Grego Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 seneler önceki çizgi roman denemem. o sıralar, yayımlayabilecek gösterdiğim kişilerce pek ticari bulunmamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Çok özenmişsin yalnız bazı göze batan yerler var sanki. Mesela adamın kolu, omzu orantısız. Binanın da boyutları tutarsız gibi. Şimdilerde nasıl çizgin, var mı örnek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 kasıtlı bozuyorum ya bazı kısımları, bazı yerleri de çizemediğim içindi. son 2 senedir çizdiğim birşey yok. öyle çizmeye değecek kadar uğraştığım birşey ise, son 4 senedir sanırım. bıraktım gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 çizgiden çok anlattıkların önemli bence, bırakmasaymışsın keşke anlatacak bişeylerin varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Aynen abi.. Hikayen iyiyse çizgiler o kadar önemli değil. 2si de iyi olsa daha iyi elbet ama.. Zamanla gelişir eksiklerin. Olay zaten bırakmamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 bence gayet güzel çekici çizgilerin, konu hakkaten önemli ilginç hikayeler kasmaya çalış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Tarzın çok güzel, bi önceki mesajda söylenildiği gibi hikaye lazım sana. Biraz daha anlaşılır kareler çiz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 çakma enki bilal. sondaki kare de kafka'nın dönüşüm. grego enki bilal ve dönüşüm (roman) hayranı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 abi çizgi roman'da anlattıkların iyiyse çizginin bir önemi yok kafasına nasıl girdiniz? 20 senedir çizgi roman okuyorum, böyle mantık duymadım lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 cizgi romanin olayi, zaten cizimle anlatmak degil mi asdfasf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 bir hikayesi vardı elbette de, ilk çizdiğim zaman hikayesi fazla kişisel kaldı. hani biri okusa da çok anlam veremeyeceği bir hikaye. o yüzden sildim bu jpg de. b.baruter e göstermiştim, sağolsun baya yön gösterici olmuştu ama ben o kadar sabredip, emek veremedim. ps, seru resmen bilgi sızdırmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar