıkan mesajlar

Wow accountda 4 tane 100 level char var (mage,priest,monk,warrior) twisting nether horde tarafında warrior maindi hfc başında oyunu bıraktım ilvl 704, totalde 160k goldu var tn'da. başka serverlarda 4-5 tane 90 char var ally/horde vs.. karışık. Ayrıca battle.net accountda diablo ros var. oynamadığım için boşta yatıyor acc armoryleri isteyen olursa atalabilirim fiyat : 300tl.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hala alınıyor mu bunlar ya, benim hesap ne kdra gider acaba?

sen biliyorsundur bi baksana plx

http://eu.battle.net/wow/en/character/twisting-nether/Catzee/simple

ayrıca içinde diablo 3+ros ve starcraft ve ek paketi collectors edition var. önemi var mı bilmem ama diğer bütün blizzard oyunları da var, eski scler wcler diablo 2 vs işte.

edit : öff öm olcaktı bu da neyse :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sleepingdeath said:

tr de bu tarz şeyler pek göz önünde bulunmuyor belki yabancılar para verir hatta belki değil evet veririler ama trde durumlar belli aha benim acc 250 ye ölü fiyata satıyom.

Aslında ben almak isterim 200 yapsan. Ama kimlik scani, diğer güvenlik soruları falan nasıl olur? İsteyince geri alabiliyormuş hesap sahibi biraz uğraşırsa, onu söyleyip duruyor bazıları da.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

200tl için ne idsi demişsin PMden. Ama şöyle bir şey varmış senin...
http://forum.paticik.com/read.php?43,7545925,7720921#msg-7720921
Bi sefer geri almışsın hatta hesabı.
sleepingdeath said:

hacılar şimdi yeni pack için oyuna başlayım diyorum ama accoutnu verdiğim dallama arkadaşım accountu satma dememe rağmen satmış, şimdi accountu geri alayım diyorum ama ne mail bende ne keyler elimde hiç bişi yok sanırım geri alma şansım yok değilmi? Eldeki keylerle bi accountu geri aldım oda en son 2006 da sattığım son login tarihi 2007 olan 70 lvl warriorum çıktı :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

wow hesabı alırken, eski sahibi geri alır diye bir endişeniz var ise almayın hesap falan. hesabı geri almak isteyen adam her türlü alır o hesabı merak etmeyin. mesela diyelim kimlik fotosu aldın ehliyet fotosu aldın. adam güncel tarihi gösteren bir gazete vs ile foto çekerse kimliğinin ve bunu sunarsa güle güle hesap. alacaksanız alın yani, güvenemiyorsanız zaten hiç bulaşmayın alım satım işine.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sakin olun gençler account satıldı alan memnun veren memnun, satın alan arkadaş id falan talep etmedi isteseydi de vermezdim zaten. 200 tl için id falan verecek değilim. 200 tl benim için öyle ahım şahım bir parada değil 2 70lik rakı parası daha 10 gün önce 8.8k para kaybetmiş adamım http://forum.paticik.com/read.php?62,8121385 tutup 200 tl için bu işleri yapacak değilim. öncelikle kendi alıntıladığınız mesajı bi zahmet okuyun "hacılar şimdi yeni pack için oyuna başlayım diyorum ama accoutnu verdiğim dallama arkadaşım accountu satma dememe rağmen satmış" yani kısaca account benden habersiz satılmış geri almakta hayli hayli hakkım accountu geri alıp satın alan çocuğu arkadaşımla başbaşa bırakabilirdim. ne olduğuna gelelim bu ufak çocuk bana parental control için geldi kendisine dedimki accountu geri almaya çalıştım alamadım dua et veletde alay eder gibi abi istiosan sana satayım eheauhuh çekti bana 300 tlye satarım sana dedi. parental control sayesinde accountu geri aldım sonra gidip arkadaşıma ağlamış. bende madem accountu satıo wod almış parası yanmasın diye wod parası için 200tl verdim. evet kendi accountumu 200tlye geri satın aldım. burada bilip bilmeden sallamayın benim bu sattığım ilk account değil seneler önce 750tlyede account sattım. bu accountu alan arkadaşda eminim çok memnundur sadece accountda 160k gold vardı 125tl gold desen bedavadan biraz pahalıya vermişim accountu eğer memnun değilse ve güvenmiyorsada geri iade alırım accountu sorun değil.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...