DaidaFlu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 yıllar sonra bisikleti yaptırıp bi dolanayım etrafta dedim. orta-yüksek tempoda 2 saat boyunca dolanmışım. her yerim titriyordu 20 dakka önce eve girdiğimde. bi powerade içtim duş aldım şimdi daha iyi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 eline vazelin ve bileğine bengay sür, akşama hazırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 ağrı kesici ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 dinlen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaidaFlu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 iki saat uyuyup uyansam eşşek gibi ağrıyacak diye korkuyorum bacaklar ve toto. kas gevşetici iyi gelir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 kas gevşetici hap + dışarıdan gevşetici krem erotik spor ne lan hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaidaFlu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 DaidaFlu said: yıllar sonra bisikleti yaptırıp bi dolanayım etrafta dedim. orta-yüksek tempoda 2 saat boyunca dolanmışım. her yerim titriyordu 20 dakka önce eve girdiğimde. bi powerade içtim duş aldım şimdi daha iyi gibi. asıl olay şu ki: akşama bi de erotik spor yapmam gerekiyor bi süre. muhtemel kas ağrılarını vs nasıl minimuma indirgerim bir kaç saat içerisinde? Yeterince karbonhidrat almadan çıkıp yıllardır sürmediğin bisiklete bir anda 2 saat abanman büyük cehalet olmuş, karbonhidratın bitmiştir ondan titremişsindir, at gibi iki şeker atsan geçerdi. Powerade falan gereksiz. Arada uyumazsan pek ağrın olmaz aynı gün içinde, yarın sabah olur esas. Ağrıyı kesecek bir şey de yok öyle, uyuma işte yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 bingildak said: kas gevşetici hap + dışarıdan gevşetici krem erotik spor ne lan hahahaha http://img1.dr.com.tr/pimages/Content/Uploads/ProductImages/663340/94cb6eb6-b3a4-4cf5-a0c6-7119538094b0-1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 bisiklet gibi sürdür kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 DaidaFlu said: akşama bi de erotik spor yapmam gerekiyor Seksi bir mecburiyet olarak gördüğü gibi, iki gıdım bacak/göt ağrısının kendisini seksten alıkoyabileceğini düşünüyor. Türk değil galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 erkek değil bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 ne yaparsan yap o ağrı geçmez, etkisini azaltırsın. uzun süreden sonra köylü gibi spor yaptığında 5-10 gün sürüyor ağrısı. krem + hap al. sevişirken hissetmezsin merak etme, sonrasında çıkar acısı. engel olmaz, performansını düşürmez yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 hap alsın sonra kuş uçmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 uçuyor merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 partnerine/sevgiline bugün çok yorgun olduğunu da söyleyebilirsin. biz insanlar öyle yapıyoruz yorgunsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 bisiklet sürerken yap erotik sporunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 sevgilisi veya partneri olsa zaten "sür bebeğim" der geçer yani sırt üstü yatıp. belli ki performans gösterme ihtiyacı duyuyor ilk defa falan herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 40 yılın başı fırsat yakalamış adam sırf seks için kondisyon diye bisiklete binmiş 2 saat, yorgunum nası desin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 senko said: partnerine/sevgiline bugün çok yorgun olduğunu da söyleyebilirsin. biz insanlar öyle yapıyoruz yorgunsak. bababbaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 muhtemelen iş üstünde uyuyakalacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaidaFlu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 2 saat geri geri sür bisikleti. zamanı kırarsın belki. hiç olmamış gibi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaidaFlu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 2 saat sürmek çok büyük hata oldu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Olm kas gevsetici hap alip sekse kosmak nasil bir engelli atlamadir lan? Olimpiyatlara katilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar