theCio Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Evet Volfie'yi birinci secebılırız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Skin: Windowblinds dan gray li bisi, minimalist bi skin Sag alttaki takvim: Rainlendar, to do list li compact bi prog, benim yardimcim :) wallpaper: DeviantART dan Still Waters by ~R1P My Documnts: degisik folder ikonlari ile en sevdigim duzen bi de firefox skini var o da grili MMD3 Winamp 3 veya 5 skini, en iyisi, bunu ogrendim 100 skinden sonra, kaplanimi tamamliyo b/w :P Mirandam da ayni sadelikte, sadece kontaklarin isimleio cikiyo online olduklarinda, msn i skinlicem kendime uygun skin bulamadim :([signature][hline]I repeat myself when under stressI repeat myself when under stressI repeat myself when under stressI repeat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eray_GNR Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Formatladiktan Sonraki Hali Bu :)[signature][hline]GNR Family]PatiSozluk -> Msn |[email protected]| Mail |[email protected]| icq |123303415|wastie, xx - xx 2004 tarihinde demiş ki: buyuyuncede coder olucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Ahahah super :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 said: Volfied, 28 Kasım 2004 11:08 tarihinde demiş ki: Skin: Windowblinds dan gray li bisi, minimalist bi skin Sag alttaki takvim: Rainlendar, to do list li compact bi prog, benim yardimcim :) wallpaper: DeviantART dan Still Waters by ~R1P My Documnts: degisik folder ikonlari ile en sevdigim duzen bi de firefox skini var o da grili MMD3 Winamp 3 veya 5 skini, en iyisi, bunu ogrendim 100 skinden sonra, kaplanimi tamamliyo b/w :P Mirandam da ayni sadelikte, sadece kontaklarin isimleio cikiyo online olduklarinda, msn i skinlicem kendime uygun skin bulamadim :( deviantartta arat diyorum parali uyelik istiyo bende normal uyelik var illa da parali mi lazim.[signature][hline]john the insane fork. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 browse de minimalist e bk biraz ipucu: en iyilerine bak[signature][hline]I repeat myself when under stress I repeat myself when under stress I repeat myself when under stress I repeat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 volfiedin windowblinds skin'i hehe grayscale mis adi. bi de bisey sorucam ben bi skini apply ediyorum ama baslat menusu degismiyor neden?[signature][hline]john the insane fork. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 said: Eray_GNR, 28 Kasım 2004 11:17 tarihinde demiş ki: Formatladiktan Sonraki Hali Bu :) ahah wallpaper supper[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yoköhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 rapor yazarkene canım sıkılınca; sonra; (fotoğraf > Jinni ve horacegoesskiing)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 http://forum.paticik.com/view.php?id=47786 bu topic vardı ama neyse artık bunu uplamışsınız buna da koyiyim benim desktopu :) said: Bonecrusher, 04 Eylül 2004 18:40 tarihinde demiş ki:(üstüne tıklarsanız yeni sayfada daha büyüğü açılacaktır) bir ara değiştirmeyi düşünüyorum, stylexp konusunda güzel skinlere açığım[signature][hline]mono - life in mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 (buyrunuz) said: Bonecrusher, 28 Kasım 2004 17:07 tarihinde demiş ki: bir ara değiştirmeyi düşünüyorum, stylexp konusunda güzel skinlere açığım bendeee :)[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yoköhhüenm![/b][Bu mesaj Cermy tarafından 28 Kasım 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Cermy tarafından 28 Kasım 2004 17:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diomedes Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 valla öyle bi tane kullanıomu$um bende hiç dikkatimi çekmedi nedense :) iyiki bu konuyu gördümde wallpaper i değiştirdim.Şimdiki walpaper im bu nasıl? resim açılmazsa bu adrese bakın http://cc.domaindlx.com/akrobat/diomedes.gif[Bu mesaj Diomedes tarafından 28 Kasım 2004 18:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abdurrahman Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Üç hilal ve Bozkurt var... dakikalarca bakiyorum wallpaperime.. atalarimiz,babalarimiz aklima geliyor... gozlerim yasariyor... "kim bu vatan ugruna olmazki feda şüheda fiskiracak topragi sıksan şüheda ulan" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 yaw nedense hiç şaşırmadım :hmm:[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abdurrahman Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Üç hilal ve Bozkurt var... haydi boyle olsun yazimiz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 abdo koysana hilali yıldızı şöyle sitenin ortasına ulubatlı gibi dik be koçum benim![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 [signature][hline]öss nubisiMSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 oha heffer, o ne öyle. deli bişeymiş :)[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Buyrun bu da benimki. Ööle çok ilginç deil ama benim çok hoşuma gidiyor.. :)[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syh Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 o kadar shortcut oldugunda desktopdan bisi anlamiyorum ben. benim desktoplar soyle, ikiside resized %50 bu bir onceki; bu da simdi kullandigim.[signature][hline]there is nothing in this world worth to believe in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 bu benimki Sayfa cok ağırdı dahada yük binmesin diye link olarak verdim[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | --------------------------------------------------------------Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim-------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! |[Bu mesaj Black_Lupin tarafından 28 Kasım 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 deviantart'da manyak guzel desktoplar var. kacirmayin derim.[signature][hline]john the insane fork. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 [signature][hline]à Paris jusqu'a 18 decembre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eray_GNR Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Tiklaaaaaa [Bu mesaj Eray_GNR tarafından 04 Aralık 2004 00:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar