Katibim Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 http://www.haberler.com/bitlis-ruyasinda-kendisini-doven-akrabasina-kursun-7520019-haberi/ vurulan akrabanın yerinde olmak istemezdim.. yazık .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Psikolojik sıkıntılara " imanı zayıf olanlarda olur " diye bakılması. Ailelerin ve yakınların bu ilken ortamda hastaya huzur vermemesi. Hastaların tedaviye ve ilaçlara ulaşamaması. Yine hasta cevresinin ilaçlardan mucize bekleyip bu tedavinin Ömür boyu olacağını kabullenmemesi. ... Ardından gelen trajediler. Gecen hafta askere git ve iş ac diye psikolojik baskı gören mühendis balkondan atladı ve öldü. Oysa tek ihtiyacı olan destek ve uzun vadeye yayılmışlıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Bu ne lan ahaha, bala g.te yasiyorsunuz valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evrimcikmazi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 topaç düşmemiş demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Kedisini doven adami oldurmesi yanlis bi davranis degil yalniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 "rusyada kendisini döven" diye okudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 rüyasında kedisini döven diye okudum bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 adam ölmemiş allahtan. ama olay başka bişeydir, kılıf uydurmuşlar gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 şizofren adamın o silaha ulaşabilmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Rusyada kedisini dovduren adam diye okudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 işin kötü yanı o da oldu lan, rusyada kedilere dövme yapıyorlardı. ya da komiklik olsun diye ben kafamdan uydurdum rusyayı. ama rusya diye aklımda kalmış sdfg. Bursa kesin diye girdim Bitlis çıktı. Şizofren adamın belinde tabancanın ne işi var diye de sormak istemiyorum çünkü gerçekten yıldım bu memleketten ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Eski sınıf arkadaşım elazığda yaşıyor. Arkadaşın kuzeni çok kıskanç biriymiş, karısına nefes aldırmazmış. Kadın ne bakkala gidebilir, ne de camdan dışarı bakabilirmiş. Bir gün o kıskanç eleman dürbün alıp, uzaktan kendi evini izlemeye başlamış. Acaba karı birşey yapıyor mu diye. Sonra adamın biri bunu elinde dürbün apartmanı izlediğini görünce tartışmaya başlamış. Sonra bizim eleman eve gidip silah almış, 20 dakika içinde 4 kişiyi vurmuş. Biri yoldan geçen 15 yaşında çocuk. Haberde cinnet yazıyor ama işte sonradan bizimkininde şizofren olduğu ortaya çıkıyor. Ne doktor yüzü görmüş ne de başka birşey, olayla birlikte öğreniyorlar. http://www.yeniufukelazig.com/cinnet-geciren-sahis-4-kisiyi-silahla-yaraladi-9173.htm Şizofreni hastaları zannedildiği gibi tehlikeli insanlar değil, trde olduğumuz için hep bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Adam gibi dursaymış rüyada. O kadarrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar