Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Ya karttan para ekliyorum walleta, comm. market kullandırmıyor, mesajı nereye atsam onuda bilemedim, verify funds hedesi çıkıyor, verifyda edemiyorum, bankadan 1 provizyon koyuyorlar onada komisyon mu ne 2 tutar lazım bana 1 çekiliyor vs, şunu atlatmanın bir yolu var mı bankayla ilgisi var mı? bunu geçmem lazım community market kullanmak istiyorum 1 hafta ban koyuyor her seferinde. Bankayla görüşsem düzeltirler mi? güvenilir bilmemne falan yaparlar belki :P onay bekleyen işlemlerde 1 çekim gözüküyor, oda 3 küsür tl, ikinci çekimde yok vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Hangi banka? Hsbc kartlarini sanalkart disinda kullanamiyorum artik ben, paso reddediyor odemeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 iş bankası. ayar oldum ya cidden çözmem lazım bu sorunu bankayı arıyorum şuan ortalama bekleme süresi 9 dk diyor te allam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 yok bankada bir şey yapamıyormuş meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 enpara kullanmadığınız için cezalandırılıyorsunuz "higher power" tarafından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 sanal karttan yükledim yine aynı bok. enparada verification istemiyor mu abi? akşamları evde oluyorum genelde enpara hesabına eft geçemiyorum öyle bir sıkıntım oluyor, enpara kullanayım madem, peki enparadan şimdi atsam o restriction kalkar mı? kalkmaz bence diğer karttanda eklenen bir miktar olduğu için meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 bekle 5 gun community marketi kullanmak icin, acele satman gereken kart falan mi var? normal store'u kullanmana sinir yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 steam babasina bile guvenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 bana da yaptı 1 kere bunu. hem internetten bakmıştım hem telefona mesaj gelmişti 2 tutar girmiştim. hatta internet ve telefon arasında 0,03'lük bi hata payı gibi bi şey vardı sanırım öyle bi şeyler hatırlıyorum. değişik değişik işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Steam babasinin ogluna guvenmiyor, sana ne guvenecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 ya açma kutu falan 2 3 centlik itemlar çıkıcak gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 ya çıkarsa? diye diye dünyanın parasını gömüyon sonra fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Yok dün markete ulaşamayınca sinir oldum 2-3 kutu açtım aiko ondan bahsediyor, can sıkıcı bir durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Steam baya garip. Sanal kartımın sadece son kullanma tarihi yenilendi ve aynısını yaptı. Kartın numarası vs. aynı. Hatta 8 yıldır steam de kullanılan kart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar