Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam bana güvenmiyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya karttan para ekliyorum walleta, comm. market kullandırmıyor, mesajı nereye atsam onuda bilemedim, verify funds hedesi çıkıyor, verifyda edemiyorum, bankadan 1 provizyon koyuyorlar onada komisyon mu ne 2 tutar lazım bana 1 çekiliyor vs, şunu atlatmanın bir yolu var mı bankayla ilgisi var mı? bunu geçmem lazım community market kullanmak istiyorum 1 hafta ban koyuyor her seferinde. Bankayla görüşsem düzeltirler mi? güvenilir bilmemne falan yaparlar belki :P

onay bekleyen işlemlerde 1 çekim gözüküyor, oda 3 küsür tl, ikinci çekimde yok vs.
Mesaj tarihi:
sanal karttan yükledim yine aynı bok.

enparada verification istemiyor mu abi? akşamları evde oluyorum genelde enpara hesabına eft geçemiyorum öyle bir sıkıntım oluyor, enpara kullanayım madem, peki enparadan şimdi atsam o restriction kalkar mı? kalkmaz bence diğer karttanda eklenen bir miktar olduğu için meh.
Mesaj tarihi:
bana da yaptı 1 kere bunu. hem internetten bakmıştım hem telefona mesaj gelmişti 2 tutar girmiştim. hatta internet ve telefon arasında 0,03'lük bi hata payı gibi bi şey vardı sanırım öyle bi şeyler hatırlıyorum. değişik değişik işler.
  • Yeni Oluştur...